Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba Motor Superlight 200

Motovento
    REKLAM ALANI
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    makine güzel ...
    shadowmaster bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pitbullcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 Honda VT750 C Shadow & 69' Jawa 250 Classic
    benim yazıları silme sebebim araç tercihim hep düz olmuştur. genelde de sadece siyah giyindiğim için yazı desen pek hoşlanmam bunu benim için tek istisnası arazi araçları onlarda desen yazı ve renk farklılığını seviyorum.
    Rebel40 bunu beğendi.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı BlackGhost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makine güzel ...
    Modifiyelerden sonra bekliyoruz senden de

Alıntı pitbullcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim yazıları silme sebebim araç tercihim hep düz olmuştur. genelde de sadece siyah giyindiğim için yazı desen pek hoşlanmam bunu benim için tek istisnası arazi araçları onlarda desen yazı ve renk farklılığını seviyorum.
    Ben de siyaha tutkunum aslında. Evdeki 10 gömlekten 8'i aynı şekilde T-Shirt pantolon hep aynıdır. Sanırım yaş gereği biraz nikelajı sevmeye başladım. Bizim SL'lerin üstünde nikelajı seviyorum açıkçası, ama radikal siyaha da asla karşı değilim. Karşı olduğum üstüne Harley falan yazmak, herkes keyfine baksın aslında burada şahsi fikir belirtiyoruz kimseyi kırmak istemeyiz elbette

SL 200 buluşmasında bir toplu fotoğraf çekeriz artık

GhostRiderSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süperlight 200
    Ben modifiye etmek için sordum illa harley logosu değil farklı çalışmalarda yapılabilir amerikan tarzı yıldız gibi aklımda yeni bi sele alıcam artcı iptal olucak arka çamurlu değişecek neyse fazla anlatmiyim proje hazır bitince paylasirim elbet ben sadece nasıl sokulebilicegini sordum ya da öyle bişey olsa nasıl olur gibisinden arkadaşlar çok farklı baktı özetilik felan neyse saygı duyuyorum

burakcvck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Yazı silmek modifiye yapmak sıkıntı değil aksine güzel bişey, custom motor hepimizin hayali fakat benim anlamadığım sadece olmayan markayı üstüne yapıştırmak , şahinlerin arkasına yapıştırdığı M logosu gibi. Yoksa motoru her türlü oynamak yeni biseyler eklemek çok keyifli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------

Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özel modifikasyonlar dışında (depo boyatma / sele değiştirme ) neden logo silinsin ki ?
    Utanacak bir şey mi var SL200'de ? Motor neyse odur, minibüsçülerin Mercedes / Ferrari Logosu koyması gibi
    Kuba ise Kuba işte mis gibi de görünümü var

@notrex883'e gelsin ;

https://imageshack.com/i/exJRtbZUj
    Shadow; makinanın çok güzel gorunuyor, nazar değmesin.
    shadowmaster bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı burakcvck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shadow; makinanın çok güzel gorunuyor, nazar değmesin.
    Eyvallah, hepimizin motoruna ve bize nazar değmesin ...

Motosikleti
    kafa far krenajı "fairing" bugün elime ulaştı.havalar yağmurlu olduğu için şirkete motorla gitmedim,far kısmı uyacakmı bilemiyoru ama sanki uyar gibi geliyor bana.çok hoş ve mat siyah sipariş ettiğim içinde güzel duracak.ürün kalitesi gerçekten güzel,basit fiber malzeme değilde sertleştirilmiş kauçuk gibi bir malzemeden yapılmış hissi verdi bendeiöyle rüzgardan eğilebilcek bir ürün değil,güzel olacak montajı yaptıkdan sonra.

şimdi sadece devir saatli tekli km göstergesi kaldı,oda gelince servise gideceğim.

NOT:sabahda T mat gidon geldi güzel ihçilik yapmış aldığım yerdeki usta,artık geri sayım baladı haftaya makineyi servise bırakacağım bakalım nasıl bir sonuç çıkaracağız ortaya

Merhabalar tvs apcache 2012 sahibiyim motoru değiştirip biraz daha güçlü ve konforlu birşey arıyorum (ek olarak yakıt tüketimi düşük) sizce sl200 apacheden sonra tercih edilecek bir motor mu ?

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Benim de gidon saati ve sis farı takımım geldi, en kısa sürede montaj sonra da bir elektrikçiye gideceğim 😊

Motosikleti
    hadi bakalım,uyucakmı uymayacakmı olacakmı olmaycakmı diye kıvranıyordun senin malzemelerde benim malzemeelerin olduğu gemşyle gelmiş belli

sonuçda dediğim gibi takribi 20 günde kargolar geliyor işte bi aksilik olmassa aliexpress den

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Evet, tahmin etmiştik aynı gemide olduklarını. Şimdi hafif sancılı ama bir o kadar da keyifli bir süreç başlıyor 😊

Motosikleti
    hadi senin 1 günlük işin var,benimki 1 hafta serviste yatacak,az işde yok yani;

-T gidon değişimi olacak
    -Orjinal gidon kelepçelerine 30cm lik uzatma kaynak yapılacak ve orjinal kelepçe sistemi bozulmayacak,sadece yükseltilecek.
    -Tekli takometre takılacak,analog büyük devir saati ve dijital km,hız,sinyal ,vites vs hepsi bir arada olan modellerden.
    -far fairing takılacak ve ön rüzgarlık iptal edilecek.
    -koruma demirleri,manetler,depo altı nikelaj plastik aksamlar vs mat siyaha boyatılacak
    -depomun yan kısımlarında olan dizliklerimden kaynaklı çiziklerden ötürü depoyuda boyatıyorum ve farklı bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum buda 2 günlük bir iş gerektirecek.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Bence senin motor 5 iş günü serviste. Ama acele etmeden sindire sindire güzel bir tasarım çıkacak eminim. Kolay gelsin.
    Bu da gidon saatim

Motosikleti
    Alıntı 2AF3R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar tvs apcache 2012 sahibiyim motoru değiştirip biraz daha güçlü ve konforlu birşey arıyorum (ek olarak yakıt tüketimi düşük) sizce sl200 apacheden sonra tercih edilecek bir motor mu ?
    benim arkadaşım tvs apache kullanıyo açıkcası benim motordan daha güçlü geldi bana ama şekli hoşuna gittiyse seni yorucak bir motor değil keyifle kullanırsın, konfor olarak cruiser dışında kıyaslanamaz inanolmaz rahat superlightlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

hadi senin 1 günlük işin var,benimki 1 hafta serviste yatacak,az işde yok yani;

-T gidon değişimi olacak
    -Orjinal gidon kelepçelerine 30cm lik uzatma kaynak yapılacak ve orjinal kelepçe sistemi bozulmayacak,sadece yükseltilecek.
    -Tekli takometre takılacak,analog büyük devir saati ve dijital km,hız,sinyal ,vites vs hepsi bir arada olan modellerden.
    -far fairing takılacak ve ön rüzgarlık iptal edilecek.
    -koruma demirleri,manetler,depo altı nikelaj plastik aksamlar vs mat siyaha boyatılacak
    -depomun yan kısımlarında olan dizliklerimden kaynaklı çiziklerden ötürü depoyuda boyatıyorum ve farklı bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum buda 2 günlük bir iş gerektirecek.
    depo boyama işlemi ne kadar tutuyo bende düşünüyorum dizlikler deilk deşik etti benim depoyuda

Motosikleti
    depo boyama işi komple istenilen renkde 250 tl motorsiklet boyacısı - kadıköyde ama direkt fırın boya yapıyor adam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence senin motor 5 iş günü serviste. Ama acele etmeden sindire sindire güzel bir tasarım çıkacak eminim. Kolay gelsin.
    Bu da gidon saatim
    https://imageshack.com/i/idmU8rFhj
    gidon saati güzelde mat siyah üzerinde nikelajlı saat çok sırıtıyor o yüzden siyah olanından alacağım ben.

Motosikleti
    depo boyama işi komple istenilen renkde 250 tl motorsiklet boyacısı - kadıköyde ama direkt fırın boya yapıyor adam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

gidon saati güzelde mat siyah üzerinde nikelajlı saat çok sırıtıyor o yüzden siyah olanından alacağım ben.
    teşekkürler bilgilendirme için

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Gidon saati cok ise yariyor, gule gule kullanin...

exteras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F700 GS
    Şirinevler de moto room var, karizma motorun sokağında. Koray ustaya git "koyu yeşile boyadığınız superlight söyledi buraya gelmemi" dersin yardımcı olur. Hem ucuzdur hemde bilgisi olmayana bile çok yardımcı olurlar.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon saati cok ise yariyor, gule gule kullanin...
    Teşekkür ederim Saatin montajı tamam...gerçi bir arkadaşımın hatası yüzünden 26 yerine 22 mm geldi ama "işkence" ile tatlı/sert bir şekilde montajlayabildim, allahtan plastik

@BlackGhost ile hiç anlaşamıyoruz bu konuda gerçi, o mat siyahta siyah ben mat siyahta kromaj ve kırmızı leke seviyorum

Burjuva_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pil değişikliği, saat ayarı kolay yapılabiliyor mu hocam? Maliyeti ne oldu bir de?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)