Merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta ikinci el (4.000km) bir MT 07 alarak aranıza katıldım. Şu ana kadar genel olarak çok memnunum, inanılmaz eğlenceli bir motor. Bu hafta sonu bir MT 07 Buluşması olacakmış diye duydum ama nedir ne değildir bir fikrim yok, bilen arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum. Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Bursadan selamlar
Arkadaşlar mt-07 min arka lastiği patladı ve Ankara Çankaya da yaptıracak bir yer bulamadım. Rica minnet bir araba lastikçisine yaptırdım. Bizim lastiği jantı çizdirmeden tamir yapan bildiğiniz bir yer var mı?
İzmir'liler aklınızda olsun, İzmir'de Buz Motor ve sahibi Necdet Bey var. Bornova Manavkuyu'da.. Bildiğim kadarıyla Burak'ın da servisi var. Lastik değişimi yapıyorlar bildiğim kadarıyla, tamir de yapıyorlardır belki.
Ankara da bu işi profesyonelce yapan bir firma yok mudur?
Selamlar
Onceki sayfalarda konusu geçmişti. Moto cage in yan koruma demirleri. alıp deneyen oldu mu acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...23581836/detay
Çevik kuvvet arkasında;sanayide Çiniciler var.Motosiklet lastik tamiri,sökümü değişimi ve balans yapıyorlar
bu haftasonu 12 yasindaki oglum artci olarak alip yaklasik 1 saat dolastik...
ilk artcili tecrubem oldu.
12 yasinda olup kendisi 1.70 boy 65kg dir.
oglum bacaklarim uyustu, popom agridi diye biraz mizildandi tabii...
ama ben yine de bir kez daha MT07 aldigim, kullandigim icin memnun oldum.
“parali apaci motoru” diyenlere, “tecrubesizler direkt 125likten gectiler” diye elestirenlere selamlarimla...
bu arada coktandir bakmiyordum
ortalama yakit; 4.1
Birkaç gün öncesine kadar hep en fazla 3 gün süren yolculuklar yaptım. Ama Karadeniz turunda 5 gün falan motorun üstünde kalınca koltuk inanılmaz rahatsız etti. Acaba hata bende midir,doğru düzgün oturmadım mı,zayıf olmamın etkisi olur mu?(62 kg) Bu yüzden konfor sele kullanan arkadaslara soruyorum, faydasını gördünüz mü?
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
İzmirde MT07 ile ilk defa kneedown yapınca ben
Değerli forumdaşım ,5 gün berjerde otursan kıçın ağrır.Gayet normaldir.5 gün falan motorun üstünde kalınca
Selamlar
Heinz
İzmirde MT07 ile ilk defa kneedown yapınca ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
İzmirde Çeşme otoban kenarı die tabir edilen yerde yaptığım yeni bir eğitim videosu arkdaşlar
Mt07 ile diz yerde dönmekte varmış
Mt07 mi yoksa Gsr600 mu Nc750s mi derken geçen arkadaş verdi denemem için indigimde bunu alıyorum dedimNc750s hariç piyasadaki çoğu nakedlari kullandım.Benim icin onemli olan gezmek gormek ses hiz ve görüntü muptelasi degilim.Sifir mt07Abs almayi dusunuyorum.Eylulun son haftalarında ins zam gelmez.
Merhaba,
Cc yükseltmek istiyorum ve aklimdaki motor mt-07 herseyi ile begeniyorum ilgimi cekiyor ama sormak bilmek istediğım bazı seyler var cevaplarsaniz sevirim simdiden cok tesekkurler;
-Racing kadar yorucumu?(artcıyı yorarmi mesela)
-piyasada gordugumuz bildgimiz motor fakat km olmadan 2.ele neden düşmesi?
-iyi agresif motor ama fren sistemi zayıf?
-ne gibi kronik sorunlariyla karsilasabilirim?(varsa tabiki)
-fabrika lastikleri nasil?
Beni okuduğunuz icin tesekkur ederim.
1-Yorucu değil
2-only god knows
3-freni iyi,yapmayı bilene
4-kronik sorun falan yok
5-lastikler yeterince iyi
ilk çıktığında almıştım,16.000 km oldu hala bir sorun yaşamadım,geçmiş sayfaları okursan daha fazla bilgi bulabilirsin,bu konular konuşulmuştu
Slm millet satılık sıfır ayarında çiziksiz mt07 ABS mor renk 6.300 km bakımını yeni yaptırdım ankaradayım tum aksesuarlarıyla bırlıkte vercem isteyen olursa ilan no: 227966490
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7966490/detay/
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)