Halen web sayfasına eklenen bir model yok yada duyurulan bir model Benelli'de güncelleme yaptılar umarım Kuba'da da bişeyler olur.
İyilerini belirtiyorum; olumsuz demeyeyim ama beklemediğim bir deneyimimi de paylaşmış olayım.
Bir arkadaşın Bajaj Discovery 125 cc'lik motoruyla 400 m yarışında geçildim .
Hatta, motosikleti genel olarak benden daha iyi süren yeğen de kullandı; önce o geçildi zaten; sonra ben kullandım, beni de geçti arkadaş.
125 cc'lik motoru rahat geçmesini beklerdim.
Gerçi yanımıza gelen 10 yaşındaki çocuk mavi motora değil yeşil motora bakmak istediğini söyledi babasına . Yani şekil olarak öndeyiz en azından
Not: Yarışma, trafiğe kapalı, Isparta'nın Eğirdir yolu üstündeki 400 m'lik drag pistinde yapılmıştır.
Benelli ile ilgili model söylentileri olmaya başladı yok mu Kuba'dan bi haber var mı bu yıl cc yükseltmesi lan modeller.
CR1-S Gelmiş
Gördüğüm değişiklikler
Arka disk,170 CC,arka çamurluk(bajaj tipi),grenaj gündüz ledleri,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-tr-de-ilk-cr1-s-nur-motor-da-stoktan-teslim-369013628/detay
En azından o dandik göstergenin değişmesini beklerdim yakıt hiç bir zaman doğru göstermedi 5.000 tl fazla bu motora.
Kubanın kendi sayfasında olmayan bir motoru böyle tek tük mü getirip satıyorlar, anlamadım...
Şunu güzelce bi 250'lik yapsalar ya...
Şimdi 150'den 170 cc'ye çıkınca performansta ne kadar bir iyileşme olur ki?
CC yükseltmek isteyenlerin sorunu max hızın 110'ları geçmemesi... kamyonun arkasında takılıp kalmak ... rahat bir 130'lara çıkabilmeli oysa, sollarken, hemen...
Yoksa, şekil zaten güzel; geliştirmeler de yerinde olmuş...
Cc yükseltmek isteyenler içinse yeterli olmayabilir 170'lik... Şu an mevcut CR1'i 3'e satıp da 5'e bunu almaya değmez...
Yeni alacak olsam, elbette 150'lik yerine 170'liği tercih ederdim; aradaki 1000 liraya değerdi...
Kubadan şöyle güzel bi 250'lik bekliyoruz...
5 bin ile 10 bin arasındaki pazarı Bajaj'a bırakırlarsa 4-5 bin arası pazarı da zor toplarlar...
Gaziantep'e buradan duyurulur ...
Gaziantep'e duyurman iyi olmuş ama şöyle birşey var Kuba ve RKS aynı firma aynı zamanda benelli distribütörlüğü yapıyorlar 250cc modelleri benelli'de getiriyorlar ve şuanki özellikle rks modellerini benelli tasarlıyor bence Kuba bu segmentte bir süre daha devam edecek ve rks'de 250 cc üstüne bile çıkabilirler.
Şu modelin 200lük veya 250liğini yapsalar orjinalinden düşünmeden alırım.
RKS ve Benelli sayfalarında fiyatlar açıklandı yarın öbürgün kuba'da da açıklanır diğer 2 markada bi zam gelmemiş adamlar çıkarcılık yapmıyor ama 2017 euro4 olan modele 2.000 tl eklenmiş inş kuba kendi modellerine euro 4 getirmez :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)