@KutayEcevit Michelin City Grip ' i tavsiye ediyor herkes bu motor için benimde tercihim o olucak.
@KutayEcevit Michelin City Grip ' i tavsiye ediyor herkes bu motor için benimde tercihim o olucak.
Ama uygun ölçü yokki ? Hatta orjinal ölçülerine yakın ölçü bile yok
@shadowmaster abimizin yazdığı Kuba SL200 klavuzunda bulabilirsin resimli bir şekilde. Zaten bakmışsın önceki mesajlarda gördüm.
Ön : 120/80-16
Arka : 140/70-15 yazıyor. Orj lastiklerden daha büyük veya küçük olabilir bilmiyorum.
Ben artık lastik mevzusunda yazmayı bıraktım. En son SuperlightTürkiye facebook sayfasından 4 teşekkür mesajı aldım halen bu konuda devam ediyorsak bundan gayrı benden yorum olmayacak. Evet, michelin citygrip orjinal ebatta değil, scooter lastiği diyenler vardır, paranız bolda bridgestone, daha az ise metzeler alın ama asfalt soğuk olmasın, kapalı garajda kullanacaksanız başka lastikler de olur. Ben 2015 nisan'da taktığım, kuzey, güney, batı, doğu anadolu Türkiye'de 4 mevsim gezdiğim ve 29.000km yaptığım lastiklerimi seviyorum. Gerisi size kalmış
(Kimseye laf ettiğim yok bu arada, ihtiyar ve huysuz biri olarak canım söylenmek istedi)
En son bayram gezimi paylaştım ama bu başlığı temiz tutmak için farklı bir yerde
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-3-880-km.html
Havanın 2 gündür çok güzel olmasıyla motorumla tadını çıkartıyorum 1 ay bulamayacağız bu havaları. Fakat motorun aynalarından çoğu kişinin şikayetçi olduğu gibi bende şikayetçiyim. Okurken ve videoları izlerken hep omuzları görme probleminden bahsediyordu herkes, hakikaten öyle. Hazır Aliexpress'in 11.11 indirimi yaklaşırken bir ayna sipariş edeyim dedim fakat bizim motorlara hangisi olur bilemiyorum tabii. Çok önceden de şöyle bir şey almak vardı içimde;
https://tr.aliexpress.com/item/New-h...e-f37183283ba5
bunu alsam güzel bir görüş elde edebilir miyim? Ek olarak uzatma aparatı da almam gerekir mi? Görüşlerinizi bekliyorum!
söylemiş olduğunuz aynalar çok yetersiz ve kalitesiz.Ayna yükseltici aparat takıp orjinal aynalarıda kullanabilirsiniz esasında.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
200-500 km arası uzaklıklar benim için ısınma turu gibi kaldığı için zırt pırt fotoğraf çekmiyorum şöyle bir 2.500 + yapayım da çekerim yine
@oğulcan ; ayna uzatma aparatı al. facebook'a yazınca çıkar, bizim tavsiye ettiğimizi söyle bu sezon 40-50 çift sattılar. Aydın tarafında biri yapıyor gayet düzgün işçilik vs...
O değilde;
Kubanın ana sayfasında daha önceden SL200 için 8046TL diye kocaman yazarken 2016 yılı sonuna geldiğimiz bu günlerde fiyat bilgisini de kaldırmışlar. 2017 fiyatını dolar artışını da düşününce 9500 gibi belirleyecekler gibime geliyor.
KUBA SUPERLIGHT 200
Off ki offf.. İkinci el 2016'lar şimdi 8500 olur kesin..
@Blackghost @shadowmaster çok teşekkürler abiler Buldum en kısa zamanda sipariş edeceğim aparatı.
@Karşıyakalı usta ben kavuştum SL 200'üme sen hala almadın mı ? ))
O değil ailemde motoru aldığımı öğrendiler ve konuşup anlaştık şartlarıyla birlikte. Kabullendiler. Gizli saklı binmek zorunda kalmayacağım artık o yüzden mutluyum.
Malum Ankara'da ikinci el hiç yok. Yılbaşında 2017 fiyatlarına göre belki 2017 yada elde kalan sıfır 2016 alırım diyodum ama bu gidişle o da yalan oldu...
Yani gel gelelim boşuna bekliyorum.. hey gidi hey..
Kuba Superlight 200 Adayı
siz superlight almak isterseniz biz her zaman size yardımcı olmaktan gurur duyarız. kur fırsatçılığı bayimizde uygulanmamaktadır. bilgilerinize sunarız.
Şimdi 2016larda kurdan dolayı fiyat artmasa ble 2017ler gelince zaten yeni kurdan gelmiş olacak, sizin ekstra koymanıza gerek kalmayacak maaleef...
Ayrıca Istanbuldakı fiyatlarla Ankarada'ki fiyatlar arasında yüzden10 fark olması maalesef Ankara'dakı motor piyasasının tekelliğinden kaynaklanmakta..
@ventomotos bu durum için fikrinizi alabilir miyim? Yüzde 3ten daha gazla indirim maalesef alamıyorken, Istanbulda 2016 (2015 değil) modeller su an yuzde 12-13 indirimle satılmakta.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)