Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2016, 17:52
Eagle7 adlı üyeden alıntı
5bin bakımını kendin yapabilirsin, servise gitmene gerek yok. Kitapçığında 1-10-20bin şeklinde servise gitmen gerektiği yazıyor. Bunlara gitmezsen garanti dışı kalır.
Gelen ses içinse bence bir servis veya ustaya uğra
Kitabı yok bende. 2.el malum. Ama bende o şekilde düşünmüştüm.
Şu ses için servise yine gideceğiz belli.
Reklamlar
-
24 Mayıs 2016, 21:17
erdnc83 adlı üyeden alıntı
Merhaba sevgili forum ailesi; bir çoğunuzdan belki tepki alacağım fakat msx 125 ile 3000 km tecrübe ve değişik motorlar( 2014 r6-2009 R1 - 2007 cbr 600rr - keeway - Honda nc 700) ile toplamda anca aynı km yapacak tecrübe ile bende cesearetimi toplayıp birazda gerçekten sakin kanlı biri olmama güvenip bir mt 07 satın aldım 2015 model 8000 kmde beyaz ve abs li, genel olarak korkarak biniyorum çünkü bu motor benim gözümde R1 den dahi daha hırçın bi yapıya sahip ama ben gaza çok yumuşak davranan biriyım ve bir haftada yaklaşık 2000 km bindim motoruma üzerinden inmiyorum desem yeridir ama çok şükür ufacık bir macera bile yaşatmadı ama asla limitlerde bi sürat vs yapmadan yakıt ortalamam 4.8 şuanda ve artçılı epey bindim eşimde ss motorlara göre ve msx e gore bunun çok ama çok rahat bır motor olduğunu soyluyor bende arka çanta goruntuyu bozsada malum aıle ıle bınıldığınden mecbur taktracaklardanım, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
ahahahah ne güldürdün beni ya ))
-
25 Mayıs 2016, 16:53
neden yahu çok mu komik oldu ? tanışayım derdimi anlatayım demiştim ama
-
26 Mayıs 2016, 14:17
Merhaba sevgili forum ailesi; bir çoğunuzdan belki tepki alacağım fakat msx 125 ile 3000 km tecrübe ve değişik motorlar( 2014 r6-2009 R1 - 2007 cbr 600rr - keeway - Honda nc 700) ile toplamda anca aynı km yapacak tecrübe ile bende cesearetimi toplayıp birazda gerçekten sakin kanlı biri olmama güvenip bir mt 07 satın aldım 2015 model 8000 kmde beyaz ve abs li, genel olarak korkarak biniyorum çünkü bu motor benim gözümde R1 den dahi daha hırçın bi yapıya sahip ama ben gaza çok yumuşak davranan biriyım ve bir haftada yaklaşık 2000 km bindim motoruma üzerinden inmiyorum desem yeridir ama çok şükür ufacık bir macera bile yaşatmadı ama asla limitlerde bi sürat vs yapmadan yakıt ortalamam 4.8 şuanda ve artçılı epey bindim eşimde ss motorlara göre ve msx e gore bunun çok ama çok rahat bır motor olduğunu soyluyor bende arka çanta goruntuyu bozsada malum aıle ıle bınıldığınden mecbur taktracaklardanım, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Merhaba
Öncelikle hayırı olsun çanta görüntüyü hiç bozmuyor hatta touring görüntüsü bile katıyor. Geçen hafta burada çanta maceramı paylaşmıştım biraz geriye dönersen oradan bakabilirsin. Gezilere katılan birisi olmam ve sırt çantamın beni iki büklüm yapmasından dolayı taktırdım. Hem ben hem artçım çok rahat yolculuk yapıyoruz tecrübe edilmiştir. Bilgine
-
27 Mayıs 2016, 09:46
Arkadaşlar givi monokey arka ve yan çanta demiri ve monokey çanta setimi satıyorum. Malum siteden 304138508 nolu ilandan bakabilirsiniz. Pazarlık için her iki tarafıda üzmeyecek şekilde bir rakam konuşabiliriz. İyi forumlar
