merhaba arkadaşlar city grip lastık taktırmayı düşünüyorum ama shadowmaster abimiz pdf başka yazmış, burda farklı ebatlar yazıyor hangısı dogru.
Öncelikle cevabınız için teşkkürler. Yeni bir tesisat çekebilirim o konuda bilgiliyim. Led ampulden ziyade komple harley farı takmak istiyorum. Şu linkteki far. http://www.aliexpress.com/item/32660...660555293.html
Akü neden erken bitsinki. Aküyü 45watta yukselteceğim.
EVET GENÇLER HAYIRLI OLSUN....
KUBA SUPERLİGHT DA ZAMLARDAN NASİBİNİ ALDI. ŞU AN SİTEDEDİ FİYAT 8636 TL OLMUŞ..
http://www.kubamotor.com/new5/product/chopper/superlight-200.html
8046 TL'den 8636TL'ye çıktı fiyat. Bu demek oluyor ki 590TL daha arttı fiyatlar eğerki 2017'lere tekrar zam gelmeyecekse...
İkinci el 2016'Lar artık 8000 TL olur haftabaşı...
Shadowmaster den ön teker farklı,ellerinde yokmuş buz motor şimdi bunu takiyoruz rahat kullanabilirsin dediler.3 gündür kullanıyorum
Ben siboplar dahil 530 tl taktırdım.
Aynı gün 50 tl de zam geldi.
Karar senin...
Benim taktırdığım ebatlarda lastik artık bulunmuyor. Şu an piyasada olanları takan arkadaşların motorlarını gördüm ve test ettim, halen fiyat / performans olarak en uygun çözüm CityGrip görünüyor bilginize ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Birlikteliğimiz 30.000 km'yi geçti artık
Bu güne kadar periyodik bakımlar ve custom uygulamaları dışında :
1-18.000 km'de zincir ve dişli seti değişti,
2-22.500 km'de ön amortisör yağı değişti,
3-26.000 km'de korna butonu arızalandı ve sol anahtar takımı değişti,
bunların dışında her şey fabrikadan çıktığı gibi. (175 km civarında değiştiğim lastikleri saymazsak tabii)
@shadow abi 30 bini devirdin ama umarım aramızdan ayrılmayı düşünmüyorsundur henüz.
Bu arada 2 adet şapkalı sis farı taktırmayi düşünüyorum forumun bi yerlerinde bi kaç şeyden bahsettiğini görmüştüm, takım aşamasıya ilgili. 50 tl civarı birşey bunlar gördüğüm kadarıyla fakat taktirirken nelere dikkat etmeliyim kısaca bahsedebilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
Bu arada halen daha forumu okuyup duruyorum, motoru akşam boşta bırakıp boşta çalıştırmamiz gerektiği gibi bilgileri ogrendim. Yeni yeni şeyler katıyorsunuz bize hakikaten yararlı bilgileriniz için hepinize teşekkür ederim. Okumayanlar var ise baştan sona okusun.
Sisleri nasıl bağladığınla ilgili. Serbest kelepçelerle bağlayacaksan sinyal altına tutturabilirsin. Benim gibi bar kullanacaksan kornaların üstünde konumlanması gerekiyor yoksa esnediğinde çamurluğa çarpar. Elektrik sisteminde ise aküden direk kablo ile beslemeli, arada röle kullanmalı ve harici bir anahtara bağlamalısın kumanda etmek için.
İstediğim zaman açıp kapatmak için gidona ek bir düğme mi takılacak? Estetik açıdanda kötü durmasın istiyorum. Bar kullanmayı düşünüyorum fakat barı takmak için ustaya götürdüğüm de kendim mi alıp goturmeliyim yoksa serviste bulunur mu ?
www.chaosturkey.com sitesinde, forum bölümündeki "AngelA'nın Custom Hikayesi"ni okuman lazım.
Okumuştum daha önce ama bir daha bakayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
Tamamdır cevabımı aldım. O demirle birlikte satılan bulamadım bir türlü.. Nereden aldığını hatırlıyor musun acaba abi? Bende oradan alayım.
Barla birlikte satılanlar; bar, 2x far ve 2x sinyal şeklinde en düşük 50$. Sadece bar 24$..
Şunları alayım diyorum. Far;
https://tr.aliexpress.com/item/2PCS-In-the-white-light-motorcycle-accessories-Original-headlight-assembly-shell/32415317252.html
2x de anahtar.
https://tr.aliexpress.com/item/Chrome-4-Round-Custom-Headlight-Head-Lamp-for-Harley-Dyna-Sportster-Cruiser-Chopper-Touring-Softail-Motorcycle/32644058482.html
Bar işinide taktırmaya gidince usta ile bir ayar çekeriz belki diyorum ama bakalım. Bunlar uygundur değil mi bizim motor için?
Öyle usta bulursan buraya yaz da herkes faydalansın. Tesisat bağlantısında dikkatli ol, röleyi ters bağlarsanız ön kabloların 5 dakikada yanar, her usta röle bağlamayı bilmez +\- 'ler doğru ayaklara bağlanmalı.
Ah.. Keşke doğru ve dürüst bir usta bulabilsem de rahat rahat gidebilsem. Ama kime gitsem herkes işinde en iyisi. Dolayısıyla insan içi en çok ısınana güveniyor işte. Şu an güvendiğim hiçbir yer yok tabii o da ayrı mesele.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)