Arkadaşlar Mt 07 için yerli üretim hesaplı bir orta sehpa arıyorum, bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar Mt 07 için yerli üretim hesaplı bir orta sehpa arıyorum, bilgisi olan var mı?
Selamlar
Koruma takozu ve motor koruma demiri arasında kalmış durumdayım. Takozlar yeterince koruma sağlamıyor gibi geliyor bana.
Alt resimdeki koruma demiri sanki daha fazla koruma sağlıyor. Fakat demir de estetiği bozuyor. Kararsız kaldım. Koruma takozu veya demir, sizin önerilerinizi alabilirmiyim.
Peki bu takozu kullanan varmıdır. Tavsiye edermisiniz. Fiyatı uygun görünüyor. İş görmezmi?
http://www.yildizticaret.com/pro/281...-Koruma-Takozu
Fiyatının uygun olmasının sebebi, resimdeki gibi sadece 1 çift gövde takozu olması ve bu takozlarin uçlarına takılan renkli kısımların pakete dahil olmaması.
Alternatifler iniz.
1- 1 çift gövde , 2 çift tekerlek göbeği koruma takozlarini internetten 220-300 TL arasında temin edebilirsiniz. (Ben 220 TL den yılmaz güney isimli bir üretici kardesimizden aldim.)
2- orijinal yan koruma APARATI alabilirsiniz (yaklaşık 600 TL)
3- nakit sorunuz yoksa 1. Ve 2. Maddelerdekini birlikte takarak. Hem güvenlik hemde gorsellik te zirve yapabilirsiniz. (Orj yan koruma aksesuarı hakketen güzel gosteriyor makinayı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
bugün yaptığımız gezimizde. adana nın kuzeyine dağlık ilçelere dogru 3 farklı nokta da mola vererek(kozan feke saimbeyli) - yemek cay vs - gidiş dönüş 340 km yol yaptık ve
100 km de ortalama 4.3 lt yakıt tükettim.
guzergah ta otoban belki 10 km vardı gerisi virajlı gazlamalı dag yolları, sehir içi ilçe köy yolları ve zaman zaman da 100-150 km hızla gidebildiğimiz yollar vardı.
inanılmaz zevkliydi. gazlayabildiğimiz her yolda viraj da vs gazladık. dönüşte de son 50 km hava karardığı için 80-90 km hızla sabit geldik.
bu arada depo 14 lt. ve 4.3 lt/100km ortalama ile 300 km den fazla yol yapabilirsiniz. daha sakin kullanırsanız bu değer daha da artacaktır.
yakıt tüketimi hesabı yapanlara yardımcı olur umarım.
My bike, my world, my rules. . .
Koruma demiri takan bir arkadaş,motoru devirdiğinde şasesi yamulmuştu, O RESİMDEKİ KORUMA DEMİRİNİ ALMAYIN,koruma takozları gayet yeterli.
herkese günaydın. bende 2015 model lav kırmızısı mt-07 var. ve kuyruk kısmı , gidon topuzu ve arka çamurluk zincir koruma ile birlikte boyattım. sizce masıl olmuş?
http://youtu.be/3ff4ds0heZE
Tabiki motor rengine..
Bende de kırmızı var ve hiç sevmediğim mat bayrak kırmızı.
Alev kırmızı olarak değiştirmeyi düşünüyorum bakalım..
Merhaba, bugün boşta çalıştırıp 1. Vitese attığımda motor duruyordu. Yan ayağı kaldırdığımda çalıştı. Böyle bir tertibat mı var?
Evet var..
Güvenlik
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Yeni aldığım mt 07 motocage
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Ben de dün MT-07'mi teslim aldım. 2015 model ABS'li model. Fazla kullanma fırsatım olmadı ama ilk dikkatimi çeken şey -afedersiniz- kontrollerin dandikliği oldu. CBR250'deki kontrollerin hem malzeme kalitesi hem de çalışma netliği ve kesinliği -ve de büyüklüğü- bir üst sınıfta idi. Alışılır tabi ama genel bir malzeme kalitesi sorunu var gibi duruyor.
Motosikletin en güzel tarafı motoru herhalde. Rodajda olduğundan gaz açamadım ama motor ben buradayım diyor.
Uzun camın bu modele yakışmadığı doğru. Peki uzun yola çıkarken takıp şehre döndüğümüzde tekrar çıkarsak, söküp çıkarması pratik bir şey mi acaba?
Ben şu modeli dünşünüyorum: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...40341779/detay
Bu modeli kullanan var mı acaba aranızda? Kullanışlı bir şey midir?
motocage de görüntü dışında bir değişiklik var mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)