Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Aralık 2015, 10:46
Motor dinamiği, bridgestone lastikler, ağırlık merkezi gibi etkenlerden dolayı arka biraz ikinci planda.
Ben şehir içi hiç kullanmıyorum desem yalan olmaz.
Tek derdim geniş ve uzun virajlar.
AEA videosunda anlatmış zaten. Piste çıkmayacaksan sorun yok diyor.
XJ6 F var şehirler arası giderken bazen değişiyoruz makinaları, nasıl yattıysan aynı çizgide çıkıyorsun çaba sarfetmeden..
MT7 ile aynı viraja yatıyorum ama viraj bitmiyor içerdeyken sürüş dinamiğini korumak için çaba sarfediyorum olmayınca gaz kesmek zorunda kalıyorum.
Kalkışlarda ve rampa çıkışlarında ben onu, uzun düzlüklerde ise o beni yiyor..
Birde uzun güzel geniş virajlarda tabi.
Şeytan diyor ver MT yi al XJ6F i
Reklamlar
-
03 Aralık 2015, 17:17
beyler geçen waytake imalathaneye gittim birde ne göreyim yeni nesil radyatör koruma
hayırlı olsun
-
03 Aralık 2015, 17:35
arkadaslar dun benzinlikte eski kasa bir r6 sahibi arkadas ile denk geldik.biraz muhabbetten edip ikimizde benzin aldiktan sonra ana yolda yanyana gelip 3.viteste 60_70 km hizla rolling yapalim dedik.arkadaslar sunu solemek isterim 4.vites sonuna kadar (170_180) bizim makina iyi yuruyor.sonrasinda arkadan gelip uzuyor ona yapabilecegimiz birsey yok malesef
-
03 Aralık 2015, 17:40
Arkasından diyeceğin tek şey rampada yakalarsam öperim..
-
03 Aralık 2015, 17:44
Arkadasta egsozda vardi.acayip bagiriyor makinasi bende yanindayim.ulan dedim benmi hizliyim omu cok yavas anlamadim.gozumdeki efsane r6 eridi bitti o an
-
03 Aralık 2015, 21:28
Nickler şahaneymiş yalnız "Zamer ve Zümer" :D
Valla zümer abi yapma etme bak makineyi yeni aldim daha o kadar da değildir dimi he hadi biz de viraji şey yapariz hadi abarttim falan de
-
05 Aralık 2015, 11:26
Merhaba arkadaşlar ben yeni mt 07 motocage alıyorum 0 olarak sigorta kasko ve dikkat etmem gereken şeyleri önerebilirmisiniz
-
05 Aralık 2015, 12:39
tinerci adlı üyeden alıntı
Nickler şahaneymiş yalnız "Zamer ve Zümer" :D
Valla zümer abi yapma etme bak makineyi yeni aldim daha o kadar da değildir dimi he hadi biz de viraji şey yapariz hadi abarttim falan de
Bende de 2014 MT7 var 220 ile giderken yanımdan arkadaş XJ6F ile 230 ile geçip gidiyor ya elimle arkasından tutup çekesim geliyor
Aslında arka dişliyi 4 diş küçültmek yada ön dişliyi 1 diş büyültmek 5. vitesteyken bizim sorunu kökten çözer de
Oynamak istemiyorum neticede ayda yılda 1 kere yarışıyoruz uzun yollarda.
Ama dediğim gibi düzde şansımız yok, rampada yakalarsam torktan dolayı hiç şansı olmuyor onun
-
07 Aralık 2015, 11:35
emreatez adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben yeni mt 07 motocage alıyorum 0 olarak sigorta kasko ve dikkat etmem gereken şeyleri önerebilirmisiniz
Depo kenarındaki kırmızı çıkıntı parçalar ve sele arkasındakı kırmızı plastik parçaların yapışkanı çok adi, bi el atmayla hemen sökülüyorlar, mümkünse elinde japon yapıştırıcısıyla git bayiye kendin yapıştır, olmadı aldıktan sonra söker kendin yapıştırırsın. Bendekileri rüzgarda düşerken yakaladım. Arka janttaki kırmızı jant stickeri tarz bişe var oda çok dandik ekstradan kendim jant stickeri yapıştırdım. Vemümkünse motor üzerindeki stickerlerin başına bişey gelmesin, hatta bi filmle kaplatabilirsin, ön taraftaki rüzgarlık dahil.
-
07 Aralık 2015, 13:03
kırmızı çıkıntı parçalar ve sele arkasındakı kırmızı plastik parçaların yapışkanı çok adi
Komple söktüm attım hocam ben onları.
Birde branda ile kapatacaksanız ve rüzgarlı bir mekandaysanız.
O branda uçtukça motorun köşeli noktalarına "Bknz. Kuyruk" zımpara etkisi ile boyayı falan söküyor.
brandayı güzelce sabitleyiniz.
Selamlar
Heinz
-
08 Aralık 2015, 18:45
değerli dostlar,
mt üyelerinde bilgin öztürk adlı arkadaşımızın ölüm haberini öğle saatlerinde okudum. Başımız sağolsun.nic name bilginozi
-
10 Aralık 2015, 14:17
Merhaba arkadaşlar Abs li motorumu satıyorum ilgilenirseniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0828897/detay/
-
10 Aralık 2015, 14:27
shadowdanger adlı üyeden alıntı
Model, renk, km her şey aynıymış benim motorla.
Neden satıyorsunuz acaba ?
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
10 Aralık 2015, 16:39
Merhabalar
Ön balatalar bitmek üzere. Servis orjinalinin tanesine 125 tl fiyat verdi. Uygun fiyatlı kaliteli bir marka önereblecek var mı?
-
11 Aralık 2015, 12:13
Yılsonu araç kapanyalarına dayanamadım Evlendiğim için araca ihtiyacımız var.
Tek neden bu yoksa çok memnunum
-
11 Aralık 2015, 14:17
-
11 Aralık 2015, 16:36
Bu motorlarda hala daha arka fren yapıyorum ama çok hissiz geliyor gibi yorum yapan arkadaşlar lütfen bir eğitim alsınlar. Öğrenecekleri hayati meseleler var.
-
13 Aralık 2015, 00:04
-
13 Aralık 2015, 00:35
herkese iyi forumlar.
mt7 seveni olarak bi kaç sorum olucaktı? aklmda olan bir motor çok üstünde durduğum ve merak ettiğim bir motor.ayrıca korktuğum bir motor.çok insan bu motorda sakat kaldı veya hayatını kaybetti.tabi fiyat performans olayının payı çok fazla.bilen bilmeyen herkes mt7ye koştu.açıkcası 2. el mt ye tanıdıktan değilse hiç sıcak bakmıyorum.ilk motoru olanda apaçi olanda usta olanda bunu kullandı.her neyse soruma geliyim.
''motoru performanslı kullanan kişiler''tarafndan çok fazla dile getirildi arka amortisör ayarı.çok yumuşak olduğundan dolayı fazla sallandığını dile getiriyorlar.genel olarak görüşünüz nedir ?
ayrıca moto cage modelinde arka tarafın esnemesini önlemek amacıyla üretilmiş yan şasiye bağlanan demir çubuklar var.böyle bir durum olmasa sanırım 2 farklı karakterde motor çıkartmazlar diye tahmin ediyorum.olduki 2014 2015 2016 modellerinde hiç bir değişikliye gidilmedi standart mt07 için.
bu yaz kaş yamaha bayinde gördüğüm standart mt07 için yan demir çatal takılıydı.ordakilerede sorduğumda çok fazla fark ettiğni söylediler.kendileri getirtip takmışlar.
son sorum motorun üretim yeri neresi ? ayrıca stop etme sorunundan başka bir durum varmı? ki 10 motordan sanırım 2 sinde denk gelen bir olay.
herkese iyi sürüşler.
-
13 Aralık 2015, 00:45
Arkadaşlar fotoğraf paylaşma olayına girdim ama fotoğraflardan birini sayfanın tepesinde diğer 6 tanesini (toplam 7) bir arada mesajımın içinde görüyorum, nerede yanlış yapmış olabilirim ve nasıl düzeltebilirim?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler