Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba Motor Superlight 200

REKLAM ALANI
    pitbullcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 Honda VT750 C Shadow & 69' Jawa 250 Classic
    Oval sekilde kesmeyi bende dusundum ama cok emin olamadim bu sekilde biraktim diger tarafinada hip flask denilen cep mataralarindan koymayi planliyorum, koruma demiri siyah olursa cizilme durumunda biraz siritabilir ama plastidip yapilabilir cizildikce yeniden uygulanir tamamen siyah cok tehlikeli ve agreaif gozukur guzel olabilir👍

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    koruma demiri çizilsede en falza sprey boyaya bakar deponun altındaki ufak parlak kapaklarda mat siyah olacak bu arada

amma siyah seviyorum be )

Motosikleti
    Siyah sevilir ama ya cok guzel duruyo bencede asil bir renk

Motosikleti
    hatta aklıma gelmişken ,manetleride aynı şekilde mata boyatıyorum
    işte ismimize nazır tam bi hayalet makine olacak yollarda

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

şu adreside takip edelim arkadaşlar,güzel gidon ve egsoz yapıyorlar ve kargo ediyorlar.
    https://www.facebook.com/pages/One-Way-Customs/251942931537900

Motosikleti
    Guzel olucak gibi bittigi zaman fotograflarini yuklersiniz artik. Fakat tamamen siyah olmak karanlikta hele ulkemizde zaten fark edilemiyoruz hic fark edilememeye sebep olmaz mi reflektorlu bir yazi biseyler iyi olabilir gibi geldi

Motosikleti
    reflektör olayında shadow güzel bir çözüm bulmuş onu uygulayacam çanta ve arka kısımlarda.
    görünür olmak önemli elbette ama benim her zaman savunduğum olay bu konularda görünür ol ama daha fazla çevreyi gör mantığı ile sürüş yapıyorum.ne kadar görünür olursan ol andavallı 4 teker sürücüleri yine görmüyor o yüzden o noktalara çokda takılmıyorum ben.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    E gerçekten nick'e yaraşır bir motorun olacak yakında. Bir de şu Volvo'nun gece reflektif supreyinden alırsan tam siyah hayalet diyecek millet.

Viski kapağı ilginç olmuş, mekanik ruha yakışmış bence

Motosikleti
    gidonuda bulduk sahibinden 125 tlye almayanı dövüyolar ister mat siyah ister parlak nikelaj
    şimdi sadec gidon yükseltici ara parçaya kaldı onuda bulucam,iş servise montaja kalacak

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Bence bu kadar değişime farklı bir gidon topuzu da düşünmelisin, gotik tasarımlar var bolca ama kromajlı, boyamak lazım.

Motosikleti
    işte ufak tefek ayrıntılar işlerin çoğu bitince tamamlanacak,şimdi çok ayrıntı gözden kaçıyor biz temel işlemlere odaklandığımız için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

@shadowmaster

ayna aparatlarıda geldi
    şimdi aliexpress'den sipariş ettiğim ürünleri beklemek kaldı.Gİdonuda sahibinden.com da bir arkadaşdan alacağım ancak burdan herkeze bir sorun olacak,bilgilendirirseniz sevinirim,bizim motorun gidon kalınlığı kaç mm acaba? alacağım gidon 22mm lik bir gidon ve çoğu çin malı motora uyuyormuş,elimde ölçüm zımbırtısıda yok bilen yada ölçebilen varsa paylaşabilirmi acaba,siparişi ona göre geçceğim zira 1mm kalın yada 1mm ince olması kumanda panaelini etkiliyormuş.

alacağım gidon ise şöyle bişey;

tabi buna ekstra olarakda gidon yükseltici aparat lazım onlarada bakıyorum halen.

haqan1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle2/3
    merak ettiğim bir konu var !

bu kadar masraf yapıyorsunuz,motoru değiştirmeyi hiç düşünmüyor musunuz?

Motosikleti
    Alıntı haqan1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak ettiğim bir konu var !

bu kadar masraf yapıyorsunuz,motoru değiştirmeyi hiç düşünmüyor musunuz?
    valla yapacağım masraflar 1500 tl gibi bir rakam olacak totalde.

yeni makineye gelince...

ben yeni makine alırsam cc yükseltmek için alırım,gidipde 200cc yerine 250cc lik başka bir çinli motor almam.
    aklımda 650cc kawasaki vulcan s var,tasarımı ve performansı çok iyi.ABS'li fiyatı 25000tl.

şimdi bu şartlar altında zaten dolar tavan yapmış,motor fiyatları aşırı artmışken asgari 1 yıl bu makineyi kullanırım ben.Ha harcadığım 1500-2000 tl olsun,cep telefonu alırken o kadar paralar harcanıyor ben motoruma harcamışım çok değil yani..

ha birde custom sevdamda var,kendi kişiselleştirdiğim bir makinem olsun istedim hep,kıyısından köşesinden bişeyler yapacz artık

Motosikleti
    Fiddle2/3
    Alıntı BlackGhost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla yapacağım masraflar 1500 tl gibi bir rakam olacak totalde.

yeni makineye gelince...

ben yeni makine alırsam cc yükseltmek için alırım,gidipde 200cc yerine 250cc lik başka bir çinli motor almam.
    aklımda 650cc kawasaki vulcan s var,tasarımı ve performansı çok iyi.ABS'li fiyatı 25000tl.

şimdi bu şartlar altında zaten dolar tavan yapmış,motor fiyatları aşırı artmışken asgari 1 yıl bu makineyi kullanırım ben.Ha harcadığım 1500-2000 tl olsun,cep telefonu alırken o kadar paralar harcanıyor ben motoruma harcamışım çok değil yani..

ha birde custom sevdamda var,kendi kişiselleştirdiğim bir makinem olsun istedim hep,kıyısından köşesinden bişeyler yapacz artık
    motor da fiyatı da iyiymiş

hyosung gv 250 istiyorum bende.o yüzden sl 200 için çok fazla masraf yapmak istemiyorum.arka lastiği değiştirsem yeter bana.
    arka lastik satın alabileceğim bi siteye ait link atabilirmisin

Motosikleti
    tabi bütçe işi bu,herkezin kesesine göre bir hayali var.benim için son nokta diyemesemde uzunca bir süre kullanmak istediğim alet vulcan s modeli.
    hem motor gücünü hissetmek hemde egzosdan gelen gümbürtüyü hissedebilceğiniz bir makine.
    Ben gerçekten sl200mü satıp ne gv250ye bulaşırım nede başka bir makineye,uzunca bir zaman kullanırım sonra asıl makineyi bir şekilde alırım.

Motosikleti
    Fiddle2/3
    Alıntı BlackGhost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi bütçe işi bu,herkezin kesesine göre bir hayali var.benim için son nokta diyemesemde uzunca bir süre kullanmak istediğim alet vulcan s modeli.
    hem motor gücünü hissetmek hemde egzosdan gelen gümbürtüyü hissedebilceğiniz bir makine.
    Ben gerçekten sl200mü satıp ne gv250ye bulaşırım nede başka bir makineye,uzunca bir zaman kullanırım sonra asıl makineyi bir şekilde alırım.

https://www.youtube.com/watch?v=Fd2KQ-lKo5w
    https://www.youtube.com/watch?v=7cqH87ISc0A
    çok tatlı ve tok bi egzos sesi var.e napalım bizim hayalimiz,bütçemize göre.gv 250 kötünün iyisidir.
    lastik konusunda linkini bekliyorum ama

Motosikleti
    lastiklerde biraz sıkıntı oldu,şimdi bekleyenlere şunu ileteyim hemen;

motolastikden isttemiş olduğum michlein lastikler stoklarda kalmadığından siparişe getireceklerini ve bunun 30günü bulacağını söylediler.tabi bu asgari zaman dilimi.DOlayısı ile siparişi geçer isem lastikler ay sonu gibi gelecek.almak isteyenler için bilgisini vereyim şimdiden çünkü ebat olarak bu lastikler çok temin edilen tipde lastikler değiller.toplam maliyette 445 tl ye geliyor.Ben kendimi ayarlayo bu hafta siparişi geçmeyi düşünüyorum çünkü hiçbir yerde bu kalite tipde lastik şuan piyasada yok.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Gidon kalınlığını akşam eve gidince söyleyebilirim. Beklemek istemiyorsan kalınca bir kağıdı tam ölçüsünde etrafına dolayıp ölç bence 1 mm hata yapsan da radikal bir farl olmaz

Motosikleti
    acelem yok,geç olsun güç olmasın,ona göre sipariş geçeceğim şimdi acele edip yanlış iş yapmayalım.
    iş gidonu almakla bitmeyecek çünkü,gidonu oturtacak risers yükselticiyide ayarlamam lazım.
    gidondan değilde bu yükseltici risers konusunda sıkıntı yaşıyorum şuan bulamadım bir türlü istediğim modeli.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    @BlackGhost
    22 milimetre

Motosikleti
    eyvallah üstad,yarın siparişi geçiyorum öyleyse.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)