Şekil olsun diye
Ben olsam kubazaki diye tabela yaptırırdım tüm bayilere ve servislere; kawayla külahları değişme pahasına ...
Geniş koruma demirleri gidon uçlarından daha geniş değil. Hem, insan ona göre kullanıyor, dar yerlere girerken dikkat ediyor elbette...
Ben 1200 EUR'ya almıştım, 2014 Kasımında. imdi Euro 5,9; 6 de; yine aşağı yukarı aynı fiyatlarda sıfırı 7 bin küsür...
Şimdi 11500 Km'de. Ulen, gene bakımı geldi oldu
Bu sefer 1000 değil 1500 km sonra 12500'de gideyim bari
, sizi dinleyip.
Kullanım olarak tavsiye ederim; kapasitesi dahilinde. 10-15 bin km'de olmasından ziyade fiyatı önemli; kaça alacağınız...
Mutlaka yetkili servise gösterin. Bilgisayardan görüyorlar periyodik bakımlara gelmiş mi, vaktinde yapılmış mı, garanti kapsamında değişeni vs var mı ...
Çamurluğunda çatlağı, aynasında atması falan varsa, yedek parça fiyatlarını yetkili servisten önce sorup sonra fiyat pazarlığını netleştirmenizi tavsiye ederim.
Yakıta gelince, şehir içi 3 litrenin 'nin altında, 3 de.. Bugün yeni benzin aldım; 300 km gelmişim; 9 litrede...
Trip metresi var ayrıca ; göstergede... dijital ekran...
Orta sehpası var, orta sehpası!
Orta sehpa deyip geçmeyin, bu forumda bir konu başlığı vardı; yüksek cc'li, 30-40 bin TL'lik motosiklet, markası neydi unuttum; orta sehpası yokmuş; sadece yan ayaklığı varmış. Taktırması da 1000 lirayı geçiyormuş yan sanayide
Kubanın gözünü seveyim, bizde standart geliyor diye yazdım
Kıymetini bilin
; güzel düşünmüş çinçonlar bu motosikletin donanımlarını belirlerken ...
Fiyatına göre çok iyi ...
Bi de 100'ü geçeydi iyiydi