Kuba Motor Superlight 200
-
31 Ocak 2016, 18:05
Hocam buyuk dert yasamissin valla. Benimde kucuk bir arizam var acaba sebebi nedir diye soracaktim, kisa lambalarim yanmiyoe gibi bir sey. Cok az yaniyor fakat bir rampanim ustunden gecerken birden daha fazla isik vermeye devam ediyor, ara sora gidip geliyor bu lamba. Temassizlik var diye dusundum, belki akuden de olabilir cunku kis gelince basladi bu olay. Bir de arka frenim yok gibi bir sey. 4000kmde daha balata mi bitmistir yoksa ayarini mi yaptirmam lazim?
Reklamlar
-
31 Ocak 2016, 18:27
Ayağın sürekli frende gitmediysen balata bitmez, %99 ayar gerekli.
Kısa far konusunda ise ; Akü kutup başlarını temizlemek gerek. Ayrıca kısa/uzun anahtarında bir temassızlık ya da ampul duyunda bir gevşeme olabilir.
-
31 Ocak 2016, 19:19
Arkadaşlar flaşörüm arızalandı nerden temin edebilirim internet te baktım tek bir sitede bulabildim ordada tükendi yazıyor daha önce bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim servisden temin etmek daha kolay olur ise birde o yolu deneyebilirim
-
31 Ocak 2016, 19:24
Flaşör uzun bir süredir stoklarda yok, ne servislerin elinde ne de Gaziantep merkezde bulunmuyor. Son 3 aydır yolda diyorlar ama bir gelişme yok. Bu konuda @mesut81, yurt dışında birisini buldu gönderebilecek, kendisine ulaşabilirsem linklerini yazmasını isterim ...
-
31 Ocak 2016, 19:32
mesut81 adlı üyeden alıntı
o ışıkla ilgili çok değişik rivayetler var. ilk gittiğim motosiklet tamircisi bu ışığın yandığında cep telefonun çalıyor demek oluyor dedi. alakası yok. sonrasında motoru yıkattım yandı diyen arkadaşlarımız oldu. bendede aynısı oldu çok detaylı bi yıkadım 2 gün sönmedi sonra iş edinip kablolarını takip ettim. hiçbiryere gitmiyor. su değince şase yapıp yanıyor. bi işe yaramayan bir lamba. söktüm fişlerini bu yazıyı okuyana kadarda unutmuştum.
ayrıca flasher için aşağıdaki linkteki satıcı ile özelden yazıştım. bana başka bir sipariş üzerinden 2 tane sinyal flaşörünü göndericek. kendisine örnek fotoğrafları gönderdim. tedarik edebileceğini söyledi. 4 gün içerisinde fabrikadan temin edip kargolayacakmış. kargo dahil 2 flaşör 63 tl ye gelicek.
http://tr.aliexpress.com/store/1430031
ayrıca yedek parça sorunu için boş kaldıkça fabrikayı sıkıştırmamız lazım.
önceki başlıklarda yazmıştım. biz sipariş ettik. şu anda istanbulda dağıtım bekliyor. bu hafta içinde elimizde olur. dener yorumları buraya yazarız. ona göre sizde özelden satıcı ile yazışarak sipariş verebilrisiniz.
-
31 Ocak 2016, 19:38
Arkadaşlar bu arada, gelecek hafta sonu, 4 Şubat Cuma günü @BlackGhost ile birlikte, Eskişehir'de olacağız. Akşam üstü sonrası barlar sokağında bir cafeye uğrayıp İstanbul'dan bir arkadaşımızı da göreceğiz, devamında Porsuk kıyısında çay/kahve muhabbetimize katılmak isteyen olursa bilginiz olsun...
yaşlı olan benim
-
31 Ocak 2016, 20:17
Arkadaşlar benim motor vitesteyken çalışmamaya başladı, sadece boşa alınca çalışıyor. Mesela viteste bırakıp tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. Daha önce böyle bi sorun yoktu sebebi ne olabilir?
-
31 Ocak 2016, 20:54
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu arada, gelecek hafta sonu, 4 Şubat Cuma günü @BlackGhost ile birlikte, Eskişehir'de olacağız. Akşam üstü sonrası barlar sokağında bir cafeye uğrayıp İstanbul'dan bir arkadaşımızı da göreceğiz, devamında Porsuk kıyısında çay/kahve muhabbetimize katılmak isteyen olursa bilginiz olsun...
yaşlı olan benim
https://imageshack.com/i/pmfMtlrYj
Abi bizde genç değiliz artık ,yaş 36 oldu
avici adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim motor vitesteyken çalışmamaya başladı, sadece boşa alınca çalışıyor. Mesela viteste bırakıp tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. Daha önce böyle bi sorun yoktu sebebi ne olabilir?
Sağ marş manetinin dibinde 2 adet kablo vardır,onlar ya yerinden çıktı yada oksitlenme yaptı.Yerinden çıktıysa monte edip deneyin,oksitlenmişse bir elektrikçide uçlarını değiştirin düzelecektir.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
31 Ocak 2016, 21:00
E senin yaşa benim için + 14 koyunca gençsin
-
31 Ocak 2016, 21:15
BlackGhost adlı üyeden alıntı
Abi bizde genç değiliz artık ,yaş 36 oldu
Sağ marş manetinin dibinde 2 adet kablo vardır,onlar ya yerinden çıktı yada oksitlenme yaptı.Yerinden çıktıysa monte edip deneyin,oksitlenmişse bir elektrikçide uçlarını değiştirin düzelecektir.
Tam olarak neresi acaba resim atma şansınız varmı?
-
31 Ocak 2016, 21:47
Manetin arka alt kısmına bakın,alt alta 2 soket kablo bağlıdır.Görürsünüz zaten.Onları kontrol etmeniz lazım.
-
31 Ocak 2016, 22:06
BlackGhost adlı üyeden alıntı
Manetin arka alt kısmına bakın,alt alta 2 soket kablo bağlıdır.Görürsünüz zaten.Onları kontrol etmeniz lazım.
Manet dediğiniz bildiğimiz manet mi? Fren kolu yani doğrumu anladım?
-
31 Ocak 2016, 23:38
@shadowmaster abi cevabladığın için teşekkür ediyorum @mesut81 o zaman yorunlarınızı bekliyorum ona göre irtibata geçerim birde siparişiniz ne kadar sürede geldi söylerseniz çok sevinirim çünkü bu sinyal verememe konususu başıma sıkıntı çıkartıyordu neredeyse bu şekilde pek sürmek istemiyorum açıkcası
-
01 Şubat 2016, 01:49
avici adlı üyeden alıntı
Manet dediğiniz bildiğimiz manet mi? Fren kolu yani doğrumu anladım?
Evet
arka alt tarafına bir bakın,soketler ufaktır biraz gözden kaçabilir ama bu tip bağlantılar her motorda vardır.Ayrıca debriyaj arkasında diye hatırlıyorum ben.
-
01 Şubat 2016, 21:58
Herkese iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak. Benzer bi soruyu motosohbetten sormuşlar ama ben kullanıcı başlığından size sormak istedim.
Ben motorumu sıfır olarak İstanbuldan aldım şuan 600 km oldu Çorlu da yaşıyorum. Çorlu da bir tane yetkili servis varmış zamanında ama gittiğimde biz kubayı bıraktık dedi. Bakımı yaklaştı burda yani çorlu da güvendiğim bi ustam var acaba bakımı o ustaya yaptırsam motoru garantiden çıkarsam ileride bana garantinin çok lazım olacağı durumlar olabilir mi? Bi bakım için ilçe dışına gidip gelmek zor ve maliyetli. Garanti zaten çoğunlukla kullanıcı hatası deyip ücretli onarım yapıyomuş şuan için motorda bi sıkıntı yok. Ne önerirsiniz?
-
01 Şubat 2016, 23:21
tem621 adlı üyeden alıntı
@shadowmaster abi cevabladığın için teşekkür ediyorum @mesut81 o zaman yorunlarınızı bekliyorum ona göre irtibata geçerim birde siparişiniz ne kadar sürede geldi söylerseniz çok sevinirim çünkü bu sinyal verememe konususu başıma sıkıntı çıkartıyordu neredeyse bu şekilde pek sürmek istemiyorum açıkcası
25 gün sürdü benim siparişim. fakat benim siparişimde fabrikadan parça getirtip o şekilde kargoladı. 1 hafta parça bekledi. gelen parçalar orjinal çalışıyor sorunsuz. satıcı ile özelden yazışıp isteyebilirsiniz. başka bir sipariş üzerinden kargoluyor bilginize.
-
02 Şubat 2016, 00:09
afu35 adlı üyeden alıntı
Herkese iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak. Benzer bi soruyu motosohbetten sormuşlar ama ben kullanıcı başlığından size sormak istedim.
Ben motorumu sıfır olarak İstanbuldan aldım şuan 600 km oldu Çorlu da yaşıyorum. Çorlu da bir tane yetkili servis varmış zamanında ama gittiğimde biz kubayı bıraktık dedi. Bakımı yaklaştı burda yani çorlu da güvendiğim bi ustam var acaba bakımı o ustaya yaptırsam motoru garantiden çıkarsam ileride bana garantinin çok lazım olacağı durumlar olabilir mi? Bi bakım için ilçe dışına gidip gelmek zor ve maliyetli. Garanti zaten çoğunlukla kullanıcı hatası deyip ücretli onarım yapıyomuş şuan için motorda bi sıkıntı yok. Ne önerirsiniz?
tanıdık bildik bir ustanız varsa şaşmayın.japon motor olsa belki derdim ama çinli motorlarda korkulacak bir şey yok yeterki ustanız güvenilir birisi olsun.
-
02 Şubat 2016, 12:12
Alt egzosdaki bu akıntı benzinmi acaba normalmidir
-
02 Şubat 2016, 13:32
elinde orjinal stop lambası çıkma veya sıfır satılık olan var mı acaba ?
-
02 Şubat 2016, 23:28
@shadowmaster - @BlackGhost
Abilerim bu forumu okumak baya vaktimi aldı en son 40 küsurlu sayfalara geldim @BlackGhost'un motorunu görünce son sayfaya geldim 😃 bu motoru alabilmek için ve ekipmanlarla beraber hepsini almak için işe girdim para biriktiriyorum alacağım kararlıyım ama sağlam motor bulmak zor ve ikinci el alacağımdan usta da tanımadığımdan nasıl güvenip de alabilirim bilmiyorum.
Bende kütahyadayim keşke almış olsaydım da size katılabilseydim 😃 tekeriniz düz bassın abilerim 😃
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)