Harbi motorunuzun kıymetini bilin; özellikle şehir içi daha çok kullanıyorsanız...
Baya da alıştım, 12 bin km'yi devirdim (ikarus sendromu olmamak gerek tabii; oldum dediğin anda yapışmaya yakın sayılmak bakımından, ayrı konu, motor bu sonuçta..kapa parantez)...
Ne diyordum; geçende lastik iniyordu, arka lastik.. iç lastiği değiştirdiler.. orijinal... (Bisiklet gibi içinden iç lastiği çıkınca bi hoş oldum; o da ayrı
) ... iç lastiği, arka teker sökme takma hepsi dahil 45 lira tuttu ...
Kilometre 12 binde (sizi dinledim daha yağ değiştirmeye gitmedim)... 2014 kasımında aldıydım; lastikler hala iyi dediler... yoksa değiştirecektim... satmazsam seneye bahara artık hayırlısıyla bi Anlas takarım diye düşünüyorum...
Değiştirmek dedim de; bi 250cc'ye geçeyim diyorum; ama oturuş pozisyonu olarak bizimkiler kadar rahatını bulmak zor...
SYM Wolf denedim 250 lik... Ayaklıkları arkaya koymuşlar...Dizim iki büklüm... Bizimkinde oturup da ayaklarınızı artçının ayaklıklarına koyar gibi hemen hemen ...
Hafif, 125 kilo muydu neydi bizimkiler...
Baya elimiz alıştı bu makinaya
... Parasıyla da olsa, şöyle rahat edebileceğimiz bir 250 cc'lik bulmak zor olacak bunun üstüne ...
O kadar güzel bir motor Kubazaki CR1'ler ...
İmdilik batı yakasından haberler bu kadar ...