Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ekim 2016, 00:43
zincirin altındaki lastik iyice aşınmış, sebebi ne olaki ? nasıl değişecek o zıkım?[/QUOTE]
Hangi lastik anlamadım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
astbiker adlı üyeden alıntı
verginin düşmesi lazım. 2015 de 2014 motor aldım özellikle. düşmezse vay halime
zincirin altındaki lastik iyice aşınmış, sebebi ne olaki ? nasıl değişecek o zıkım?
Hangi lastik anlamadım ?
Reklamlar
-
03 Ekim 2016, 14:42
Merhaba Arkadaşlar ,
Kitapçıkta ön ve arka amortisörün yağlanması gerektiği ile ilgili bilgi var hatta "lithium sabun gres yağı " ile demiş bunu yapanınız var mı ?
-
03 Ekim 2016, 18:16
Benim amortisör ilk 10dk falan kapanırken ses çıkartıyor. Acaba bundanmı ki.
Sanarsınız içinde fare var vıyk vıyk ötüyor.
-
04 Ekim 2016, 08:21
arkadaşlar bende aranıza sarı mt07 ile katıldım, uzun suredir çok almak istediğim bir modeldi
çok atak ve seri gerçekten tek sorun arka lastiği çok kayıyor gibime geldi ABS siz, model bendeki
-
04 Ekim 2016, 09:28
Bir arkadaş kamu spotu yapmış :D
https://www.youtube.com/watch?v=TOYGEN_lAYY
-
04 Ekim 2016, 09:40
tek sorun arka lastiği çok kayıyor gibime geldi
Fren dozajlamasını öğrenince problem kalmayacaktır. Hayırlı olsun.
-
04 Ekim 2016, 12:36
kazasız sürüşler, hayırlı olsun.
-
04 Ekim 2016, 13:51
ABS yoksa dikkat..
Frenajda arkanın kaydığını anlamak, farkına varmak bazen uzun sürebiliyor..
Hayırlı olsun
-
04 Ekim 2016, 22:05
Redneck adlı üyeden alıntı
zincirin altındaki lastik iyice aşınmış, sebebi ne olaki ? nasıl değişecek o zıkım?
Redneck adlı üyeden alıntı
Hangi lastik anlamadım ?
zincirin şaseye değmesini engelleyen lastik. zincir bunun üzerinden sürtünerek ön dişliye gidiyor. benimkinde baya aşınmış?
-
04 Ekim 2016, 23:21
iyireklam10 adlı üyeden alıntı
Acar... Şu aletin bir grisi bir de sarısı...
-
04 Ekim 2016, 23:50
iyireklam10 adlı üyeden alıntı
aman hocam dikkatli olun yanmasın çiçek gibi motor yeniler bilmez,bayağı üzülmüştük o zamanlar.
kazasız sürüşler.
-
05 Ekim 2016, 11:31
Ben Givi nin linkdeki (http://www.giviturkiye.com/givi-s956...axy-a5-cantasi) telefon tutucusunu aldım yakın zamanda tutucunun bağlantısı aynanın bağlantı yerine kolayca bağlanabiliyor. Ben sevdim bir bakın derim.
Başar Dimez adlı üyeden alıntı
MT 07 için hangi telefon tutucu kullanan var mı? gidonda bağlayacak yer yok nasıl bir çözüm bulabilirim ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
kendi kendine alıntı yapan ilk kişi miyim acaba :D
-
05 Ekim 2016, 17:51
gursus adlı üyeden alıntı
aman hocam dikkatli olun yanmasın çiçek gibi motor
yeniler bilmez,bayağı üzülmüştük o zamanlar.
kazasız sürüşler.
yok yansın bu sefer dilimiz yandı full kasko yaptırdım anahtar üzerinde çalınma dahil. hondayı bıraktım artık, burdan okadar arkadaş destek oldu mail attı yinede sorunu çözmediler motosiklet eletronik aksamdan yanıp kül olmuştu fakat kundaklama dediler ilgisiz kaldılar.. bu arada hatırladığın için teşekkür ederim eski arkadaşları görmek halen forumda güzel...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
HeinzBrausewetter adlı üyeden alıntı
Fren dozajlamasını öğrenince problem kalmayacaktır. Hayırlı olsun.
aslında dozajlama ile ilgili sıkıntım yok yeni bir sürücü değilim 15 yıldır kullanıyorum motosiklet sadece motor fazla atak oldugu için daha stabil bir frenleme bekliyordum, ani frenlemelerde çabuk kayıyor (ısınmadan sornada dahil) demek istediğim buydu, belki lastikleri değiştirmek işime bir nebze olsun yarayacaktır çnükü orjinal lastikleri 10,000 km dir üzerinde bildiğim kadarı ile orjinaller için ömrü 20,000 km standart süre olarak
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
-
06 Ekim 2016, 10:01
yeni bir sürücü değilim 15 yıldır kullanıyorum motosiklet
Değerli forumdaşım,her motorlu taşıtın fren sistemi aynı olmadığı gibi;
Güç ağırlık dengesi,şasi geometrisi de aynı değildir,
Yoksa hiç tanımadığım bir kişiye acemi demek ne haddime.
Alışkanlık edinmek gerekli,bunu söylemek istedim.
Selamlar
Heinz
-
06 Ekim 2016, 11:16
[QUOTE=xdanger;3334924]
barodi adlı üyeden alıntı
kullanma kılavuzunda; 1000 km de yağ ve filtre değişimi, 10000 km de sadece yağ değişimi, 20000 km de yağ ve filtre değişimi yazıyor, yani her 10000 de yağ, sonraki 10000 de yağ ve filtre değişimi yapılacak yazıyor.
Yağ değişimi diye aratınca bu entry'yi gördüm. Şu an motorum 15000'i geçti. Kimileri yağını değiştir motoru yakarsın diyor, kimileri kitaba uy diyor. Sizce 20000 e kadar beklemeli miyim? Siz kullanıcılar neyi tercih ediyorsunuz.
-
06 Ekim 2016, 11:29
[QUOTE=RawFoDog;4017894]
xdanger adlı üyeden alıntı
Yağ değişimi diye aratınca bu entry'yi gördüm. Şu an motorum 15000'i geçti. Kimileri yağını değiştir motoru yakarsın diyor, kimileri kitaba uy diyor. Sizce 20000 e kadar beklemeli miyim? Siz kullanıcılar neyi tercih ediyorsunuz.
10BİN sanki çok gibi yağ için.
5binde bile siyah çıkıyor.
Siz servise gitmesenizde kendiniz deiştirin derim ben.
-
07 Ekim 2016, 10:42
[QUOTE=RawFoDog;4017894]
xdanger adlı üyeden alıntı
Benimde tavsiyem yağı 5binde bir değiştirmeniz olacaktır. Hatta benim gibi 5binde bir yağ ve yağ filtresi de değiştirebilirsiniz
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
07 Ekim 2016, 14:00
HeinzBrausewetter adlı üyeden alıntı
Değerli forumdaşım,her motorlu taşıtın fren sistemi aynı olmadığı gibi;
Güç ağırlık dengesi,şasi geometrisi de aynı değildir,
Yoksa hiç tanımadığım bir kişiye acemi demek ne haddime.
Alışkanlık edinmek gerekli,bunu söylemek istedim.
Selamlar
Heinz
estagfurullah hocam.. ben şu "ben 5000 km cbr 125 surdum yada pulsar sürdüm şimdi mt7 aldım" vs diyenlerle karıştırdınız diye düşündüm elbetteki her motosikletin farklı biraz daha alıştım frenlerine bu arada sadece ani frenlemede biraz sorun var ayrıca lastiklerde ömrünü doldurmaya başlamış olabilir..
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
-
07 Ekim 2016, 14:12
Motorun içerisinde 15 bin km lik yağ varken motor yanmaz.
Sadece sesi değişir yıpranır vs..
Bende vakti gelmeden değiştirenlerdenim.
Sol alt karterin üzerindeki göstergede arkadaki aynayı seçemiyorsam şayet, bana göre değişme vakti geldi demektir.
Bu da benim motorda yaklaşık 7.000 km felan ediyor..
-
08 Ekim 2016, 15:27
Selam arkadaşlar mt07 tracerla aranıza katıldım, uzun süredir mto7 almayı düşünüyordum lakin grenaj sız olduğu için kararsız kalmış xcity almıştım. Tracer çıkar çıkmaz xcity gönderip parlament mavi tracer aldım. Şuan 350 km civarında. Yol tutuşu olsun ara hızlanma olsun epey hoşuma gitti, öncesinde dl650 vstorm vardı beygir olarak dl yakın olmakla beraber , bu 6000 dd den sonra başka bir canlıya dönüşüyor.tek rahatsızlığım selesi yüksek ve Alcaltma kiti daha çıkmadı ondan ayak uçumda sürüyorum, Dar dönüşlerde ve motoru geri geri iterken sıkıntılı oluyor. Ayagımı yere koymak zorunda ılmadığım sürece scooter kıvamında sürüyorum xcityi pek aratmıyor. 106 dercede fan açıyor ve pek sık açıyor şehir içinde, Yedek kaptaki antifiriz yarıya indi ya hava ile su attı yada kaçak var takibe aldım. Şimdilik bu kadar,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler