Merhaba arkadaşlar konu dışı bir soru olacak istanbul motosiklet fuarı için bilet çekilişi veya yarışması yapılacak mı ? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar konu dışı bir soru olacak istanbul motosiklet fuarı için bilet çekilişi veya yarışması yapılacak mı ? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Yarışma var zaten Facebook adresinde yapılıyor. Yarışma sonucunda ilk 3 kişiye verilecek
Özellik olarak bir değişim yok ama ledli yan kapaklar ve arka çamurluk çok güzel olmuş aynalarda ledli olsaymış iyimiş gibime geldi
Merhaba arkadaşlar S modelini fuarda inceleyen var mı ? Y
Fuarda CR1-S modeli hakkında inceleme yapan kimse yok mu ? CR1'e göre kalite farkı var mı ?
Kuba cr1 s modeline satıcı 6200 tl fiyat çekti. İlanlarda 5890 tl den satışa sunuyorlar. Yedek parça fiyatlarını incelediğimde cbf 150 almak mantıklı geldi. Kubanın motosiklet anlayışı kendisini daha nereye kadar götürür bilemem.
Bendim onu diyen motorun görünümü çok güzel ama sürenler benden daha iyi yorum yapacaktır. Ben Titanic S aldığımda motorun sıkıntısı sorunu var mı pek bilinmiyordu, fiyatı cazip gelmişti (4500 TL.ye sıfır almıştım)bütçem daha fazla olsaydı 5800 TL.ye o zamanlar Hunk ya da CBF 150 alabilirdim. Bir kumar oynadım ve tuttu şimdi acaip memnunum motordan. Sözün özü CR1-S de çok iyi bir motor olabilir ama fiyatlar biraz daha az olsa çok çok daha iyi olur daha kolay yaygınlaşır.
Allah gönlünde yatan, istediğin motoru sana da nasip etsin, forumlarda motorla ilgili kullanıcı yorumları arttığında insanların kafasındaki çekinceler, soru işaretleri de azalıyor..RKS.leri de Kuba getiriyor, ben Kuba Motor'u takdir ediyorum umarım 250'lik piyasada da uygun fiyatlı motor getirirler
Yeni modeli ne zaman yayınlarlar diye bekliyordum belki bi 200cc gelir diye ama nafile :( Bugün fark ettim siteye eklemişler çok beğendim harika bi tasarımı var ama 125cc RUHA 125 yüksek cc olup ruh gibi olsaydı süper olurdu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)