Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba Motor Superlight 200

REKLAM ALANI

Teşekkürler... önümüzdeki ay almayı planlıyorum. İnternetten bakayım.
    omrustun bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı BlackGhost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim zincir işinde takipteyim bak
    Zincir takımı diye bir şey yok, öyle metre ile alacağım aslında. Aldıktan sonra da baklalardan geçen 2 asma kilit takacağım, gerisi Allah'a emanet. Bu zincirler özel üretim olduğu için "merhaba bana 1 m kes" diyemiyorsun, yani dükkanda yok. Ben Doğukan Çekik Halat'ta buldum. Kontak ismi Atakan Akçağ. Önceden sipariş ediyorsun, kesim yapıp Tuzla'dan gönderiyorlar şubeye. Benim önce bir kaynak işim var onu bitirince alacağım zinciri. En kalın olanı yani 80-100-13 bizim jantın aralıklarından 7mm fark ile geçiyor. Sordum ve ölçtüm. Yine de kontro için tekrar sormakta fayda var. Aslında 80-100-100 de öyle her makasla kesilen bir zincir değil özel alaşımlı makas lazım kesmek için ama yine de elinde makasla gezen adi hırsıza karşı en güvenlisi 13mm olanı. Zaten 1 metresi sanırım 3 kilo falan geliyor. Bunu makasla kesmek isteyince makasın ağzı darmadağın oluyormuş. Aramak istersen telefonları 0216 306 15 65, Kartal'da şube var teslimatı oradan yapıyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Bu arada ;

- 80- 8 = 40 TL / m
    - 80-10 = 63 TL / m
    - 80-13 = 90 TL / m

burakcvck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Geçen hafta benzin alırken depoyu fulletiyim dedim ağzına kadar doldurttum, eve gelip kilitlediğimde yan ayak üzerinde durunca deponun sol tarafına baya bi benzin sızmış iki gün sonra farkettim. Sabunlu su ve ıslak mendil denedim ama lekeyi geçiremedim. Önerisi olan var mı?

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zincir takımı diye bir şey yok, öyle metre ile alacağım aslında. Aldıktan sonra da baklalardan geçen 2 asma kilit takacağım, gerisi Allah'a emanet. Bu zincirler özel üretim olduğu için "merhaba bana 1 m kes" diyemiyorsun, yani dükkanda yok. Ben Doğukan Çekik Halat'ta buldum. Kontak ismi Atakan Akçağ. Önceden sipariş ediyorsun, kesim yapıp Tuzla'dan gönderiyorlar şubeye. Benim önce bir kaynak işim var onu bitirince alacağım zinciri. En kalın olanı yani 80-100-13 bizim jantın aralıklarından 7mm fark ile geçiyor. Sordum ve ölçtüm. Yine de kontro için tekrar sormakta fayda var. Aslında 80-100-100 de öyle her makasla kesilen bir zincir değil özel alaşımlı makas lazım kesmek için ama yine de elinde makasla gezen adi hırsıza karşı en güvenlisi 13mm olanı. Zaten 1 metresi sanırım 3 kilo falan geliyor. Bunu makasla kesmek isteyince makasın ağzı darmadağın oluyormuş. Aramak istersen telefonları 0216 306 15 65, Kartal'da şube var teslimatı oradan yapıyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Bu arada ;

- 80- 8 = 40 TL / m
    - 80-10 = 63 TL / m
    - 80-13 = 90 TL / m
    80-13 güzel diyorsan ben 1 adet yaptıracağım,2m olarak.sağlam bi kilit ilede takviye ederim.
    Alıntı burakcvck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta benzin alırken depoyu fulletiyim dedim ağzına kadar doldurttum, eve gelip kilitlediğimde yan ayak üzerinde durunca deponun sol tarafına baya bi benzin sızmış iki gün sonra farkettim. Sabunlu su ve ıslak mendil denedim ama lekeyi geçiremedim. Önerisi olan var mı?
    leke bir süre sonra geçiyor ama sabunlu sünger ilede çıkartabilirsin.ancak sabun biraz kalacak depo üstünde sonra temizleme ve durulama yapman lazım.

burakcvck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Teşekkürler Blackghost eve gittiğimde deneyim, bir de birkaç kişiye sordum gazyağı önerdiler ama boyaya zarar verir diye cesaret edemedim.

Motosikleti
    gaz yağıda çözüm ama pastacilası olan kaportalar için tavisye ediliyor ancak bizim makinelerin kaporta boyası ne kadarda güzel görünsede kaliteli değil,aşınma yapabilir.benim dizlikler depoyu çizdi ve boya kaldırdı mesela,komple boyatmam gerekiyor dolayısı ile sabunlu su ve süngerle bol köpük edip temizleyip durulayın geçmesi lazım izlerin.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Bizim kaporta plastik arkadaşlar. İnce bir astar ve üstüne mat boya var. Zayıf da olsa çözücü içeren sıvı değdirmeyin. Hatta cilada bile aynı şey oluyor iz bırakıyor. Bende de aynı şey oldu arap sabunu ve durulayıp çözdüm. Kapak contası da çok kötü bu arada, ben bundan sonra tabancayı bırakmayacağım benzincilere benim de gösterge kapağının kenarını ezdi salak geçen hafta.

pitbullcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 Honda VT750 C Shadow & 69' Jawa 250 Classic
    Merhaba arkadaşlar stop ve led çakarı taktım motora sizinde fikirlerinizi almak isterim(eski stop kırıldı sırf bakalit 55 tl olunca bende bunu aldım 25 tl ye) https://youtu.be/gxHB-qTT3WQ

Motosikleti
    Alıntı pitbullcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar stop ve led çakarı taktım motora sizinde fikirlerinizi almak isterim(eski stop kırıldı sırf bakalit 55 tl olunca bende bunu aldım 25 tl ye) https://youtu.be/gxHB-qTT3WQ
    sinyaller çok sırıtıyor ve kaba durmuş,siyah kafalı led sinyal alıp takarsan çok şık durur.
    Ben şahsen bu tip stopları sevmediğim için bişey diyemiyorum,zevk meselesi tabi.

Motosikleti
    sinyaller çok sırıtıyor ve kaba durmuş,siyah kafalı led sinyal alıp takarsan çok şık durur.
    Ben şahsen bu tip stopları sevmediğim için bişey diyemiyorum,zevk meselesi tabi.
    sinyaller zaten başıma belalar ya heryere takılıyolar küçük led olanlardan almıştım fakat çok dandik çıktılar hemen bağlantı yerinden kırıldılar, alan hiç bir arkadaşımın iyi olmadı sinyalleri onada bir çözüm bulucam. saygınızdan ötürü çok teşekkür ederim.

Motosikleti
    sinyaller zaten başıma belalar ya heryere takılıyolar küçük led olanlardan almıştım fakat çok dandik çıktılar hemen bağlantı yerinden kırıldılar, alan hiç bir arkadaşımın iyi olmadı sinyalleri onada bir çözüm bulucam. saygınızdan ötürü çok teşekkür ederim.
    şunları al,işini görecekdir,normal orjinallerdende daha sağlamdır.

http://tr.aliexpress.com/item/12V-Un...953377379.html

Motosikleti
    şunları al,işini görecekdir,normal orjinallerdende daha sağlamdır.

http://tr.aliexpress.com/item/12V-Un...953377379.html
    çok teşekkürler alınacaklar listesine ekledim kendimin para olduğu zaman alıcam

ogeday35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA SUPERLIGHT 200 2014
    Slm arkadaşlar yakında yakıt testi yapmak istiyorum da normal kullanımda km de kaç kuruş yakıyor ölçen var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Yeni lastikler hayırlı olsun. Yol tutuşuna etkisi nasıl oldu. Ben motoru yeni aldım dört gündür kullanıyorum lastikler biraz riskli geldi. Özellikle virajda ve ani kalkışlarda. Değiştirdiğime değer mi? Kayma sorunu ortadan kalkar mı

Motosikleti
    Alıntı ogeday35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar yakında yakıt testi yapmak istiyorum da normal kullanımda km de kaç kuruş yakıyor ölçen var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Yeni lastikler hayırlı olsun. Yol tutuşuna etkisi nasıl oldu. Ben motoru yeni aldım dört gündür kullanıyorum lastikler biraz riskli geldi. Özellikle virajda ve ani kalkışlarda. Değiştirdiğime değer mi? Kayma sorunu ortadan kalkar mı
    lastiklerle toplam 100 km anca yapmışımdır hala uzerindeki madde geçmedi ama inanın stock lastikten kat ve kat daha iyi. şuanlık viraj ve ani kalkış için bişey diyemem çünkü dediğim gibi üstü hala o kaygan mum ile kaplı ama kesinlikle o lastiklerle kullanmayın değiştirin

Motosikleti
    çok teşekkürler alınacaklar listesine ekledim kendimin para olduğu zaman alıcam
    alternatif olarak şu ürünede bakabilirsin,bizim arka çamurluğa uygun bir model.

http://tr.aliexpress.com/item/Smoke-...836303202.html

custom olayı tamamen kişisel zevke dayalı işlemlerdir ve aksesuar alanında bizim motorlara yapılamayacak şey yoktur.doların artması biraz sıkıntı oldu ama ürünlerde güzel

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Şahsen kurukafa takıntım olduğundan ben beğendim. Tabii bunu sinyal, ayna, plaka vidası, ön çamurluk süsü gibi eklerle zenginleştirmek mümkün. Güle güle kullan

Alıntı ogeday35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıt testi yapmak için daha çok erken. Sağlıklı bir test 1.000 sonrası bakım ve ayarlardan sonra olabilir. Bu arada jikle pozisyonuna dikkat edin, tam aşağıda olmalı, yoksa fazla yakması muhtemeldir. Ben ilk aldığımda 50 TL'lik benzin ile 295 km yapmıştım, ama bu süreçte yarım gazı ve 70km/h'ı geçmedim rodaj nedeniyle.

Lastikler kesinlikle değiştirilmeli, yapılacak ilk masraf olmalı hatta. Kişiden kişiye değişiyor ama aynaları da uzatma aparatı ile kullanmanızı tavsiye ederim değişmeyecekseniz.

Motosikleti
    lastikleri haftaya değişiyorum hasanpaşada.bugün ortalık karşık,hafataya daha sakin ortamda artık halledecem konuyu.
    yakıt testi için bencede rodajın bitmesini beklemek gerek aksi halde yanlış sonuçlar ortaya çıkacakdır.- ancak ben şuan 2. servise girmedim,1300km oldu ve bir depo benzin ile 380km gidiyorum,zaman zaman abanıyorum ama genelde 90 km olarka kullanıyorum aleti.Bu süreçde şunuda gördüm makine 6.vitesi istiyor tabi tek silindirli bir makineye göre çok güzel tepkileri var bence tatmin ediyor ama hız konusunda tatmim olmak isteyenerin makinesi değil superlight.daha çok şehir içi trafiğinde rahat ve konforlu bir sürüş yapmak,sakince yol katetmek için birebir bir alet.
    hem yakıt tasarrufu hem servis ve yedek parça konusunda sıkıntısız oluşu şuan bu motorun fiyatını tavan yaptırdı.Daha 6-7 ay önce 5400 tl civarı olan bu makineler şimdi 6750 tl civarına yükselmiş ise işte bunun sebebide bu makinelerin şehir içindeki performansının dilden dile yayılmasının neticesindedir.mesela eskiden bu durum regallerde vardı şimdi ise kuba lara sıçradı çünkü regaller çok revaç makineler oldu ve bir anta tavan yaptı,şimdi 250 cc makineleri 10000 tl civarı satılıyor,350likleri ise 13000 ciavarında ancak o makineler çift silindirli ve yakıt konusunda biraz daha fazla yakıyor.bazı modellerinde kronik sorunlar oldu ama düzelltiler sanırım ancak konfor olarak asla superlight kadar güzel değiller.

Motosikleti
    sizinle paylaşmak istedim çoğu arkadaşım sürekli gün içinde benimle motor değişmeye çalışıyo ki bahsettiğim motorlar 600cc yada üzeri yarış motorları adamlar rahat motor istiyolar ve benim motordan inince yüzleri gülü çok tatminkar bir motor bence, bende onların motorlarını kullandıkça hızın bana göre olmadığını sadece yolda olmanın bana keyif verdiğini fark ettim motorumla çok mutluyum foruma üye olmadan okuyan motor hakkında fikir edinmeye çalışanlara kesinlikle tavsiye ederim(hız olarak 120-140 arası top olsa otobanda sollamak rahat olur araya sıkıştıriyim dedim ) herkese keyifli kazasız belasız sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

bide internette gezerken şöyle bir resim gördüm hoşuna gidenler için oluyomuş bizim motorlarada fikir olur.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Bu motor için 18 sayfa ve bir kaç resim haksızlık değil mi beyler. yapmayın ama ya

Motosikleti
    sizinle paylaşmak istedim çoğu arkadaşım sürekli gün içinde benimle motor değişmeye çalışıyo ki bahsettiğim motorlar 600cc yada üzeri yarış motorları adamlar rahat motor istiyolar ve benim motordan inince yüzleri gülü çok tatminkar bir motor bence, bende onların motorlarını kullandıkça hızın bana göre olmadığını sadece yolda olmanın bana keyif verdiğini fark ettim motorumla çok mutluyum foruma üye olmadan okuyan motor hakkında fikir edinmeye çalışanlara kesinlikle tavsiye ederim(hız olarak 120-140 arası top olsa otobanda sollamak rahat olur araya sıkıştıriyim dedim ) herkese keyifli kazasız belasız sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

bide internette gezerken şöyle bir resim gördüm hoşuna gidenler için oluyomuş bizim motorlarada fikir olur. https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...b5&oe=55DD925F
    resimdeki özel yapım fiberglas bir yapım,böylesini nette satmıyorlar ama benim aldığım fairing aşşağıdaki gibi bir görüntü verecek

omrustun bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)