Arkadaşlar MT 07'sine gidon amortisörü taktıranlar, bu parçayı nereden temin ettiniz?
Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar MT 07'sine gidon amortisörü taktıranlar, bu parçayı nereden temin ettiniz?
Yardımcı olabilir misiniz?
Değerli forumdaşım ,yamaha aksesuarları arasında gidon amortisörü yok.Arkadaşlar MT 07'sine gidon amortisörü taktıranlar, bu parçayı nereden temin ettiniz?
Ancak üçüncü parti üreticilerden temin edilebilir.Hyper pro ,Toby vs.
Lakin bizim gidonlarımızın durumu korkunç. Yükseltmeyi bile beceremedim.
Gidon amortisörünü montajlamak biraz dertli olabilir.
Selamlar
Heinz
arkadaşlar şu akrapoviç şimdilik benim için biraz zor kaldı. Bizim motorda malum çok sessiz. Bana daha uygun yollu bizim motor için geçici önerebileceğiniz bir egzoz var mı ? ikinci elde olur
http://s210.photobucket.com/user/wak...F4641.jpg.html Bu şekilde bir yöntem bulmuştum internette, sonra cesaret edip aynısını yaptım, sesten memenunum, ilerde ne sorun yaşarım bir fikrim yok
Cok tesekkur ederim cevap icin.
O halde pek cok kisi yoktur bu parcayi montaj yaptiran? Orjinal halinde 2. ve 3. viteste billahsa, ufak ufak sallanmalar hissediyorum olmamasini bekledigim yerlerde. Bir sorayim dedim acaba cok kullanici var mi boyle hisseden ve amortisor aramaya baslayan.
Deldim valla :D
Daha evvel kullandığınız motorlar nedir bilemiyorum.2. ve 3. viteste billahsa, ufak ufak sallanmalar hissediyorum
Ne ile kıyaslıyorsunuz tahmin etmek çok zor.
Lakin , mt7 lerin ön çok hafif,ön çatal tel maşa ,ama takan kullanan hiç görmedim.
Bence asıl problem arka süspansiyon.
Şöyle bir set var,fiyatları biraz daha ucuzlar ise, 1 set alıp denemeyi düşünüyorum.
Uzun süre kullanmak düşünülüyorsa , egzoz almaktan çok daha efektif bir yatırım olur.
http://calsport.co.uk/yamaha-mt07-20...SB-YA07-5AE-B/
Selamlar
Heinz
Daha önce ER5, Suzuki inazuma, Fazer8 ve Ninja300 tecrübelerim oldu 8-9 sene içine yayılarak. Bu motorlardan özellikle Fazer ve güçsüz kalsa da Ninja 300 e nazaran (elbette sert süspansiyon fark ediyor) biraz sallanma hissediyorum hızlanırken, hızlanıp sabit süratlerde bu ortadan kalkıyor. Bana özel bir durum değil sanırım çoğu MT07'de bu var, bir tehlike yaratmadı henüz şükür. Yine de sahibi olmadığım ama kullandığım bazı diğer marka/modellerle de kıyasladığımda ön takımda, ya da arka takımda dediğiniz gibi, bir ayar yapılabilir mi merak ediyorum. Linkini verdiğiniz seti inceleyeceğim tekrar çok teşekkür ederim Heinz.
beyler merhaba; mt 07 nin beğenmediğiniz tarafı ne ve 2014 le 2015 arasındaki farklar neler?
Bazı bayilerde 21600ken bazılarında 20000. Nasıl oluyor arkadaşlar
Kes paraya bayiler ne kadar indirim yapar arkadaşlar. Yaptiraniniz var mi. Benim aleti satıp 3-5 bir şey koyup alacağım inşallah
gecen haftasonu saraybosnadaydım. bizim motor orada sadece abs li olarak satılıyor ve fiyat 17.700 TL'ye geliyor. bu arada yzf r3 ten bayagı daha ucuz.
Hgs ve çanta resimlerimi paylasıyorum..
Hgs ordan okuyor mu ben kart almak istiyordum. Ama bu da kullanışlı gibi.
yaklaşık 8 ay önce hgs etiketim koptu,o günden beri etiket olmadan köprüden geçiyorum,plakadan okuyup çekiyor parayı,daha ceza gelmedi
Bir arkadaş sormuş keş paraya ne kadar indirim yaparlar diye, ben motor ilk çıktığında nakit parayla almıştım 17.900 liste fiyatı üzerinden, 250 liralık hediye çeki vermişlerdi, bazı bayilerin 500 lira indirim yaptığını duymuştum ama daha fazlası imkansız sanrım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)