Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2016, 09:40
Vikings96 adlı üyeden alıntı
Gençler iyi geceler bir bilgi alıcam, mt 07 alıcam ve bir sürü ilan var. Max bütçem 21'tl üzerine çıkamıyorum çünkü 5'de ekipmana ayırdım ve kısamam ekipman çok önemli benim için. 21'e şu ilanlar arasından hangisi en mantıklı seçim yada tercih olur yardımcı olursanız çok sevinirim:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt-07-kusursuz-308912377/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-raceblue-mt-07-302796391/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-kazasiz-bogazina-kadar-dolu-pazarliksiz-299100393/detay
Kırmızılı olan hoşuma gitti üzerinde ki tasarımı değiştiren parçalardan olsa gerek, aynı şekilde race blue'da o şekilde güzel.
Ama bu 3'ü arasında parayı kıyıp vericeğim mt 07 sizce hangisi olur?
Siz en son mt-09 almaya karar vermemiş miydiniz ?
HeinzBrausewetter adlı üyeden alıntı
Naçizane önerim 2.El motosiklet alırken.Egzozlu, Aksesuarlı Gırtlağına kadar dolu 'lardan uzak durmak akıllıca olur.
Neden gırtlağına kadar dolu motorlardan uzak durmayı öneriyorsunuz , sorabilir miyim ?
Reklamlar
-
16 Haziran 2016, 10:03
Neden gırtlağına kadar dolu motorlardan uzak durmayı öneriyorsunuz , sorabilir miyim ?
-Genel olarak bu tür motosikletlerin kullanıcılarının,söz konusu motosikletleri çok fazla hırpaladıklarını düşünüyorum.
Düşünmekle kalmıyor ,görüyorum aynı zamanda da.
-Motosikletler ve motorlu araçların tamamı üretim aşamalarında,optimum yakıt,optimum performans,optimum bakım aralıkları için
tasarlanıyorlar. Motosikletin sağını solunu bırkalamanın bunlara ciddi etki edeceğine inanıyorum.(Egzoz ve, Yılbaşı ağacı ışıklandırmalılar dahil)
Benim tercih etmeme sebeplerim bunlar.
Selamlar
Heinz
-
16 Haziran 2016, 10:20
major24 adlı üyeden alıntı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-abs-rb-279437341/detay/
Dostum motorumu satıyorum.
-
16 Haziran 2016, 10:44
HeinzBrausewetter adlı üyeden alıntı
-Genel olarak bu tür motosikletlerin kullanıcılarının,söz konusu motosikletleri çok fazla hırpaladıklarını düşünüyorum.
Düşünmekle kalmıyor ,görüyorum aynı zamanda da.
-Motosikletler ve motorlu araçların tamamı üretim aşamalarında,optimum yakıt,optimum performans,optimum bakım aralıkları için
tasarlanıyorlar. Motosikletin sağını solunu bırkalamanın bunlara ciddi etki edeceğine inanıyorum.(Egzoz ve, Yılbaşı ağacı ışıklandırmalılar dahil)
Benim tercih etmeme sebeplerim bunlar.
Selamlar
Heinz
Benim motorumda bir hayli dolu. Aksesuarlarım Orijinal. Ve biliyorum ki o showroomlarda sahibini bekleyen 0 motorlar benim motorumdan daha temiz değil. Ben sizin aksine aksesuarsız motorların daha hor kullanıldığına inanıyorum.
Selamlar
MaJoR
-
16 Haziran 2016, 12:39
Ben sizin aksine aksesuarsız motorların daha hor kullanıldığına inanıyorum.
Sebebini sordunuz,fenni örnekler ile yanıtladım.
Eğer bir oran orantı hesabı yapacak olursanız % 90 Aksesuarlı ciğeri solmuş %10 Aksesuarlı sizinki gibi temiz titiz olduğunu düşünen olsa.
Ben bunu riske edemem malesefki,sizinki gibi bir motosikleti bulabilmek için deneme yanılma yapmaya ne gerek var, çok basit bir matematiktir bu.
Önemli Not :Hergün trafikta sağınızdan solunuzdan geçen ,arkadan dadadat şeklinde korna çalan motosikletlere biraz daha dikkat ederseniz ne demek istediğimi net olarak anlarsınız.
Selamlar
Heinz
-
17 Haziran 2016, 10:31
eraksoy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motosikletimi, Malum sitede 295676470 numarası ile satıyorum. bi ihtiyacı olan vardır belki
satıldı mı dostum alet, bulamadım da ilanı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
Merhaba arkadaşlar,
Mt07 almayı düşünüyoruz bu ay içerisinde. İstanbul, Bursa, İzmit civarında temiz kazasız satan arkadaş varsa bana ulaşsın. tekeriniz düz bassın.
-
20 Haziran 2016, 22:50
Selamlar,
" http://www.mgm.gov.tr/tahmin/karayollari-tahmin-sistemi.aspx#sfU " diye bir sayfa mevcut, uzun yola giderken yol üzerindeki hava durumunu gösteriyor. İki gün önce şehirler arası yol giderken kullandım hava kapalıydı ama rota üzerinde yağışa denk gelmeyeceğimi söylüyordu, güvenip yola çıktım ve hakkaten yağmura denk gelmedim ama teğet geçtim diyebilirim. Çok iyi tahmin midir yoksa şans mıdır bilemeyeceğim ama en azından fikir verir.
-
21 Haziran 2016, 13:12
312426298 ilan no satiliktir ilgilenen varsa yardimci oluruz
-
21 Haziran 2016, 14:41
major24 adlı üyeden alıntı
Yok mt-07 ve xj6'yı alternatif olarak depoluyorum. Kawasaki z800 olmaz ise ikisi arasında en dolusu ve uygununu bulduğum an alıcam. Şu anda %60 oranıyla xj6 önde gözükmekte alternatif olarak bakalım, bir tane akrapovicli full aksesuarlı uyguna buldum da oda farklı ilde o olmaz.
-
21 Haziran 2016, 17:17
Arkadaşlar egzoz konusunda kafam çok karıştı ya türkiyeden tiger mivv gpr yada yurt dışından ixil arrow sipariş etcem sizce ne yapmalıyım ses konusunda fazlasıyla takıntılıyım hangisi yakışır
-
21 Haziran 2016, 17:44
SİYAH İNCİ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar egzoz konusunda kafam çok karıştı ya türkiyeden tiger mivv gpr yada yurt dışından ixil arrow sipariş etcem sizce ne yapmalıyım ses konusunda fazlasıyla takıntılıyım hangisi yakışır
Valla pek bir bilgim yok egzos sıralaması ve ses olarak fakat İxil ve Mivv'in sesi böyle tatmin kar diye biliyorum. Diğerleri hakkında pek bilgim yok.
-
22 Haziran 2016, 15:13
Valla pek bir bilgim yok egzos sıralaması ve ses olarak fakat İxil ve Mivv'in sesi böyle tatmin kar diye biliyorum. Diğerleri hakkında pek bilgim yok.
Mivv'in sesini dinledim şöyle bi içimi gıcıkladı yani iyi bir ses var akropavic in yarı parası fiyatta iyi gibi biraz bütçe zorlaması yapmak lazım
-
23 Haziran 2016, 09:22
Mivv'in sesini dinledim şöyle bi içimi gıcıkladı yani iyi bir ses var akropavic in yarı parası fiyatta iyi gibi biraz bütçe zorlaması yapmak lazım
İnan videolarda sesler zerre anlaşılmıyor. Egzosun verdiği sesi kulaklıktan alamazsınız. Canlı dinlemeden asla karar vermeyin.
MT 07 nin hiç bir sesini ben hiç bir videoda duyamadım. Traktör gibi tek silindir 100 cc lik cup gibi çıkıyor videolarda.
Bide realde dinleyin? torku yüzünüzde hissediyosunuz öyle bir gürültü var ki noluyoruz diyonuz
Benim mesela şimdiye kadar videodan alabildiğim en iyi ses şu videoda idi, o başta 2 kez ara gaz veriyor ya o sesi ben hiç bir videoda alamadım mesela :D
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/51740-yamaha-xj6-xj6-diversion-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-87.html#post3947513
O yüzden canlı dinlemeden asla karar verme.
-
23 Haziran 2016, 10:13
İnan videolarda sesler zerre anlaşılmıyor. Egzosun verdiği sesi kulaklıktan alamazsınız. Canlı dinlemeden asla karar vermeyin.
MT 07 nin hiç bir sesini ben hiç bir videoda duyamadım. Traktör gibi tek silindir 100 cc lik cup gibi çıkıyor videolarda.
