Arctic Cat Wildcat 1000i LTD
Reklamlar
-
darknife adlı üyeden alıntı
Bencede öyle değildir Amerikan markası ama Çin'de üretim yapıyorlar dolayısı ile parçalar zaten Çin'den geliyo yedek parça fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu sanmıyorum.
Parçalar Çin'den buraya geliyor ise sıkıntı yoktu ucuza geliyordur ayrıca burada üretilen parçalarıda mevcuttur diye biliyorum
Reklamlar
-
02 Aralık 2016, 18:04
hacıyatmaz adlı üyeden alıntı
Parçalar Çin'den buraya geliyor ise sıkıntı yoktu ucuza geliyordur
ayrıca burada üretilen parçalarıda mevcuttur diye biliyorum
İllaki vardır. ama bu modelden kaç tane alan var ki ?
-
03 Aralık 2016, 14:48
beyaban adlı üyeden alıntı
İllaki vardır. ama bu modelden kaç tane alan var ki ?
Kocaeli kartepe motor bayisinin dediğine göre kendisi bayağı bi satmış ki adam %90 atv satıyor.
-
05 Aralık 2016, 17:54
seyralem adlı üyeden alıntı
Kocaeli kartepe motor bayisinin dediğine göre kendisi bayağı bi satmış ki adam %90 atv satıyor.
Kocaeli'nde atv kullanıcısı epeyi var diye biliyorum o bölgede satılıyor yani ondandır.
-
06 Aralık 2016, 18:15
motor fiyatları bence uçtu ve atv fiyatlarına yetişti atv'ye zam gelmezse atv alıp gezecem :D
-
07 Aralık 2016, 17:44
haydabre adlı üyeden alıntı
motor fiyatları bence uçtu ve atv fiyatlarına yetişti atv'ye zam gelmezse atv alıp gezecem :D
En mantıklısı çok satılmadığı için devlette umursamıyor :D Şimdi alsan 2 yıl sonra aynı para eder :D
-
09 Aralık 2016, 15:02
Ruling adlı üyeden alıntı
En mantıklısı çok satılmadığı için devlette umursamıyor :D Şimdi alsan 2 yıl sonra aynı para eder :D
Şimdi almaya kalksan para yok ama bi bağ evim olursa ilerde alacam bitane :D
-
16 Aralık 2016, 17:29
bireycell adlı üyeden alıntı
Şimdi almaya kalksan para yok
ama bi bağ evim olursa ilerde alacam bitane :D
Bağ evi olanların %100 ünde bir atv var zaten bu olmadan bağ evi olmuyor :D Önce atv
-
21 Aralık 2016, 13:04
Sahilde de kuma batmaz bu kalın tekerler yazlık için almak iyi olurdu ama fiyatlar umduğumun üzerinde. Beni zorlar ama atv'lerle sahilde güzel gezilirdi.
-
Evet arkadaşlar sahilde, bağ evin yada çiftliği olanlar için mükemmel bir makina. Ama nasip olursa bağ evim olduğunda bende alır keyif yaparım=)
-
rebound64 adlı üyeden alıntı
Sahilde de kuma batmaz bu kalın tekerler yazlık için almak iyi olurdu ama fiyatlar umduğumun üzerinde. Beni zorlar ama atv'lerle sahilde güzel gezilirdi.
Çin malı olan markalarda motor fiyatınada bulabilirsin ama bunun verdiği zevki vermez. Sahil kenarı için on numara olur
-
ozgur27 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar sahilde, bağ evin yada çiftliği olanlar için mükemmel bir makina. Ama nasip olursa bağ evim olduğunda bende alır keyif yaparım=)
L7 olarak alınıp şehir içindede çok güzel zaman geçirilebilir Dikkat çekici ilgi odağı yapar adamı :D
-
rebound64 adlı üyeden alıntı
devrilme batma ihtimalleri çok düşük 4x4 bunlar ile dağa yollarında gidenler var ki suyun içinde çamurun içinde gidenlerde var.Tam arazi arabası
-
seyralem adlı üyeden alıntı
L7 olarak alınıp şehir içindede çok güzel zaman geçirilebilir
Dikkat çekici ilgi odağı yapar adamı :D
Şehir içinde traktörlü bir adam :D Bayasğı dikkat çekebilir
-
L7 olarak satılmıyor artık ama B sınıfı ehliyet ile kullanılabiliyor şehir için bilgi kesin :D
-
Burada bulunan aksesuarlara bayilerde var mı arkadaşlar ? Çok kalite olacağını düşünüyorum.
http://www.arcticcatturkiye.com/cont...tic-giyim.html
-
Cevabı bilen kimse yok sanırım Yıllardır ülkede olup satışı yapılan bi markanın böyle bir forumda kullanıcısının olmaması çok vahim bir durum :S
-
Cevabı bilen kimse yok sanırım
Yıllardır ülkede olup satışı yapılan bi markanın böyle bir forumda kullanıcısının olmaması çok vahim bir durum :S
Çöl arazilerinde cepte İnternet olduğundan dolayı kimse cepten foruma girmiyor Şehir içi kullanımı da çok az olduğundan kaynaklanıyor olabilir.
-
Olmasa bile sipariş ile getirtilebilir tourıng veya spor kullanıcılar için kullanışlı olacağını sanmıyorum çünkü bunlarda devrilme olasılığı çok az o yüzden bunlar kışın sıcak tutan ekipmanlar olabilir.
-
Aslında Kartepe'den birileri bulunursa hepimizin soruları cevaplanır biraz araştırma yaptım Türkiye'de en çok atv yarışları orada bir çok markanın atv bayileri orada Arctic cat dahil deli gibi atv kullanıyorlar Kartepe'de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)