@fatih ; özelden bana adresini gönder ...
@fatih ; özelden bana adresini gönder ...
@shadowmaster farklı ayna zannettim onlari. Aparat + 10mm den 8mm donusturucu falan birseyler denilmisti ama nette bulamadim. Aparati ve ek malzemeyi bulabilecegim bir yer veya motora uyun farkli bir ayna oneriniz var mi?
Kendi ustamı aradım sabah ulaşamadım gece sizle paylaştım ,nedeni ve çözümü netleştirdik , bu arada sayfanın aktifliği bilgi paylaşımı içinde shadowmaster ve blackghostun etkisinin büyük olduğunun geçen yüzkırk küsür sayfadan farkındayım onun içinde teşekkürü kendilerine borç bilmekteyim.
Hortum konusunda sanayide senin motorun yanına eklediğin şekilde kullandığın hortum aklımdaydı ama o tarz hortum bulamadım,klima hortumu gibi bir hortuma benzettim blackghost doğru mudur?
@ofius ; en hızı çözüm şu olur : 10-8mm adaptörle hiç uğraşma. Ayna uzatma aparatını al, onu 9 mm'lik bir allen başlı ve diğer ucu somunlu vida ile manete sabitle. (Vida ve somun paslanmsz çelik olsun yapı marketlerin denizcilik bölümünde var) Adaptörün ucu 10mm zaten. İstediğin bir aynayı alıp üstüne tak. Facebook'da ayna uzatma aparatı yazınca çıkar ürün.
https://www.facebook.com/Aynauzatma/
Firuzkoydeki servis biraz kazikci gibi, bravo yağ koyuyorlar 35 liraya, baska tavsiyenoz varsa servis acisindan benim de suan ihtiyacim var.
Bana 45 dediler
bir önceki sayfamdaki son mesajımi oku servisle ilgili uzun bir yazı. Servise gitmemen için nedenleri yazdım
" lavabo hortumu " ... filtresiz gezerim daha iyi
Egzozun susturucusunu çıkartan arkadaşlar. Bu işlemi ISTANBUL avrupa yakasında yaptırdıysaniz adres verebilirmisiniz
Sonunda yapan yer bulamazsam kaynak makinesi ile ben girişcem egzoza
kaynak tecrübeniz varsa sıkıntı değil,yapın.Dış susturucu başlığını yuvarlak delerek çıkaracaksınız,sonrasında motoru çalıştırıp ses alın,istediğiniz düzeye gelene dek alt susturucuları sökmeye devam edin.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Blackghost tavsiyen sonrası filtreyi resimdeki gibi bantladım
http://hizliresim.com/v5bVJA
sorun yine devam etti , egzozdan duman atma ve motorun gaz yememe, filtreyi sökümce sorun yok.Dikkatimi çeken durum filtrenin boğazı ve hazne arasındaki conta geçişi kalem kalınlığında bu etken olabilir mi ?
Hortum konusunuda eğer filtreyi ön plana çıkarıcak olursam ilerleyen süreçte araştırıcam ama öncelik bu filtreyi nasıl süperlighta kazandırabiliriz :-)
sargıyı dipten değil,başdan yapın öyle deneyin.Bırakılan Açıklık iyi ,olmasılazım dediğim şekilde.
Ama elbette hava akış ufak biraz artık deneyerek bakacaksınız.benim filitre ağzı çok büyük buna göre.Açma genişletme imkanınız varsa deneyebilirsiniz zararı olmaz.
Bugün genişletmeyi deneyeyim, kıyasladığım zaman diğerleriyle baya dar geldi umarım ondandır duman atma ve gaz yememe durumu,sargıyı kelepçenin genişliğinde yaptım ama söylediğin gibi genişletmekte fayda var, teşekkürler blackghost
Motorunuzdaki pasları nasıl cıkarıyorsunuz? ayak pedleri ve artcı pedlerinde paslanma var. Baya bi paslanmış.
Depoyu son fulledikten sonra 360 km yaptım. Artık iki kırmızı çizgi arasında. Bu şekilde de maks 30 km gitsem 380-400 km arası bir depoyla yapılıyor. Genelde ilk üç vitesi düşük devir kullandım 5 bin altı. 4 ve 5. viteste 6 bin üstü
Hepinize merhabalar, 7-8 ay oldu aranıza katılalı, ilk baştan beri forumu takip etmeye çalışıyorum, kendimce ekleme yapmak için anca fırsat buldum
Göstergedeki ışıktan bahsetmişti bir arkadaş, o ışığın arıza ışığı olduğunu söylemişlerdi bana, benzin ışığı değilmiş yani. Sisibar için farklı bir çalışma yapmıştım ben, foto yüklemeyi beceremedim,yardımcı olabilen olursa resmi yükleyim yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir verir belki.
Kazasız Cezasız günler dilerim.
@hayalet ; kaç kere söyleyeceğim canım ; sanayiden "KALIN PASTA" alacaksın, WD40 çözmez o korozyonu
@umutlu ; birkaç sayfa öncesinde bir PDF belgesi var, indirip okursan bu ve benzer bir çok bilgi mevcut. Foto yüklemek için önce bir paylaşım sitesine eklemen ve linkini fotoekle kutusuna yapıştırman gerekiyor.
Herkese tekrardan merhabalar motoumu aldığım gün (hiç şaşmaz çekerim zaten böyle şeyleri) sol arka sinyalim kırıldı.Stopta bi problem yok çalışmasında da bi sıkıntı yok fakat yerinde durmuyor kablo tutuyor sadece. Bunun için stop komple mi değişmesi gerekir yoksa sadece linkteki ürün yeterli olur mu?
http://www.dokuyucu.com.tr/asp/produ...RKA-SINYAL-SOL
Herkese tekrardan teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)