Arkadaslar bu motorlar uzun yol tecrubesi olan varmi yani 1000 km yapan varmi surusu nasil yan canta ve artci ile boyle bir yola cikilirmi? Dusunceleriniz benim icin onemlidir..
Arkadaslar bu motorlar uzun yol tecrubesi olan varmi yani 1000 km yapan varmi surusu nasil yan canta ve artci ile boyle bir yola cikilirmi? Dusunceleriniz benim icin onemlidir..
Dostum, Gülşah Merve Yüksel isimli genç bir bayan Yamaha sponsorluğunda Türkiye turu yaptı mt07 ile 30 gün ve 7bin km sanırsam, nette gezisinin detaylarını bulabilirsin. Uzunyol yapmak bence motorun modelinden ziyade kullanıcının iradesi, yeteneği ve motosiklete olan sevdasıyla alakalı, keza forumu incelersen Honda MSX-125 ile keyifle Yunanistan turu yapmış arkadaşlarımız var.
Saygılar
Him supermis ben arastirma icindeyim su aralar xmax250 degistirip ne alsamdayim kafamda bir kac model var kararsizlik cok kotu bi durum.. 2016 subat motor fuarini bekliyorum kesin kararimi sanirim o gun verip motoru alip cikicam tabiki forumlar cok onemli kullanicilarina ulasmak bilgileri almak.. Yazin ist cekmekoy gelibolu haftasonlari.. Haftaici ise cekmekoy m.koy arasi kullanmayi dusunuyorum.. Ne alsam ne alsam diye okuyup duruyorum..tesekkurler tekrar bilgi icin kesiikle bulup izliyicem.
merhaba arkadaslar 20000km 3 yıl cbf 150 kullanımının ardırdan mt 07 ıle aranıza katıldım motorum 9700 km de abs lı ızmırden ılk sahıbınden 18000 tl aldım
amin kardesım MASTER OF TORK dıye bosuna yazmamıslar elbette oldukca tokklu serı guvenlı yakısıklı bır makına cok begendım aradıgım hersey mevcut darısı olmayanların basına )
Merhaba 2.el aldığım motoruma bir süre sonra 10 bin bakımı yaptırmam gerekiyor. İstanbul servisinde anadolu tarafında ne kadar istiyorlar ? Kitapçığa göre başka bir ustada yaptırsak sıkıntı olur mu acaba. Sakaryadan gideceğim Kocaeli/İzmit tarafında varsa orasıda olur. Teşekkür ederim şimdiden
arkadaşlar uzunca süredir MT07 ve xj6 larda orjinal egsozda sistemi bozmadan eko yankı ses çalışmalarım vardı ve hamdolsun meyvelerini vermeye başladı.sağolsunlar motor sahibi arkadaşlar incelik yapıp yapmış olduğumuz çalışmaların ses videolarını kayıt yapmışlar.yorum sizin.
MT-07 ve MT-09'a Night Fluo diye yeni renk koymuşlar siteye ve fiyatı kaldırmışlar. Yeni bişeyler oluyor sanırım
bu başlıktaki tüm yazılanları okuyan biri olarak yeni mt 07 rengine bayıldım. mt10 nun lansman rengi olan Night Fluo mükemmel olmuş bence
lila ve fosforlu sarı, yapılabilecek en kötü kombinasyonlardan biri bence. Bu arada mt-07 moto cage versiyonunu kaldırmışlar.
İyidir, nadir motora biniyor oluruz.mt-07 moto cage versiyonunu kaldırmışlar.
Yeni fiyat 20.950 abs icin 22.950 olmus umarim 2016 modellerinin fiyatlaridir
Merhaba 07 ailesi. Geçtiğimiz hafta bir adet 2015 model 6000 km'de mt 07 sahibi olarak araniza katilmis bulunmaktayim. Konu içinde arama yaptim ama daha önce bahsedilmişse de bulamayip kaçırmış olabilirim; arka fren bana hissiz gibi geldi. Pedala basiyorum fakat hissedilir bir yavaşlama olmuyor sanki. Sonuna kadar iyice basinca da ABS devreye giriyor zaten ve yine pek etkili fren hissedemiyorum. Bu durum sizlerde nasil, normal midir?
lastikler bridgestone mu? Bridgestone ve soğuk olduğu zaman yol tutuşu sıfırlanıyo. Benimki de aynı, arka fren boş sanki basıyorum ABS devreye giriyo, sadece ön frenle duruyorum nerdeyse.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)