Vites göstergesi bozuldu arkadaşlar. Geçen gece vakti bineyim dedim. Soğukta. Önce vites geçmiyor sandım. Gösterge bir 2 bi 5... Şanzıman falan dağıldı sandım... Çalışmasında sorun yok. Kel kör, yarı debriyaj kalkıp, artık kaçıncı viteste kalktıysam, geldim eve...
Sabah tekrar baktım. O zaman daha iyi fark ettim. Viteslerde sorun yok. Bu iyi. Sadece gösterge panelinde sorun var vites atışlarını göstermiyor. Şimdi artık sürekli 1'i gösteriyor. Aşağı yukarı atarken arada boşa denk geliyorum...
Aslında, yaptırsam mı yaptırmasam diye de değerlendiriyorum. Vites göstergesi arızalandığından beri motorun sesini dinleyerek vites değiştiriyorum. Gösterge paneline de haliyle artık daha az bakıyorum.
250 cc motosikletlerde, Kawasakide, yok mesela vites göstergesi. Alırsam vites göstergesiz nasıl sürerim diye düşünüyordum. Böyle bir süre deneyeceğim, tamir ettirmeden... Bakalım vites göstergesiz kullanmaya alışabilecek miyim...
Satacak olduğumda yaptırtırım, o da çok bir şey tutmayacaktır her halde...
Bu arada, kışın motor binmeyeceğim diyordum da, yine çıkardım, havalar güzel biraz bu aralar... Full koruma ama, mont, pantolon, sırtlık şehir içinde de. Kask eldiven zaten her zaman takıyorum. Hem soğuktan korunmak için, Isparta'nın ayazında; hem de, don mon olursa yollarda, düşük hızda da olsa, yatarız falan, hazırlıklı olalım...
Çok fazla yanlış vites atmazsan boşa falan düşürmezsen eğer alışarak gitmen daha iyidir vites göstergesi artık her motorda var denecek kadar çok ama motor sesiyle hareket etmek daha iyidir hızını bile göz kararı bilmen senin faydanadır. Tekerin düz bassın kışın kullanacaksan lastiğine dikkat et tekeriz düz bassın.
http://www.atala.it
Founded1921 !
7 aylık bir deneyimden sonra kuba cr1e veda vakti geldi.
7 aylık süreçde 7000km yol yaptım. Ve 2 sefer konya antalya arası yolculuk yaptım saolsun motorum bir kere yolda bırakmadı beni. Fakat uzun yolda heleki yokuşlarda motor bana yetmedigi için satma kararı aldım. Ve sattım.
Yeni alacak olan arkadaşlara önerim. Sakın sıfır almayın çok büyük zarara girersiniz bu motoru ikinci el 3000 tlye çok temizleri mevcut.
Sıfır alma taraftarı iseniz varsa paranız ybr 125 veya cbf 150 ikinci elini alın benden size tavsiyedir.
Allah nasip ederse bajaj pulsar 200ns düşünüyorum. CR1den memnundum tavsiye ederim. 3000 tlye aldım. Keşke almasaydım dedigim bir an olmadı. Ama tekrar söylüyorum sıfır almamanızı önermem.
Sanırım CR 1 yenilendi S olarak gelecekmiş. Resimlerini paylaşan arkadaşlardan gördüm estetik olarak yakışıklı duruyor
Merhaba
CR1-S in fuara yetişeceğini söylediler.Bayi bu yılki bayiler toplantısında Kuba nın ürün lansmanını yaptığını söyledi.
Görselini katalogdan gördüm fakat yakından da merak ediyorum.Arka çamurluk kısmı GS tarzı biraz daha heybetli önceki kasaya göreFakat fiyatı 5000-5800 arası olacakmış.Ayrıca ses sitemi de koymuşlar.Direksiyonun arasında komplike ve dijital bi sistemmiş.Ayrıca hoperlör felan yokmuş.Bluetooth ve hertürlü USB yi destekliyormuş.Bekliyoruz.Tekerinize taş değmesin
Benim bildiğim kadarını söyleyim arkadaşlar CR1 S mart ayında yanı fuar sonrası gibi bayilerinde olacakmış diye söylediler. Ama motor gerçekten çok yakışıklı, ayrıca müzik sisteminden söz ettiler.....
Katalogdan gördüğüme göre, arka tek amortisör olmuş, bir önceki seriye göre daha heybetli duruyor. Sinyallerde led kullanmışlar, çok sağlam duruyor gerçekten. Bayilere gelir gelmez detaylı inceleyeceğim
benim gidip geldiğim bayide footğraflarını çekmişti yakından ama paylaşmıyorlar çok harika görünüyordu ses sistemini yakından çekmişti sordum su kaçmaz mı diye ulu orta açıktaydı yani su geçirmez yağmur işlemez sağlam bişey dedi. Hadi hayırlısı fuarda kesin tanıtılacak bi model diye söz edildi.
170-S modeli cc yükseltilierek gelmesi veya alternatif olarka yüksek cc bi model daha getirilseydi süper olurdu bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)