Bide realde dinleyin? torku yüzünüzde hissediyosunuz öyle bir gürültü var ki noluyoruz diyonuz
Benim mesela şimdiye kadar videodan alabildiğim en iyi ses şu videoda idi, o başta 2 kez ara gaz veriyor ya o sesi ben hiç bir videoda alamadım mesela :D
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/51740-yamaha-xj6-xj6-diversion-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-87.html#post3947513
O yüzden canlı dinlemeden asla karar verme.
İzledim videoyu ses gayet tok ve güzel ürkütüyo yoldakileri tabi şimdi bunun gibi bir ses alma ihtimalim yok çünkü mt çift silindir ama illaki birisi denk gelecek beni bu dertten kurtaracak
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
23 Haziran 2016, 11:18
İzledim videoyu ses gayet tok ve güzel ürkütüyo yoldakileri
tabi şimdi bunun gibi bir ses alma ihtimalim yok çünkü mt çift silindir ama illaki birisi denk gelecek beni bu dertten kurtaracak
İşte anlatmaya çalıştığımda buydu. Ben z800'ün bir sürü videosunu izledim abi traktör gibi çıkan var, cb 500 gibi çıkan bile var :D 1000lik gibi çıkanıda. Bu tamamen kişinin kulaklığına, çekilen ortama, kameranın ses kayıt kalitesi vs vs diye gider.
Hiç bir şekilde canlı kulakla dinlenmeden karar verilemez yazı veya video ses kayıt ile tarif edilemez.
Mt07 lerin sesinden nefret ederim genelde ama bir gördüm canlıda böyle bişi olamaz, videolarda iğrenç, realde böyle bişi geliyor cisim yaklaşıyor efendim.
Aslıdna mt 07'nin de sesi çok hoşuma gidiyor realde baya dinledim özellikle beşiktaş sahilde apaçi arkadaşlar sağolsun bol bol dinlettiler her türden egzosları var :D
2 3 TANE MT 07 YAN YANA ÇALIŞTIRMIŞLAR TAM BÖYLE YOLA ÇIKICAKLAR YAN SOKAKTAN CADDEYE FALAN BAĞLACAKLARDI BENDE CADDEDEN GİDİYORUM SONRA BİR GÖRDÜM BUNLARI BİR GÜRÜLTÜ ÇIKIYOR ARKADAN BİR GELDİ ABİ BÖYLE BİR SES ŞİDDET GÖRÜLTÜ OLAMAZ. AMA AMASI BEN 4 SİLİNDİR SESİNE AŞIĞIM BÖYLE SİVRİ SİNEK GİBİ ÇİYUV :D EDECEK GEÇİNCE İŞTE O YÜZDEN MT 07 ALMAKTAN VAZGEÇTİM AÇIKÇASI VE XJ6 ALIYORUM Z800 YALAN OLURSA.
CAPS LOCK İÇİN ÜZGÜNÜM İŞTEYİM KLAVYE ARADA SAPITABİLİYOR.
-
23 Haziran 2016, 11:20
İşte anlatmaya çalıştığımda buydu. Ben z800'ün bir sürü videosunu izledim abi traktör gibi çıkan var, cb 500 gibi çıkan bile var :D 1000lik gibi çıkanıda. Bu tamamen kişinin kulaklığına, çekilen ortama, kameranın ses kayıt kalitesi vs vs diye gider.
Hiç bir şekilde canlı kulakla dinlenmeden karar verilemez yazı veya video ses kayıt ile tarif edilemez.
Mt07 lerin sesinden nefret ederim genelde ama bir gördüm canlıda böyle bişi olamaz, videolarda iğrenç, realde böyle bişi geliyor cisim yaklaşıyor efendim.
Komutan Logar 😅
-
23 Haziran 2016, 11:23
Komutan Logar
Kimsin sen kimsin? akrapovicde olabilirim mivv de ölçmedim ki hıaa :D
-
23 Haziran 2016, 15:32
mt07 motocage motoruma sulu karbon uygulaması yaptım
videomu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=uvb8kXohwg8
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
24 Haziran 2016, 14:05
speed_dream adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş beğendim
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
25 Haziran 2016, 01:51
Arkadaşlar benim mt 07 nin orjinal michelin lastiklerini değiştirmek MT60 almak istiyoum. Lastikler 3.000 km de forumda müşteri çıkar mı . Almak isteyen özelden yazsın lütfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler