evet bendede artık sadece lastikleri almak kaldı.
T gidon siparişinide geçtim ,haftaya geliyor.Mat siyah T gidon
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1...tom-font-b.jpg
planım ayın 9-10nu gibi servise gitmek.aliexpress.com dan siparişlerin önümüzdeki hafta geleceğini tahmin ediyorum,dediğim gibi ortalama 20 günlük kargo vakti tutuyor.
Motorda yapılacak nihayi işlemler şöyle olacak;
-T gidon değişimi olacak
-Orjinal gidon kelepçelerine 30cm lik uzatma kaynak yapılacak ve orjinal kelepçe sistemi bozulmayacak,sadece yükseltilecek.
-Tekli takometre takılacak,analog büyük devir saati ve dijital km,hız,sinyal ,vites vs hepsi bir arada olan modellerden.
-far fairing takılacak ve ön rüzgarlık iptal edilecek.
-koruma demirleri,manetler,depo altı nikelaj plastik aksamlar vs mat siyaha boyatılacak
-depomun yan kısımlarında olan dizliklerimden kaynaklı çiziklerden ötürü depoyuda boyatıyorum ve farklı bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum.
-aynalarda değişiyor,güzel bir ayna takımı sipariş ettim,bunları @shadowmaster'ın tavsiye ettiği ayna uzatma kelepçeleri ile takviye edeceğim,güzel olacak ayna açılarıda.
-lastikler zaten söylememe gerek yok.
lastik maliyetlerini çıkarsam (onları kardeşim alacak çünkü bana sözünden ötürü) diğer yapılacakların bana maliyeti 1000tl gibi bir rakam tuttu.
highway hawk gibi kalite markaların ürünlerini almış olsaydım rahat bir kuba fiyatına gelirdi ama işte internetin nimetlerinden faydalanıyoruz,birazda çin malı motor kullanmamızında etkisi var
bu işlemler bittikden sonra bir süre kullanıp daha sonrasında da sinyal ve stop takımını vede tekli sele olayını halledeceğim.zaten bunlarda tamamlanırsa benim için son noktadır,hayırlısıyla kazasız bir şekilde 1 yıl filan kullanıp cc yükseltmek için elden çıkarırım muhtemelen.
Ama değişik bir tarz çıkacağı kesin,daha agresif bir sürüş stili ve daha keskin bir görünüm olacak makinede.