-
27 Mayıs 2016, 10:24
bende çanta ihtiyacındayım sadece arka demiri satarsanız görüşelim
-
27 Mayıs 2016, 10:26
macro adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar givi monokey arka ve yan çanta demiri ve monokey çanta setimi satıyorum. Malum siteden 304138508 nolu ilandan bakabilirsiniz. Pazarlık için her iki tarafıda üzmeyecek şekilde bir rakam konuşabiliriz. İyi forumlar
Çantalar motoruna çok yakışmış neden satıyorsun ki
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
27 Mayıs 2016, 10:54
aslında moturumu da satmayı düşünüyorum ama motorun üstünde satarsam çok zarar edeceğim onun için böyle bir yola başvurdum. Ayrıca mivv speed edge special egzozda var onu da satmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
bende çanta ihtiyacındayım sadece arka demiri satarsanız görüşelim
çanta demirini ayrı satmayı düşünmüyorum ki bence yan çanta demiri ile alırsanız sizin için daha karlı olur. Bu arada bilginiz olsun givi çanta demirlerinde sadece monokey çanta kullanılıyor.
-
27 Mayıs 2016, 15:26
Dusuk km, aksesuarli (1.600km) mt07'mi (yaklaşık 3ay) alıcı denk gelirse elden çıkartmak istiyorum. Fiyat olarak bana gelişinin 2.5bin altına birakmak istiyorum . Sizce fiyat nasıl ?
Alıcı bulursak ne ala , aksi halde kullanmaya devam edeceğim.
-
27 Mayıs 2016, 16:15
major24 adlı üyeden alıntı
Dusuk km, aksesuarli (1.600km) mt07'mi (yaklaşık 3ay) alıcı denk gelirse elden çıkartmak istiyorum. Fiyat olarak bana gelişinin 2.5bin altına birakmak istiyorum . Sizce fiyat nasıl ?
Kaç model fiyat nedir?
2 çanta takıpta 24 isteyenler var mt07 için. Abssiz model hakkında konuşuyorum.
Doğal olarakta alıcı sıfıra yöneliyor en azından rodajını kendim yapayım diye.
Sıfıra yakın bi fiyat diyosanız zor diye düşünüyorum.
-
27 Mayıs 2016, 16:22
Sana gelişini bilmediğimiz için 2,5 bin altı ne eder nasıldır bilinmiyor haliyle..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
27 Mayıs 2016, 17:04
mrt20 adlı üyeden alıntı
Kaç model fiyat nedir?
2 çanta takıpta 24 isteyenler var mt07 için. Abssiz model hakkında konuşuyorum.
Doğal olarakta alıcı sıfıra yöneliyor en azından rodajını kendim yapayım diye.
Sıfıra yakın bi fiyat diyosanız zor diye düşünüyorum.
Ana amaç satmak değil. Ama fazla zarar etmeden elden çıkarabilirsem fena olmaz düşüncesiyle bir ilan koydum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt-07-abs-sari-renk-tertemiz-ve-bol-aksesuarli-303662962/detay
Bin TL altına birakirim diye düşünüyorum.
-
27 Mayıs 2016, 17:22
Ana amaç satmak değil. Ama fazla zarar etmeden elden çıkarabilirsem fena olmaz düşüncesiyle bir ilan koydum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt-07-abs-sari-renk-tertemiz-ve-bol-aksesuarli-303662962/detay
Bin TL altına birakirim diye düşünüyorum.
Akrep full sistemse 4 bin tl sanırım. Fiyat olarak ettiğiniz masrafa göre fiyatınız normal gibi.
Yalnız şu var orjinal aksesuarı ile satsanız egzoz vs daha uygun bence. Diğer parçaları ayrı satabilirsiniz.
Kendi açımdan düşünüyorum 28 e mt7 alacağıma mt9 düşünürüm.
-
27 Mayıs 2016, 19:06
neden yahu çok mu komik oldu ? tanışayım derdimi anlatayım demiştim ama
yahu bu kadar motor kullanmışsın t07 den nie bu kadar korktun ki )
-
27 Mayıs 2016, 21:45
mrt20 adlı üyeden alıntı
Akrep full sistemse 4 bin tl sanırım. Fiyat olarak ettiğiniz masrafa göre fiyatınız normal gibi.
Yalnız şu var orjinal aksesuarı ile satsanız egzoz vs daha uygun bence. Diğer parçaları ayrı satabilirsiniz.
Kendi açımdan düşünüyorum 28 e mt7 alacağıma mt9 düşünürüm.
Ayrı ayrı satmak istesek; depo padler çıkartılmaz, radyator koruma ve koruma takozlarini da çıkartmak istemez sanırım alan kişi.
Led pluslar çıkartılabilir gibi gözüküyor.s öyle birşey var , marmaris Yamaha o ledleri takmak için sabahtan akşama kadar ugrasti. Yani onlarin ayrı satmaktan yana değilim.
O zaman geriye egzoz ve Orj. Yan korumalar çıkartılabilir.
Benim motoru benim gibi bol aksesuarli kullanmak isteyenler alır. Böyle kullanıcı bulmak zor ama benimki gibi temiz motor bulmaları da zor.
İnş alıcı çıkar 2 taraf ta memnun kalır bu işten.
-
28 Mayıs 2016, 09:08
Aslında korkmadım korkuttular 4 silindirli gibi olmaz çok agresif davranır dünya kadar kazaya karıştı tekerden inmez diyenler oldu hep ama çok şükür bi sorun görmedim alışmaya çalışıyorum, abimin R6 si ile kıyaslayınca ama alt devirler gerçekten agresif R6 bile sokak arasında daha kolay gaz tonlaması yapılabilen bi motor,ama ben mt 07 ye bayıldım manevrası hiç stop etmemesi hafifliği çok hoşuma gitti aynı msx 125 imi kullandığım gibi kullanabiliyorum birde benim içimde sürat tutkusu yok genelde max 120 yaparım bi iki kere denemek için baktım 200 lü rakamlarada çıkıyomus yettıde arttı bile bana şimdi arkaya bi topcase koyup paşa paşa aile motoru olarak binmeyi planlıyorum ,bi iki aksesuar şart ama mesela gps tututcu jant şeridi, topcase belkı uygun yollu bi egzost istanbulda uygun bi yer bulayım yavaş yavaş başlayacağım
-
28 Mayıs 2016, 18:24
Selam,
Ben ara sokaklarda gaz verirken debriyajı hafif çekerek daha yumuşak ton elde ediyorum. Bu arada bunun bir sakıncası varsa aydınlatırsa sevinirim
-
28 Mayıs 2016, 20:37
Arkadaşlar merhaba,
Önce motosikletimden kalma kappa yan tekstil çantalarım var ve mt 07 de kullanmak istiyorum. Yan çanta aparatları 350 TL civarlarında çok değilmi bu tutar sizce. Yada daha uygun maliyetli nasıl halledebilirim bu yan çanta işini var mı bilginiz.
-
31 Mayıs 2016, 17:09
Puig ön cam kullanan varmı.
Sport modeli çok hoşuma gidiyor.
-
31 Mayıs 2016, 17:50
mrt20 adlı üyeden alıntı
Puig ön cam kullanan varmı.
Sport modeli çok hoşuma gidiyor.
Ben linkteki: https://www.sahibinden.com/ilan/yede...58568777/detay cam ve depo üstü çanta ile rüzgar olayını neredeyse çözdüm diyebilirim. Cam kötü durur mu gibi endişelerim vardı ama cam ile daha iyi durdu diyebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler