Arkadaşlar internetten buji sipariş vericem,
Şimdiye kadar deiştirdiğim bujilerde D8TC ve D8TRC kodu vardı. Sadece bu kodlu bujilermi uyar, sizin kullandığınız uyumlu başka buji var mı?
Arkadaşlar internetten buji sipariş vericem,
Şimdiye kadar deiştirdiğim bujilerde D8TC ve D8TRC kodu vardı. Sadece bu kodlu bujilermi uyar, sizin kullandığınız uyumlu başka buji var mı?
NGK marka buji kullanmanı bende tavsiye ederim motor modeli hakkında fazla bilgi olmadığı için model veremiyeceğim ama servislere uğrarsan onlar uyumlu olanı söyler zaten kaç tane kuba bayisi gördüm ngk takıyordular en iyisi sayılır bu motorlar için. Teriniz düz bassın.
Km göstergesinin ordaki düğmeye kısaca basarsanız Toplam Km'den Trip km'ye geçiyor.
Trip km'de iken uzun süre basılı tutarsanız bu sıfırlanıyor... Bunu zaten biliyorsunuzdur...
Toplam KM'de iken bu düğmeye kısaca değil de uzun basılı tutarsanız; hah işte o zaman Km'den miles'a geçiyorsunuz. Hızınız da Km/h yerine Mph'a olarak ölçülüyor; miles per hour, saatte mil olarak ...
8 bin küsürdeki km göstergesinin 4 binleri gösterdiğini, normalde 60lara falan çıkmış olmam gerekirdi derken hız göstergesinin 30larda olduğunu farkedince, durup kurcalarken;
yeni öğrendim
Kilo metrenin sabit kalması imkansız mil olarka görünüyor arka planda kilometre işliyordur büyük ihtimalle ama en iyisi km ile bakmak
CR1 modelinin artık yükseltilmesi gerekiyor bence 2017'de farklı özellikler ile gelmesi lazım kuba yeni model getirmekten ziyade model yükseltmelere giriyor bence bi dünya modeli var artık umarım bi 150 cc üstü üretirler iki bin on yedi yılında :D
CR1'in kırmızısı da varmış, üretmişler yani...
Loncin CR1 diye arattırınca çıkıyor bir şeyler ...
Bizim bu CR1'in üretim adı Loncin JL150-58 CR1 diye geçiyor.
Loncin JL150-58 CR1
http://www.loncinindustries.com/en/m...301-2146780051
Bu sayfada ürünlere baktığımızda Naked kategorisinde CR1'den başka CR1S (197cc), CR9 (650 cc), CR5 (223 cc) modellerini de görüyoruz.
Bunları getirseler ya Türkiye'ye!
chooper olmayan bir 200cc model üretmesi gereken bir firma fakat şöyle bir şey var göz ardı edilemeyecek kuba'ya ait rks ve benelli markaları var bu markadalar belli modeller mevcut kendine rakip model niye getirsin. Birde dolar bu kadar uçmuşken ve sigorta işlemleri bu kadar pahalıyken üretir mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)