Merhaba arkadaşlar, daha önce soruldu mu tartışıldı mı bilmiyorum. Kask önerilerinize ihtiyacım var full face olarak. Superlighta yakışacak kask modellerini en iyi sizler bilirsiniz diye buraya yazdım. 500-600 TL gibi bir miktar ayırabilirim sanırım kaska fazla zorlayamam. Shadowmasters ın kaskı da çok güzeldi bence, kendisi de yazarsa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum
Benim kaskım LS2 ve tabii gerisi benim dizaynım. Bu arada Hasanpaşa'da Rider Denim sokağına girmeden köşede bir outlet mağaza var. Orada sezon sonu ve tek kalmış ürünler ciddi indirimlerle satılıyor aklınızda olsun. Ben geçen yıl dainese yazlık eldiven almıştım 90TL'ye 2 sezondur kullanıyorum.
Merhaba, spy 5000m alarm sistemini deneyeniniz oldu mu arkadaşlar? Genelde başarılı bir ürün olduğunu okudum kendi başlığı altında, fakat Superlight'a uygulayanınız var mı? KTM kullanıcısı bir arkadaş alarmı kurduğu için motosikletinin garanti dışına çıktığını yazmış. Superlight'ta böyle bir durum söz konusu olur mu?
Arkadaşlar sl200ümle giderken trafikte çok dur kalk yapinca kavrama noktasi maneti tam sıktığım noktaya kadar geriledi.Sonra manetten çıkan kablo temassızlık yapmaya başladı.Kabloyla oynayınca elektrik geliyor çalışıyor ama kablo tekrar oynayınca stop ediyor ne kontak geliyor ne de marş.Size sorum sıkıntı nerede olabilir ve nereden sökebiliriz nasıl tamir edebiliriz?
Selamlar, iridyum buji ile ilgili önerileri dinleyip, normal olanı(NGK DPR8EA-9)kendim alıp taktım.
Sissy bar ile ilgili henüz bir yer bulabilmiş değilim. (kısa istediğim için kendim yaptırmam gerekiyor her halde ama nerede ? )
Yeni sorum da şu, lastiklerimi değiştirmek istiyorum. Motorum henuz 10km de ancak yorumları okuduğumda değiştirmek farz oldu.
lastik değiştirmek için 1 kaç yerden fiyat aldım ve zen motor en pahalısını verdi, sadece lastiklere 600 tl + montaj istediler.
Başka bir yerden montaj dahil 550 lira fiyat aldım. Lastik boyutları 120/80/16 - 140/70/15 olacak.
Michelin city grip.
Şimdi bunlar için L subap arıyorum. taktırmak istediğim yerde yok çünkü. bir kaç siteye baktım bunu buldum. bizim motora uyumlu mu acaba bilen var mıdır ?
https://www.motosikletparcalari.com.tr/dubleks-sibobu-egik-motosiklet-scooter-tip-2.html?tag=&sort=pd.name&order=ASC&page=65
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Ben MT revenge kask aldım. Şu anda n11 de 333 lira gibi bir fiyata satılıyor. Hiç bir tecrübem yok bu konuda ama sharp testi? gerekçesiyle aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
mesajıma cevap gelmediği için buraya yazmak zorunda kaldım. mesaj klasörüm boş. ama burdaki yorum ve cvp için tşk.
@rockn83; debriyaj müşirine bir wd-40 sıkıp dene, tamir olmaz o değişmen gerekiyor.
@timucinn ; stok lastiklerin üretim yılını öğren ona göre karar ver.
[QUOTE=shadowmaster;4217777]@rockn83; debriyaj müşirine bir wd-40 sıkıp dene, tamir olmaz o değişmen gerekiyor.
Hocam debriyaj telinin altından kontağa giden bir kablo temassızlık yapıyormuş onu anladım.Kabloyla oynayınca boş ışığı marş vs gidip geliyor.Gelince ya tam geliyor hareket ettirince gidonu kablo temassızlık yapıyor.Kontak kablosu değişir mi düzelir mi sizce?
Kontak tarafında ise tamir olur müşir tarafında ise bakmak lazım.
Motorumun 500 rodaj bakımını yaptırdım, ilk izlenimlerim oldukça güzel ve olumlu oldu. İlk işim city gripleri taktırmak oldu, yol tutuşu inanılmaz arttı. Ani frenlemelerde kayma yaşamıyorum artık.
Burada daha önce konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım ondan tekrar sorucam; 4000 - 4500 rpm arasında motorun alt kısmından zırıltıya benzer bir titreşim sesi geliyor bunun için ne yapabilirim?
Motorun alt kısmından gelen zırıltı konusunda zincir gergi ayarının yapıldığı kalın maşa var ya onu kontrol edin egzoza temas edebiliyor belki ondandır.
Herkese merhaba,
Yakın zamanda ben de SL200 almayı düşünmekteyim, ancak kaygılarım mevcut, konunun ilk 80 sayfasını okudum, vakit buldukça okumaya devam ediyorum, o nedenle hangi lastiği alsam ya da yedek depo hakkında soru sormayacağım
Benim farklı bir ricam olacak, İstanbul mecidiyeköy tarafındayım akşam 6-7 gibi vakit ayırıp SL200 sahibi bir arkadaş benimle buluşup motorun sesini, gidişini gösterse, biraz sohbet etsek, ben de kendisine bir kahve ısmarlasam? Varsa vakti olan memnun olurum .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)