Enes Bakır, motoru sıfır mı aldın dostum? Sıfır aldıysan bayiye ne zaman gelmişti, sen geldikten kaç gün sonra almıştın? Ve sen sigortaya, motorun fiyatına ne kadar ödedin? Bilgi verirsen sevinirim.
Ben temmuz ayında 2. el aldım 4000 küsür km de.
Sigortasını Ergo'ya yaptırdım. 270 TL.
Ama şu sigorta 2-3 katına çıkınca bakalım ne olur?
İlk motorum. Ufak tefek düşmelerim oldu.
Memnunum 2000 km tecrübe ettim.
Bakımlarına özen gösterirseniz, sıkıntı yaşatmaz.
Lastik konusu var, muhakkak değiştirmek gerekiyor.
Ben hala ona bütçe ayırmaya çalışıyorum.
"Daha dün konuştuk hayatın tanımı şu çıktı:
20li yaşlarda paso düğün, dernek, göbekler;
40lı yaşlarda da durmaksızın cenaze, ölüm ve ziyaretler."
ARKADAŞLAR C1 MOTORU İYİ MOTOR DİYORLAR GÖRÜNÜŞÜ PERFORMANSI BANA GÖRE İYİ İLK MOTORUM OLACAK BAŞLANGIÇ MOTORU DİYE ALACAM SİZCE NASIL MOTOR KULLANAN VARMI
bence o paraya çinli alıcagına 125cc japon al derim
kardeşim bende almayı düşünüyorum lastikleeri çok kötü diyorlar doğrumudur ?
servisi iyimi sağlam makinamıdır ?
yazık parana satarken çok değer kaybediyor
cr 1 i bilmiyorum ama z-one-s 180 sağlam, güçlü ve yakışıklı . 2.el az km yapmış bitane tavsiye ederim, arkadaşın dediği gibi sıfır alırsanız satarken biraz daha fazla değer kaybediyor.
ALACAK ARKADAŞLARA TEK TAVSİYEM GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN.
nasıl bilirsiniz abiler. o ilk motoru almaya yakın gözlerin sabahlara kadar kapanmadığı zamanları yaşıyorum şuan. bu motor hakkında bana bilgi verecek birileri varmı? almalımıyım pişman edermi beni. görüntüsü yakından nasıl vb vb ?
Genel olarak güzel ve sağlam bir motor yaklaşık bir sene kulladım ve arkadaşıma sattım satma sebebim kesinlikle herhangi bir memnuniyetsizlik ten dolayı değil motoru zevk için kullandığım için değişiklik olsun diye sattım ve değiştirdim şu an ise kuba platinum kullanıyorum motor hakkında aklında soru işareti olan varsa bir çok motor kullanmış biri olarak cr1 ve platinum parasını fazlasıyla hak eden ürünler diye bilirim bunların üzerinde honda yada yamana yazsaydı eğer ybr ve cbf den pahalı olacakları na eminim
Arkadaşlar bende kuba cr1 kullanıcısıyım. Henüz 350 Kmdeyim ama Hafta Sonu Yaklaşık 150 Km Yol Yaptım Gayet Rahattım Rodajda olduğum için zorlamadım. Kullanım olarak gayet güzel motor. bir önceki motorum kanuni seyhandı. ona kıyasla çok çok güzel bir motor seri titreşim yok şuan için bir pişmanlığım yok sadece benzin göstergesine güvenmeyin orjinal lastikleri iyi değil eğer imkanınız varsa direk değiştirin. Aydınlatma sistemi gayet yeterli. şekil zevk işi bana göre gayet güzel tabi o kişiden kişiye değişir. çoğu kişiler çin malı uzak dur demesine rağmen kimseyi dinlemedim ve aldım. vay efendim 2006 model cbr 125 alsaydın vs çok duydum ama genede vazgeçmedim honda tamam daha kaliteli bir motor ama cr1 de benim içn gayet güzel motor sormak ve öğrenmek istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim [IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
bende merak ettim neden acaba bende bir cr1 kullanıcısıyım
Tekerinize Taş Değmesin.
Çok hoş duruyor. bende almayı düşünüyorum 4.500 5.500 arası bir limitim var ve ilk motosikletim olacak daha önce scooter felan kulladım onlarda benim değildi yani hiç bir bilgim yok yardımcı olabilir misin almalımıyım yoksa başka bir model mi almalıyım şimdide çok teşekkürler.
Aklında soru işareti olan arkadaşlara bu moturu kullanmış biri olarak gönül rahatlığıyla öneririm parasını hak eden bir motor veda emin olun parça kaliteside kotu degil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)