Aslında mantık olarak haklısınız ama motosikletin orijinal parçası olmadığından dolayı hem muayenede hemde polis çevirmesinde takılma ihtimaliniz var. Hatta ihtimalden biraz daha fazla büyük oranda takılırsınız.
Motosikletlerimiz için üretilen çakarların satışı serbest ama kullanması yasak gibi
En iyisi tinercinin de bir üstte belirttiği gibi ya saklayın. Satmak isterseniz satın o tarihte muayeneden geçemezseniz orijinal bir egzozu olan arkadaşınızdan rica edersiniz.
Akrepi aldığım yamahadaki yetkili arkadaşa sordum. Sertifika ve susturucu ile muayeneden gecebilirmisim. Ama stock egzozu kesinlikle satmamami söyledi. (İleride motoru satarken isime yarayacagini)
Bende egzoz almaya karar vermiştim ama muayenede veya satış konusunda sorun çıkma ihtimaline karşı almamaya karar verdim. (egzozu muhafaza etme ihtimalim olmadığı için satarım çünkü )
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Arkadaslar merhaba
Internetten mt 07 icin far ampulu alicam.
Ampul 2 mi 3 tirnakli mi acaba.
Uzun ve kisa far icin ikiside aynimi
2006 Honda CBR 600f
2014 Yamaha MT-07 ABS
Fren manetinin üstündeki 1 den 6 ya rakamlar var. Bu ne işe yarıyor. Hangi kademede ne görev yapar? Uygun fiyatlı akropovic titanium egzozu hangi site satar?(çin malı, yan sanayi ürünlerden bahsetmiyorum.)Yakıta ne kadar fark ettirir?
Mt 07 nin ampulu h4 lamba diye geçer. Uzun kısa tek ampulde mevcut. Ben Led ampul aldım ebaydan. Gelince Memnun kalırsam linkini veririm
Etkin ticareti ( Alanya Yamaha bayi) arayın ve cenk bey ( cenk kara ) ile gorusun. ( yada Facebook üzerinden " Yamaha Etkin" i arkadaş olarak ekleyip oradan da konuşabilirsiniz. Gerçekten uygun fiyatları var.(özellikle de nakit/havale ile öderseniz) Ben akrep, led plus sinyaller ve tank pad imi cenk bey den satın aldım.
Yakıt konusunda, dusuk hız/vites lerde tuketim bir miktar arttı ama yüksek vites ve +90 hızlarda tüketim normal diyebilirim.
Manet konusuna gelirsek, en sonda bile rahat edemiyorsaniz aliexpres/ eBay den sport manet / kısa Manet sipariş verebilirsiniz. Üzerindeki ayar seçeneği ile maneti elcige daha da yaklaştırma imkanına kavusursunuz.
Stok manette Ön frene basınca ybr 125 e göre biraz daha Maneti ezmek gerekiyor. Bu normalmidir?
Arkadaşlar, yeni ehliyet yasasına göre a2 ehliyet ile mt 07 kullanılabiliyor mu ? a2'de 35kw sınır var sanırım. Motosikletin teknik özelliklerinde maksimum güç 55kw , limitli güç versiyonu 35kw yazıyor. Bunlardan hangisine bakılıyor ?
Arkadaslar 4 gundur akreple geziyorum. Takarken cok heyacanliydim. Sesi mukemmelin otesinde lakin yolda hizli yavas fark etmeksizin butun gozler uzerimde.
Bu is biraz canimi sıktı. Polisler ile basim belaya girermi acaba.
Sesini dinlemek isteyen olursa takmadan once Kanyon avm deyim dinletebilirim. Vidyolarla alakasi yok canlisinin. Bildigin yeri göğü inletiyor :(
mt07 de gp egsoz çalışmalarımız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
yurt dışında üretilen performans ses egsozların hemen hepsi, direk defdir.halbuki orjinal egsozda hemen girşinde kateletik konvektör,,sonrasında ise dolaşım sistemi,sıkışma ve odacıklar vardır.aynı egsozu sıralı sistem 4 silindir motorlara taktığınızda aldığınız o mükemmel vut vut sesi, malesef,çift ve 3 silindir,mt07 ve 09 larda pata pata ses ve gaz bırakımı zengin benzin karışımı patlama meydana gelir.egsoz takımından sonra yakıt tükeminde 100/20 coğalma ve rampada yığılma sorunuda cabası.en son görüştüğümüz mt07 kullanıcı arkadaşlarım bu patlama şikayetinden dolayı egsoz girişinde montaj yapılmak üzere marka firmaların bedel karşılığı demonte extradan kateletik konvektör yolladıklarını ve devamında ise salyangoz sistemi uygulama yapıldığı söylendi. ithal veya yerli marka egsoz tercih edecek arkadaşlar sonrada marka bile olsa,şehir içinde şikayet ve ceza yememek için,bu egsozların girişinde desibel killer,çıkışında ise slencer killer varmı sorun öyle alın.zira sonradan pek çok işitilen,yakıtım çoğaldı,çekişim düşdü,dar sokaklarda alarmlar çalıyor gibi şikayetler olmasın.
Öncelikle şunu söylemek isterim akrep Orijinal aksesuardır. yamahadan alınmış fatura , egzozla gelen 2 adet sertifika ile muayeneden geçebilirsiniz. (tabi ki sustucu takılı halde). Bunu egzozu aldığım yamaha bayisi söyledi.
Ses konusuna gelirsek evet videolardakiyle alakası yok. Acayip yüksek bir sesi var. AMa bir o kadar da güzel sesi... Gürültüsü sebebiyle Bazen bende diyorum kendime acaba almakla hata mı ettim diye. vites düşürmek için verdiğim ara gazlardaki patlamalar ve devrin düşerken ki çıkan patırtıları duyunca içim bir hoş oluyor.
Her ne kadar cam takmak istemesem de , bazı durumlarda navigasyona ihtiyacım oluyor bu sebeple telefonumu koyabileceğim bir yer gerekiyor. Telefonu koyabileceğim tek yer takacağım kısa cam ile gösterge paneli arası oluyor. Bunun için bir cam tavsiyeniz var mı ? ( tercihim orijinal olmasından yana)
Motor sarı mt07
Kardeşler Yamaha'da şu an 2.600 TL'ye akrep satılıyor. Sıfır fakat ara borusu eksikmiş. Ara borusunu kendiniz yaptırmanız gerekiyor demişler.
Ara boruyu kendimiz yaptırmamız bir şey farkettirir mi acaba? Bu işlerden anlayan varsa bilgi veirirse çok sevinirim. Bu fiyata akrep çok yaşamaz muhtemelen
http://www.motoliz.com/Yamaha-AKRAPO...Z,PR-9805.html
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)