Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba Motor Superlight 200

Motovento
    REKLAM ALANI
    barisilgas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 883R / Kuba SL200
    Ayrica metzellerinde var fakat micheline gore biraz tuzlu metzeller me77 on 330 tl 110-90/16 arka 500tl 130-90/15
    Telefondaki resimleri bunlar yariN daha detayli cekip yuklerim
    nemesis-83 ve omrustun bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    güzel görünüyor,yandan önden detaylı resim çekip yollarsanız güzel olacak daha iyi fikir verecek ancak şu haliyle bile güzel görünüyor,sadece ön-arka desenler aynımıdır değilmidir şüpheliyim biraz.

Motosikleti
    Dedigim gibi elimdeki en net goruntu bunlar. Yarin ayrintili bir sekilde cekip sizlerle paylasicam. Desenler ayni arka daha kalin oldugu icin arka tarafindaki desen haliyle daha genis gorunuyor.

Motosikleti
    valla güzel görünüyor ben beğendim,yarın tekrar bakacağım yeni resimlere.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Evet benim 5 parça siparişimin toplamı da 60 USD civarında, heyecanla bekliyorum, en çok da sis farı takımını. Bir de yan sehpa için taban alanını genişleyen papuç sipariş ettim. Sanırım kaynakla tutturacağım geldiğinde. Moturum gece eğimli bir yüzeyde sürekli ve yan sehpada kalıyor çünkü. Çok şık lazer kesinli modeller de vardı ama bizim sehpaya uymazlar. Montaj sonrası paylaşırım görünümünü.
    Lastikler için beklemedeyiz merakla

Oooo gelmiş fotoğraflar. Bence metzeler için 400 TL farka değmez. Sonuçta michelin de gayet güvenilir bir marka. Aklıma yattı benim.

Bu arada sizde de orjinal aynalar var ve muhtemel memnun değilsinizdir. Bir sayfa öncesinde benim ayna uzatmalar için bulduğum çözüm var, ben çok memnunum tavsiye ederim size de.

burakcvck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Alıntı barisilgas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilindigi uzere on lastik 110-90 / 16 orjinal hali bu. Michelin city gripte one en uygun 110 - 80 / 16 var 210 tl 1 cm yanak dusuk oluyor. Arka lastik icin 130-90/15 orjinal , michelinde 140-70/15 var 230 tl 1 cm daha kalin 2 cm daha dusuk. Sknti yaratmiyor arka maşada. Islak zemin performansida gayet tatmin edici. 10 mayisa dek temin edebilir benim lastikler siparisten 2 gun snra geldi cumadan cumaya duzenli kargolari oluyormus. Bu arada yurt disinda alisverisi ebay uzerindenmi yapiyorsun kardesim.
    Bu habere çok sevindim, bende kara kara düşünüyordum ebatlarla oynarsak sorun olur mu diye, demek ki olmuyormuş. Fiyat zaten çok ugun,800 tl yi gözden çıkarmışken 440 tl harika olur. En yakın zamanda bende bu konunun üstüne gideceğim.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı Opie Winston adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    http://m.sahibinden.com/classifiedDe...&io=0&rnd=1104
    İlandaki sl200 nasıl sizce?
    Kişisel olarak, siyahın tüm güzelliğini yansıtan bu dizaynda hele ki satış amaçlı çekilen fotoğrafta çamur görünce bana güven vermiyor kardeşim. Elbette bütçe meselesi ama mümkünse sıfır al. Bizim motorlar 6.750'yi görmüş bu arada mevsim gereği !
    MotorKafa bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet benim 5 parça siparişimin toplamı da 60 USD civarında, heyecanla bekliyorum, en çok da sis farı takımını. Bir de yan sehpa için taban alanını genişleyen papuç sipariş ettim. Sanırım kaynakla tutturacağım geldiğinde. Moturum gece eğimli bir yüzeyde sürekli ve yan sehpada kalıyor çünkü. Çok şık lazer kesinli modeller de vardı ama bizim sehpaya uymazlar. Montaj sonrası paylaşırım görünümünü.
    Lastikler için beklemedeyiz merakla

Oooo gelmiş fotoğraflar. Bence metzeler için 400 TL farka değmez. Sonuçta michelin de gayet güvenilir bir marka. Aklıma yattı benim.

Bu arada sizde de orjinal aynalar var ve muhtemel memnun değilsinizdir. Bir sayfa öncesinde benim ayna uzatmalar için bulduğum çözüm var, ben çok memnunum tavsiye ederim size de.
    aliexpress'de bir satıcıdan aynı anda 50-60$ üzeri alışveriş etmeyin,yani tek kalemde almayın ürünleri.bir gün bir ürün diğer gün başka bir ürün alın 30$ve üzeri bir fiyatta ise yoksa postacıya kargo ücreti vermiş olursunz oda 10-15 tl filan tutar ama ne gerek var.

şu yan shpa modellerinin bir linkini atsana hocam bakayım bende,belki farklı bir şey gelir aklıma

lastikler olacak herhalde bu sefer,işte internetin nimeti buda,arkadaşda olmasa biz hala kafa yoracakdık,fiyatta güzel yani...

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Benim aldığım ürün bu, aynı bölümde bir sürü CNC daha şık şeyler de var ama dediğim gibi bizim sehpanın yere değidiği bölümün yapısı gereği gözüme bunu kestirdim.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6618505617.html?orderId=66872919213249

Motosikleti
    ürün güzel,bir dahaki sefere yapacağım alışveriş listeme ekleyeyim bunuda

sana bir tavsiye daha vereyim montaj için,bostancı carefour da bir ürün var,metal yapıştırıcı bir ürün ama çok sağlam yani.
    bison epoxy metal yapıştırıcı adında gerçekten çok iyi bir ürün var.İstersen bunu alıp deneyebilirsin.Çiftli bir yapıştırıcı tüpü var bu ürünün ve ikisini aynı kapta karıştırıp yapıştıracağın yere sürüyorsun,çok etkili bir ürün her türlü "metal" aksamı yapıştırıyor kaynak gibi.

Bu arada barisilgas'ın lastik fotolarını bekliyorum herhalde lastik işini bu hafta çözeceğiz gibi...

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Merhaba benim yapacağım şey filtreden başlayıp kontrole başlamak olurdu. Karbüratör de problem olunca benzin tersine gidebiliyor ve filtre ıslanıyor ve tıkaniyor. Sonra manifolt karbüratör kontrolü. Sonra tahliye den bir litre kadar benzin alma benzinin durumunu öğrenmek için su mu var mazot mu diye?buji kontrolû tirnak aralıgı vs. Bunların hepsi en fazla yarım saat alır.

Motosikleti
    Tazelerrrr
    Ön Lastik
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Arka Lastik
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Tubeless İptal Edilip Yerine Gelen Sibop
    [IMG][/IMG]
    omrustun bunu beğendi.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Oncesi sonrasi surus farkindan da bahsedermisiniz? Yola ruzgarda tutunma farki var mi?

Motosikleti
    olay bu abicim,bizle iletişime geçersen özelden bu işi halledelim kardeşim,benim için tamamdır lastik konusu.

Motosikleti
    Orjinal Lastikleriyle ;
    - Yolda ufak bir su birikintisinden geçince bile gazı hafif acmama ragmen arka teker yolu arıyordu.
    - kaldırım taşlarından yapılmıs yollarda lastikler dişli olduğu için helekı ıslaksa yol tutuşu 0 dı diyebılırım bana göre.
    - Frenleme tatmin edici değildi. Çok kolay kilitleniyordu.
    -70km den snra titreşim gerçekten kuvvetliydi.
    -Yağmurlu hava performansından bahsedemıyorm çunku o lastıklere guvenıpte yolculuk yapmadım.

Michelın City Grip ile ;
    -ıslak zemınde gercek anlamda yol tutusu mevcut.Gazı hunharca acsam bıle arka lastık kesınlıkle yolu aramaya calısmıyor. yagmurlu havada yenıkapı- bakırköy git gel yaptım herhangı bır sıkıntı yasamadım ( 50 - 80 km arası )
    - 2 katlı yumusak hamurlu oldugu ıcın yoldakı herhanbı bıseyı hıssettırmıyor.
    - frenleme gayet yeterlı ıslak zemınde butun lastıklerde oldugu gıbı bıraz dıkkat edınce ( Abs'siz sonucta ) durma gayet ıyı , hele kı kuru zemınde mukemmel . tekerlerın kılıtlenmesı frene abanmadıgınız surece cok zor.
    -ivmelenme konusunda gercek anlamda farkettırıyor kendını . slolom yaparken acıkcası ss gıbı hıssedıyorum yuksek hızlarda 90 100 110 titreme kesınlıkle yok denecek kadar az.
    polo34 ve omrustun bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı BlackGhost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ürün güzel,bir dahaki sefere yapacağım alışveriş listeme ekleyeyim bunuda

sana bir tavsiye daha vereyim montaj için,bostancı carefour da bir ürün var,metal yapıştırıcı bir ürün ama çok sağlam yani.
    bison epoxy metal yapıştırıcı adında gerçekten çok iyi bir ürün var.İstersen bunu alıp deneyebilirsin.Çiftli bir yapıştırıcı tüpü var bu ürünün ve ikisini aynı kapta karıştırıp yapıştıracağın yere sürüyorsun,çok etkili bir ürün her türlü "metal" aksamı yapıştırıyor kaynak gibi.

Bu arada barisilgas'ın lastik fotolarını bekliyorum herhalde lastik işini bu hafta çözeceğiz gibi...
    Çift kompenantlı epoksi yapıştırıcı iyi fikir. yapışmasında sorun olacağını sanmıyorum, kafamdaki tek soru işareti ayağın nikelejlı, gelecek parçanın da boyalı olması. Bu durumda yapışma gerçekleşse de yük üstündeki performansı kestiremedim açıkçası. Parça bir gelsin de hele bir yolunu bulacağız, parçada bir vida değilği de var, belki vida + epoksi daha güvenli olur.

Lastik meselesine ben de çok sevindim. Bütçenin bir anda yarıya düşmesi süpriz ve güzel oldu. barisilgaz, satıcı bilgilerini benimle de paylaşmanı rica ediyorum. Bu arada bir sorum var sibop değişimiyle birlikte iç lastik de takıldı o zaman sanırım ? Bu durumda tüm maliyet ne oluyor onu da yazarsan çok memnun olurum. Güle güle kullan

Şu lastikleri değişip toplu bir SL200 gezisi yapsak mı acaba

Motosikleti
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çift kompenantlı epoksi yapıştırıcı iyi fikir. yapışmasında sorun olacağını sanmıyorum, kafamdaki tek soru işareti ayağın nikelejlı, gelecek parçanın da boyalı olması. Bu durumda yapışma gerçekleşse de yük üstündeki performansı kestiremedim açıkçası. Parça bir gelsin de hele bir yolunu bulacağız, parçada bir vida değilği de var, belki vida + epoksi daha güvenli olur.

Lastik meselesine ben de çok sevindim. Bütçenin bir anda yarıya düşmesi süpriz ve güzel oldu. barisilgaz, satıcı bilgilerini benimle de paylaşmanı rica ediyorum. Bu arada bir sorum var sibop değişimiyle birlikte iç lastik de takıldı o zaman sanırım ? Bu durumda tüm maliyet ne oluyor onu da yazarsan çok memnun olurum. Güle güle kullan

Şu lastikleri değişip toplu bir SL200 gezisi yapsak mı acaba
    Satıcı bilgilerini mesaj yoluyla yolladım.Sibop olayına gelınce. Zaten orjinal halınde iç lastik vardı. Takmış oldukları siboptan oturu iç lastıge ıhtıyac kalmıyor. Lastiklerin fiyatı zaten 440 tl oradan alırsanız işçiliğide onlara ait. Onun harıcınde www.motolastik.com da michelın city grip lstıklerını scooter başlığı altında bulabilirsinz. Gezi konusuna gelınce bencede yapılmalı havalar gayet musaıt. şöyle bi 5 6 SL200 eminim ki gayet güzel bir gezi olur.

Motosikleti
    gezi olayını ayın 10unda sonra yapalım,supriz arkadaşları dahil edebiliriz ;)
    havalar ısınıyor baya güzel bir gezi olur.

Motosikleti
    Hatta etkinlik kismina konu acsak gezi icin daha iyi olur gibime geliyor.

Motosikleti
    onu aybaşında planlayalım,benim 15inden önce katılmam zor görünüyor çünkü.10-15 gün öncesinden planlarsak gelecek kişiler kendini daha rahat ayarlar bende ona göre planlarım kendimi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)