Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Şubat 2017, 18:48
Alper.A adlı üyeden alıntı
canta sıçrayan yağı çıkarmak için gaz yağı kullanmak cantın boyasına zarar verir mi ?
yada cantı temizlemek için ne kullanıyorsunuz ?
Gaz yagi janta zarar vermez, ama diske bulastirma riskiniz yuksek. O yuzden gaz yagi kullanacaksaniz gaz yagini janta sikmak yerine beze sikip silin ki disk ya da fren kaliper ya da balatalarina bulasmasin (bulasirsa o frenlere en az 20 gun veda edin).
Janti temizlemenin en guzel yolu malesef paradan geciyor: Wurth jant temizleyici ya da Motul wheel cleaner.
Bu ikisine de para yoksa da arap sabunu + sunger
Reklamlar
-
21 Şubat 2017, 23:53
Sj's adlı üyeden alıntı
Gaz yagi janta zarar vermez, ama diske bulastirma riskiniz yuksek. O yuzden gaz yagi kullanacaksaniz gaz yagini janta sikmak yerine beze sikip silin ki disk ya da fren kaliper ya da balatalarina bulasmasin (bulasirsa o frenlere en az 20 gun veda edin).
Janti temizlemenin en guzel yolu malesef paradan geciyor: Wurth jant temizleyici ya da Motul wheel cleaner.
Bu ikisine de para yoksa da arap sabunu + sunger
Arap sabunu ve sünger işe yaramamıştır cbf de arkadaşım gaz yağı tavsiye etmişti nightfluo renk olunca renge zarar verir mi düşüncesi aldı.
würth kullanmıştım cbf le ama çok pahalı 1 tüp 1 seferde bitti her seferinde o kadar para vermek maliyetli olacak gerçi son aldığım würth yağ çok fazla sıçrama yapmuyor ama balata tozu ve az miktar yağ sarı rengi baya kirli gösteriyor.
-
22 Şubat 2017, 11:46
Arap sabunu değil, bulaşık deterjanı kullanın. Ucuz ve etkilidir.
-
22 Şubat 2017, 12:25
En güzel benzinle temizlersin. Bir parça bezi ıslat, sil gitsin..
-
23 Şubat 2017, 20:54
Yarın nasipse bende aranıza katılıcam inş ama bikaç sorum olucak bayi ruhsat ve plaka işlemlerini karşılamıyor sizde de böyle mi oldu ? 23 750 gibi bi fiyatı var abssiz olanının acaba bu fiyat iyi midir ? 2. Ele güvenemediğim için 0 a yöneliyorum fikirleriniz benim için önemli teşekkürler şimdiden
-
23 Şubat 2017, 22:53
Merhaba. Hayırlı olsun. Bayi ruhsat ve plaka masrafını karşılamaz. Alıcıya aittir. Ancak yine de anlaşmanıza bağlı. Pazarlık edersiniz, kabul ederler ne ala. Ama çok çok zor. Fiyat için yorum yapamam ancak absli model almanızı tavsiye ederim haddim olmayarak.
“Falsehood flies, and truth comes limping after it" J.S.
"A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes" M.T.
-
24 Şubat 2017, 17:21
Hocam akşam saatlerinde sakaryada öğretmen arkadaş ilan koydu ona yöneldim bende hem absli hemde daha ucuz teşekkür ederim öneriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Bugün itibarıyla bende aranıza katıldım ☺ bi h.o. alırım 😀
-
24 Şubat 2017, 17:41
destinee adlı üyeden alıntı
Hocam akşam saatlerinde sakaryada öğretmen arkadaş ilan koydu ona yöneldim bende hem absli hemde daha ucuz teşekkür ederim öneriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Bugün itibarıyla bende aranıza katıldım ☺ bi h.o. alırım 😀
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın
-
24 Şubat 2017, 18:47
-
24 Şubat 2017, 23:16
Arkadaşlar merhabalar, 2016 nın son günü bayiden 0 km night fluo renk canavarımla aranıza katıldım. Forumu uzun süredir takip ediyorum ve burada yazılanlar sayesinde de oldukça bilgi edindim. Herkese teşekkürler tekrar. Motosikletimin rodajı devam ediyor fakat sıfır akrapoviç titanyum racingline aldım. Sizce montaj için rodajın bitmesini beklemeli miyim?
-
25 Şubat 2017, 01:08
Arkadaşlar 2015 model ancak 2016 trafiğe çıkışlı olan bir motorun vergi dilimi hesaplanırken hangisi baz alınıyor? Mesela 2014 model mt07'e sahip arkadaşlarin bu yıl vergi dilimleri düştü.
-
25 Şubat 2017, 07:49
destinee adlı üyeden alıntı
Bugün itibarıyla bende aranıza katıldım ☺ bi h.o. alırım
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
-
25 Şubat 2017, 23:26
Koruma takozu olarak ne kullanıyorsunuz? Önereceğiniz marka var mı? puig koruma takozu beğendim ama kararsız kaldım kimi gerek yok ona o kadar paraya derken kimi de destekledi
-
26 Şubat 2017, 23:48
MTV için model yılını dikkate almalısınız. Trafiğe çıkış tarihinden ziyade, aracın yaşı önemlidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
PehliOne adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2015 model ancak 2016 trafiğe çıkışlı olan bir motorun vergi dilimi hesaplanırken hangisi baz alınıyor? Mesela 2014 model mt07'e sahip arkadaşlarin bu yıl vergi dilimleri düştü.
"A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes" M.T.
-
26 Şubat 2017, 23:54
Acaba hangisi
tüm mt7 ailesine merhaba bende bir mt 7 almaya ciddi ciddi almayı düşünen biriyim yalnız kafama takılan bir soru var abs limi yoksa abs siz mi almalıyım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
26 Şubat 2017, 23:58
Alper.A adlı üyeden alıntı
Koruma takozu olarak ne kullanıyorsunuz? Önereceğiniz marka var mı? puig koruma takozu beğendim ama kararsız kaldım kimi gerek yok ona o kadar paraya derken kimi de destekledi
Serviste 150 liraya takmışlardı benimkini. Üzerinde MT logosu var, isim yazmıyor ama ProNix olabilir. O dönemde Puig'e ben de bakmıştım. Fiyatı azıcık tuzlu olduğu için almamıştım. Forumda bir üye, düşük hızla motosikletinden düştüğünü ve Puig koruma takozunun kırıldığından bahsetmişti. Diğer üyeler sahte olabileceğinden bahsetmişti. Alacaksanız, güvenli bir mağazadan almanız iyi olur.
-
27 Şubat 2017, 10:02
zeus122 adlı üyeden alıntı
tüm mt7 ailesine merhaba bende bir mt 7 almaya ciddi ciddi almayı düşünen biriyim yalnız kafama takılan bir soru var abs limi yoksa abs siz mi almalıyım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Absli alabilme ihtimali varsa tabiki abs.
-
27 Şubat 2017, 22:14
french press adlı üyeden alıntı
Serviste 150 liraya takmışlardı benimkini. Üzerinde MT logosu var, isim yazmıyor ama ProNix olabilir. O dönemde Puig'e ben de bakmıştım. Fiyatı azıcık tuzlu olduğu için almamıştım. Forumda bir üye, düşük hızla motosikletinden düştüğünü ve Puig koruma takozunun kırıldığından bahsetmişti. Diğer üyeler sahte olabileceğinden bahsetmişti. Alacaksanız, güvenli bir mağazadan almanız iyi olur.
Benimde yakın bir arkadaşım r25 ine takdırdığı prnix ile düşük bir hızda düşüp takozu parçalamıştı doğal olarak grenajlar filan hasar görmüştü o yüzden bende bu markaya düşündüm yamaha bayinden aldım istanbuldan elinde yokmuş tedarikçiden sipariş geçicem dedi orjinal olduğunu varsıyorum artık.İnş denemek nasip olmaz
-
01 Mart 2017, 21:20
Iyi gunler. Bi sorum olacaktı. Yamaha'nın sitesinde limitli güç kavrami geçiyor. 55 kw olan motor 35 kw limitli güç yaziyor. Boyle bir opsiyon var mi ??
-
02 Mart 2017, 08:32
Hayır yok. Burdakiler karadüzen 55kw
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler