Motoru kısa bi süreligine ilana koymam gerekti. Dunyanin en sacma adamlari beni buldu. Arayip fatura soran taksit olur mu diyen bunlar kirik diyip parça fiyatlarini bana atan fiyattan dus alalim diyen binbir cesit adamla karsilastim. Sanirim iyi niyetimden kimseye hakkim gecmesin diye motorun herseyi soyledim bundan oldu bunlar. Bi daha ayni durum olursa bu kadar iyi niyetli olmamak gerekiyomus bunu anladim. Eylul ayinda yeni lastiklerle devam o zaman
Herkese merhaba arkadaşlar CR1'i incelemiştim hatta sürdüm de şimdi bir arkadaşa CR1-S almayı düşünüyoruz S modelinin kullanan var mı ?
Bu aralar motor fiyatları yüksek sigorta ruhsat gibi indirimler yapıldı yarın öbürgün markalarda indirim yapacaktır. CR1 veya s modelinde indirim olur diye düşünüyorum.
CR1 modelinde ötv indirimi var arkadaşlar bilginiz olsun.
yapılan ötv indirimi S modeli için geçerli mi yoksa sadece CR1 için mi geçerli?
Kısa bir süre sonra devlet gümrük vergilerine %20 gibi bir zam yapacak motosiklet almak gittikçe zorlaşıyor CR1 ve titanic 150-s modellerindeki geçici indirim galiba görüp görebileceğim son uygun fiyatlı motosikletler.
Devletin bazı ülkelerden ithalat yapan motorsiklet ithalatçılarına koyduğu %20 ilave gümrük vergisini fiyatlara yansıtmadan bir formül bulur inşallah Kuba. Ben RKS kullanıyorum, kim çan çin çon deyip aşağılarsa onu tokatlarım. Çin malı motorlar olmasaydı pekçok kişi ekonomik nedenlerden ötürü motora başlayamayacaktı.
Baktım sahiden 180-R Gold modelinde balansör varmış. Bir de 6 vitesliymiş, olacak şey değil. Bunları apaçi motoru olarak görürüm normalde ama özelliklerini duyunca benim bile ilgimi çekti. Bu arada motor 189 cc. Beygir gücü çok değil 13 BG fakat 189 cc olduğundan torku güzeldir. Benimkini satıp bunu alsam mı diye düşünmeye başladım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)