arkadaşlar mt07 de sarı ampülden beyaz ampule geçiş yapan oldu mu ? varsa kendisi yapan varmı ?
arkadaşlar mt07 de sarı ampülden beyaz ampule geçiş yapan oldu mu ? varsa kendisi yapan varmı ?
Bende xenon dusunuyordum ama elektrik tesisatı sıkıntı yapabilr mi dye korkuyorum
bana kalırsa xenon hiç düşünme xenon kalitesinde çok güzel beyaz ampuller var , bende normalde xenon düşünüodum gel gelelim tesisat konusunda bende korktuğum için normal ampul araştırıyorum bence kesinlikle xenon gereksiz...
En iyi görüntüyü sarı ampul sağlıyor, beyaz ampuller özellikle yağmurda hiçbir şey göstermiyor. Denedim ama hemen vazgeçtim.
Osram night racer 110 düşünüyorum. Aydınlatması çok iyiymiş araştırdığıma göre. Xenon görüntüsü isteyenler de X racer düşünebilirler.
O konuda bilgim yol malesef Twin
Merhaba arkadaşlar izmirde haftasonu yaptığımız dağ yolları gezisinin videosunu yaptım.
çok keyifli bir geziydi ama yaşadığım bir risk beni benden aldı resmen.
Bir kere daha iyi ki ABS li model aldığıma dua ettim.
videoda müziği kestiğim yerde olay yaşanıyor. 3. dakkaya tekammül ediyor sanırım.
Yağmura yakalandığımızda farın önemi de kalmıo pek peki nasıl değiştirdinz kendiNiz mi ? Hiç servise girmeden kendim değiştirmek istiorum yardımcı olurmusunz
MT-07 de değiştirmedim, daha önceki motorumda değiştirmiştim, MT-07 de de değişmesi kolaydır farın üstündeki vidaları açınca far öne doğru açılır, kullanma kitabında da gösteriyor, 5 dakikada yaparsın.
Merhabalar Herkese,
Bende geçen hafta sarı bir mt-07 ile aranıza katıldım, bu sayfada önemli bilgiler buldum, buna vesile olan burdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Malesefki ödediğiniz para ile,becerileriniz doğru orantılı değil.
Motorsiklet güçlü nefis gidiyor harika duruyor,lakin İKARUS sendromu tam olarak böyle birşey.
Bir an evvel düzgün bir eğitim alın.
Heinz
Allahtan o anda karşıdan araba gelmiyor. Her açıdan tehlikeli bir durum olmuş. Aman dikkat.
Değerli tuttacromata ,kendi kendimi eğitmek amacıyla ne yapmam gerekir
Malsefki kendi kendinizi eğitmeniz mümkün değil ,çünkü tarafsız birinin sizi gözlemlemesi.
Hatalarınızı görmesi ve buna uygun ,adımları atması gerekli.
Kendinize zaman yaratın , 1-2 gün kaçın istanbula gelin. Honda,yamaha vs. bir sürü eğitim kurumu mevcut.
Motorda sağlıyorlar bildiğim kadarı ile.
Ha hiç imkanınız yoksa ,
1-Yavaş sürün!
2-Aman çok sıcakmış deyip tam korumasız gezmeyin.
3-Her an korkun! Seleye oturduğunuz her an korkun. Paranoyak olun" Lan bu herif önüme kırarmı? O virajın ortasında yağ varmı?"
4-İnsan oğlu 120 derecelik açıyla her şeyi görebilir.Bunu geliştirmeniz gerekli.
5-Grup sürüşlerine kesinlikle katılmayınız.
İlk bakışta aklıma gelenler bunlar.
Selamlar
Heinz
Arkadaşlar Trip-F'te en fazla kaç km gittiniz? Bu süre boyunca motoru nasıl kullandınız?
Herkese selamlar,
depo üzeri çanta konusunda yardım istiyorum.
Givi nin 20-25 lt çantaları benim için ideal.
ancak gösterge paneli gözükmeyecek,farklı ürün yada tavsiyesi olan var mı?
tesekkürler
Ben Osram NightBreaker Unlimited taktım sarı ampullerden vazgecip. Ne çok çakal nede sarı. Tam ortası bence. Ön taraftaki yukarıda ki 2 vidayı açıyorsunuz far öne geliyor, fara güç veren soketi sağ sol sağ sol yaparak çıkarıyorsunuz. Silikon bir koruma var, onu da zorlanmadan cok rahat cıkarıyorsunuz. Sonra farı tutan ince metalden bir kilit var. Çengelli iğne açar gibi bastırıp kenara kaydırınca far yuvasına ulaşmış oluyorsunuz. H4 12v 55/60 değerlerinde istediğiniz farı takabilirsiniz. Memnunum. Uzunlarda daha bir aktif geceleri selektörlerde. Şimdi alttaki o sarı park ampulüde değiştirmek istiyorum fakat fırsat bulamadım ona daha. Herkese iyi forumlar dostlar. İki tanesi 55 tl idi 1 ay önce aldığımda.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)