Yine BlackGhost farkı anında cevap
Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Başka ilden getirtme olayına pek sıcak bakmıyorum, yanı canlı canlı dokunarak almak daha farklı geliyor bana
7500TL'ye iyi diyorsanız yılsonuna doğru belki stok bitirmek için daha uyguna bile alabilirim yani inşallah tabi. Ama dediğiniz gibi 2017'yi 8000TL'ye bulabilirsem ki benim tahminim 9000-9500 aralığında olacak 2017'ler içh kaçırmam onu alırım.
Kesin bir bilgi var mıdır yani 2017 fiyatları için? Yada 2017 çıkmasını bekleyip gene 2016 almak mantıklı olur mu mesala Ocak-Şubat gibi? Sizin bilginiz daha çoktur diye size soruyorum, sorulmaması gerekiyor ise özelden de cevap atabilirsiniz. Çok teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Teşekkürker @birol08 hızlı cevap için.
Valla ikinci el fiyatlarına bende pek anlam veremiyorum ama 2 yılda motora %50 zam gelince ilan koyanlara da hak veriyorum açıkcası. Neticede bir yatırım yapılmış ve motor tutunca ilk alanlar olarak sıfırından bin tl aşağı fiyat istiyorlar yapcak birşey yok
Bende bunu düşünerek aslında 2017'ler 9000TL'yi geçer düşüncesindeyim ama bir dur noktası da olur muhakkak
Bakalım kısmet. Ocak-Şubat gibi 7250TL'ye sıfır 2016 bulabilirsem kaçırmam çünkü istanbulda 7250'ye su an veren bayiler var ama Ankara da yok. Bulamazsam ve Ankarada eğer verirlerse 8000TL'ye 2017 model almaya razıyım
Daha sigorta var ona da min 500-750TL arası gider düşüncesindeyim.
Ve her geçen gün heyecanlanıyorum alacağım güne yaklaştığımı düşününce. Yolda görünce hele hey hey hey.