Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Haziran 2016, 08:23
eraksoy adlı üyeden alıntı
Tiger en uygunu ve en beğenileni ucuzlar arasında
arkadaşıma katılıyorum
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 09:13
Motorlar üretimden tiger lı yada gürültülü olarak çıksa idi, emin olun herkes en sessiz egzoz için yani üzerinde orijinal için para ödeyecekti.
Benim tıs tıs gidiyor, benim ki fıtı fıtı..
İnsan fıtratı elinde olmayanı ister. Elde edince bu muydu ? diyerek yine bu döngü devam eder.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
11 Haziran 2016, 13:26
Tiger egzoz kullanmak motoru garanti dışı bırakır diyorlar doğru mu?
Bir de açık egzoz motora herhangi bir zarar verir mi? Subaplara falan?
-
12 Haziran 2016, 19:43
Arkadaşlar cam taktırmayı düşünenler için bir örnekte benden gelsin. Ermax 39 cm uzun diye tabir edilen camdan taktım. Bugün deneme fırsatım oldu. Kafaya rüzgarı kesmedi maalesef. Sadece göğüse gelen rüzgarı ve sinekleri kesti. Boyum 175 cm. Görüntüyü çok bozmuyor. Bunlar da fotolar.
-
13 Haziran 2016, 09:05
Cantları ve radyatör korumayı metalik veya mat gold rengine boyatmayı düşünüyorum. Boyayı seçip boyacıya götürücem. Boya markası kalitesi olarak neyi tercih edicem bilemiyorum. Tecrübesi olan arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Rengin tonunu da tutturmam lazım istediğim gibi olması için.
Deep Purple a mat gold gider diye düşünüyorum şuan.
-
13 Haziran 2016, 09:38
Vstrix adlı üyeden alıntı
Cantları ve radyatör korumayı metalik veya mat gold rengine boyatmayı düşünüyorum. Boyayı seçip boyacıya götürücem. Boya markası kalitesi olarak neyi tercih edicem bilemiyorum. Tecrübesi olan arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Rengin tonunu da tutturmam lazım istediğim gibi olması için.
Deep Purple a mat gold gider diye düşünüyorum şuan.
Deep purple a yakışırmı bilmem ama gold dedinmi aklıma, atletin üstünde altın kolyeyle gezen ayakkabısının arkasına basan arkadaşlar geliyor 😊 bence başka renk seç.
-
13 Haziran 2016, 09:54
Benim gördüklerime gayet yakışmıştı Dan Bilzerian gibi gözüküyordu ;)
-
13 Haziran 2016, 23:11
Merhaba bu gun mt 07 ile araniza katildim yanliz yedek anahtarlari kaybolmus insallah sorun yasamam
-
14 Haziran 2016, 01:36
Gençler iyi geceler bir bilgi alıcam, mt 07 alıcam ve bir sürü ilan var. Max bütçem 21'tl üzerine çıkamıyorum çünkü 5'de ekipmana ayırdım ve kısamam ekipman çok önemli benim için. 21'e şu ilanlar arasından hangisi en mantıklı seçim yada tercih olur yardımcı olursanız çok sevinirim:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt-07-kusursuz-308912377/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-raceblue-mt-07-302796391/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-kazasiz-bogazina-kadar-dolu-pazarliksiz-299100393/detay
Kırmızılı olan hoşuma gitti üzerinde ki tasarımı değiştiren parçalardan olsa gerek, aynı şekilde race blue'da o şekilde güzel.
Ama bu 3'ü arasında parayı kıyıp vericeğim mt 07 sizce hangisi olur?
-
14 Haziran 2016, 01:55
Vikings96 adlı üyeden alıntı
Gençler iyi geceler bir bilgi alıcam, mt 07 alıcam ve bir sürü ilan var. Max bütçem 21'tl üzerine çıkamıyorum çünkü 5'de ekipmana ayırdım ve kısamam ekipman çok önemli benim için. 21'e şu ilanlar arasından hangisi en mantıklı seçim yada tercih olur yardımcı olursanız çok sevinirim:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt-07-kusursuz-308912377/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-raceblue-mt-07-302796391/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-kazasiz-bogazina-kadar-dolu-pazarliksiz-299100393/detay
Kırmızılı olan hoşuma gitti üzerinde ki tasarımı değiştiren parçalardan olsa gerek, aynı şekilde race blue'da o şekilde güzel.
Ama bu 3'ü arasında parayı kıyıp vericeğim mt 07 sizce hangisi olur?
ben olsam mor olan abs li mt07 ye pazarlık yapıp alırdım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...99100393/detay
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
14 Haziran 2016, 08:40
harunk9 adlı üyeden alıntı
Merhaba bu gun mt 07 ile araniza katildim yanliz yedek anahtarlari kaybolmus insallah sorun yasamam
hoşgeldin yolların deli agresif çocuğu kafana takmazsan hiçbirşey olmaz akışına bırak
-
14 Haziran 2016, 09:10
viper17 adlı üyeden alıntı
Aynen bunu 21'e çekebilirim aksesuarları bol, egzosuda var çok iyi hasarsız temiz güzel bişiye benziyor bakalım konuşucam bi adamla. Egzosu iyimi acaba? üzerinde ki dandik gözüküyo :D
-
14 Haziran 2016, 10:40
Naçizane önerim 2.El motosiklet alırken.Egzozlu, Aksesuarlı Gırtlağına kadar dolu 'lardan uzak durmak akıllıca olur.
-
14 Haziran 2016, 11:29
HeinzBrausewetter adlı üyeden alıntı
Naçizane önerim 2.El motosiklet alırken.Egzozlu, Aksesuarlı Gırtlağına kadar dolu 'lardan uzak durmak akıllıca olur.
O yüzden bunu buldum: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-model-yamaha-mt-07-sari-abs-li-full-aksesuarli-309080629/detay
Ne düşünüyorsunuz? sarı renkli hoşuma gidiyordu zaten, zaferin motoru yani Bathu_r1'in yanında takılan eleman
Full aksesuarlı ve egzosu yok bunu alıp para biriktirip ileride akrapovic taktırıcam titanuium olandan.
-
14 Haziran 2016, 12:09
O yüzden bunu buldum: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-model-yamaha-mt-07-sari-abs-li-full-aksesuarli-309080629/detay
Ne düşünüyorsunuz? sarı renkli hoşuma gidiyordu zaten, zaferin motoru yani Bathu_r1'in yanında takılan eleman
Full aksesuarlı ve egzosu yok bunu alıp para biriktirip ileride akrapovic taktırıcam titanuium olandan.
Full aksesuarlı derken ? 3 tane aksesuar var üstünde. Hangi kafayla yazarlar onu hiç anlamam
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
14 Haziran 2016, 16:36
Merhaba,
bir sorum olacaktı, Traf,k sigortası yaptırırken ucuz olmasından başka bir kritere dikkat etmemiz gerekiyor mu?
-
15 Haziran 2016, 10:45
Herkese merhaba.
Şehir içinde sıkışık trafikte motor sıcaklığı 105 106 seviyelerine geliyor. En son garaja girdiğimde 110 gösteriyordu. Bu değerler sizce normal mi? eğer değilse kaç dereceye vardığında kullanmayı durdurmalıyım?
-
15 Haziran 2016, 11:40
yigit61 adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba.
Şehir içinde sıkışık trafikte motor sıcaklığı 105 106 seviyelerine geliyor. En son garaja girdiğimde 110 gösteriyordu. Bu değerler sizce normal mi? eğer değilse kaç dereceye vardığında kullanmayı durdurmalıyım?
Radyatör suyu sıcaklığı 105 dereceye geldiğinde mt07'de fan açar. 105 dereceyi geçtiğinde fan açmıyor ve sıcaklık da yükselmeye devam ediyorsa, o zaman hararet yapıyordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Başar Dimez adlı üyeden alıntı
Merhaba,
bir sorum olacaktı, Traf,k sigortası yaptırırken ucuz olmasından başka bir kritere dikkat etmemiz gerekiyor mu?
Yol yardım hizmetine dikkat et, arızadamı kazadamı var onu öğren, sadece kazada olur genelde (bende sigorta işleriyle uğraşıyorum turassist gibi firmayız assistline.) arıza'da da yol yardım çekici veya servis hizmeti eklettir poliçene, ücreti fazla değilse.
Not: Kazada sadece varsa ve motor arızalandığında altını sürttüm hararet yaptı su akıttı yağ boşlattı falan derseniz çekiciyi hasardan kaynaklı direk yollarlar, asla arızalı demeyin eğer poliçenizde arızada çekim hakkınız yoksa.
Ağızınızdan bir kere çıkınca ses kayıdına gidiyor sonra beyan değişikliği için polis zabıtı istiyoruz
-
15 Haziran 2016, 13:54
Radyatör suyu sıcaklığı 105 dereceye geldiğinde mt07'de fan açar. 105 dereceyi geçtiğinde fan açmıyor ve sıcaklık da yükselmeye devam ediyorsa, o zaman hararet yapıyordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Yol yardım hizmetine dikkat et, arızadamı kazadamı var onu öğren, sadece kazada olur genelde (bende sigorta işleriyle uğraşıyorum turassist gibi firmayız assistline.) arıza'da da yol yardım çekici veya servis hizmeti eklettir poliçene, ücreti fazla değilse.
Not: Kazada sadece varsa ve motor arızalandığında altını sürttüm hararet yaptı su akıttı yağ boşlattı falan derseniz çekiciyi hasardan kaynaklı direk yollarlar, asla arızalı demeyin eğer poliçenizde arızada çekim hakkınız yoksa.
Ağızınızdan bir kere çıkınca ses kayıdına gidiyor sonra beyan değişikliği için polis zabıtı istiyoruz
Fan açıyor zaten onda sıkıntı yok fakat bu sıcaklıklara alışık olmadığım için kaç dereceye kadar toleransımız var?
-
15 Haziran 2016, 19:33
mctsnr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Önce motosikletimden kalma kappa yan tekstil çantalarım var ve mt 07 de kullanmak istiyorum. Yan çanta aparatları 350 TL civarlarında çok değilmi bu tutar sizce. Yada daha uygun maliyetli nasıl halledebilirim bu yan çanta işini var mı bilginiz.
merhaba, bende de tekstil çanta var. siz kullanışlı bir yöntem bulabildiniz mi? 350 tl vermek saçma geliyor bana.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler