Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Haziran 2015, 15:52
Akrapovic markasında MT07 için yanlış hatirlamiyorsam 2 model var. Blok altında olan modele katalitik konvertör takılabiliyor sadece. Diğer modele takilamiyor.
Katalitik konvertör takarsaniz hissedilir derecede desibel azalması yaşarsınız. Performans olarak hissedilir derecede bir kayıp yasamazsiniz. Performans olayina çok takilirsaniz o işin sonu Ecu ve dyno olur. Ki bu motosiklet için bence böyle şeylere gerek yok.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Ayrıca katalitik konvertör ayrı satılır.
Katalitik konvertör olmadan muayneden geçebilirsiniz. (desibel ölçümü yapılıyorsa muayeneden gecemeyebilirsiniz.)
Reklamlar
-
16 Haziran 2015, 00:52
Merhabalar
İsmim Erdal İstanbulda yaşıyorum. Bu hafta içi Mt07 moto cage'imi teslim alacağım.
2 haftadır satın almak için uğraşıyorum. Antalyadan bulup Perşembe yada cuma günü Düzceden teslim alacağım.
Öncelikle Düzceden teslim alıp İstanbula yola çıkacağım için yolda başıma dert olabilecek kontrol etmem gereken bir yeri varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim.
ikinci olarak da aşağıdaki ürünleri satın aldım. Değiştirebilme şansım var ve bu fiyatların biraz daha üstüne çıkabilirim. Yorumlarınızı veya tavsiyelerinizi rica edeceğim.
Şimdiden Teşekkürler
ALPINESTARS SPARTAN ELDIVEN
http://www.motosikletaksesuarlari.co...yah_17556.html
TCX X-SQUARE SPORT BOT (Sadece Yazları ve yağmursuz havalarda motor kullanıyorum)
http://www.motosikletaksesuarlari.co...YAH_12129.html
-
16 Haziran 2015, 02:10
Selamlar
sarı abs siz mt 07 alalı 2 hafta oldu 500 km yapabildim daha . Rodaj bittiğinde 2000 km lik yola çıkacağım. çanta tavsiyeniz var mıdır ?
-
16 Haziran 2015, 02:37
civic adlı üyeden alıntı
Merhabalar
İsmim Erdal İstanbulda yaşıyorum. Bu hafta içi Mt07 moto cage'imi teslim alacağım.
2 haftadır satın almak için uğraşıyorum. Antalyadan bulup Perşembe yada cuma günü Düzceden teslim alacağım.
Öncelikle Düzceden teslim alıp İstanbula yola çıkacağım için yolda başıma dert olabilecek kontrol etmem gereken bir yeri varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim.
ikinci olarak da aşağıdaki ürünleri satın aldım. Değiştirebilme şansım var ve bu fiyatların biraz daha üstüne çıkabilirim. Yorumlarınızı veya tavsiyelerinizi rica edeceğim.
Şimdiden Teşekkürler
ALPINESTARS SPARTAN ELDIVEN
http://www.motosikletaksesuarlari.co...yah_17556.html
TCX X-SQUARE SPORT BOT (Sadece Yazları ve yağmursuz havalarda motor kullanıyorum)
http://www.motosikletaksesuarlari.co...YAH_12129.html
Eldiveni deri bir eldivenle değiştirmenizi tavsiye ederim. Sürüklenmeler de daha iyi korur.
-
16 Haziran 2015, 09:45
Motor hayırlı olsun, allah kazasız sürüşler nasip etsin. Vermiş olduğunuz linkdeki ürünler yerine korumaya yönelik uzun eldiven ve uzun bot tercih ederseniz olası bir kaza da daha iyi koruyacağını düşünüyorum. Eldiven için birçok marka olmakla birlikte bot için önerebileceğim marka YDS var. YDS, Türk malı ve tüm dünyaya gerek iş gerek askeri gerekse motosiklet botları üreten bir firma bakmanızda fayda var.
http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=283
http://www.yamahabaydar.com/100-DERI-ELDIVEN-MAVI-SIYAH,PR-405.html
Ben bu ürünleri kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim.
-
16 Haziran 2015, 11:14
arkadaşlar merhaba,
MT07 nin türkçe kullanım kılavuzu pdf olarak var mı bir yerlerde? Varsa link ini atabilir misiniz?
Herkese kazasız sürüşler...
-
16 Haziran 2015, 11:27
mail adresini yazarsan gönderebilirim, herkesle paylaşmak isterim ama bilgisayarımda olduğu için forumda nasıl paylaşabileceğimi bilmiyorum
-
16 Haziran 2015, 11:29
Mt07 almak istiyorum ama test etmeden de almak istemiyorum izmoto da test motoru yoktu en son gittiğimde izmir içinde 100 metrede olsa motoru test etmeme yardımcı olacabilecek varmı? Amaç motorun gaz tepkisi nasıl onu öğrenmek mt07 de en çok çekindiğim konu tork çünkü
-
16 Haziran 2015, 11:29
peace74 çok teşekkürler ilgin için.
uboztug@hotmail.com mail adresim.
şimdiden teşekkürler...
-
16 Haziran 2015, 12:44
KaanD adlı üyeden alıntı
Mt07 almak istiyorum ama test etmeden de almak istemiyorum izmoto da test motoru yoktu en son gittiğimde izmir içinde 100 metrede olsa motoru test etmeme yardımcı olacabilecek varmı? Amaç motorun gaz tepkisi nasıl onu öğrenmek mt07 de en çok çekindiğim konu tork çünkü
Ben 125'likten MT-07'ye geçtim. Hatadır, tehlikelidir, vs. kabul ediyorum ancak MT-07 çok gözünü korkutmasın gazı açmadığında çok sakin karakterli bir motor ki birkaç günde gaz tepkilerine alışırsın ama aradığın şey naked mi, değil mi önce ona karar ver.
-
16 Haziran 2015, 12:57
merhabalar
izmir- çandarlı arasında yaptığımız gezi arkadaşlar =) ne ararsanız var videoda :/
-
16 Haziran 2015, 15:00
2:14 deki karton neydi abi öğle :D
polisin tepkiler de efsane :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
Eldiveni deri bir eldivenle değiştirmenizi tavsiye ederim. Sürüklenmeler de daha iyi korur.
Deri eldiven bunu iade etmeden ekstra alacağım. Marka tavsiyeniz varmı aşırı terleme yapıp sıkıntı verirmi.
peace74 adlı üyeden alıntı
Motor hayırlı olsun, allah kazasız sürüşler nasip etsin. Vermiş olduğunuz linkdeki ürünler yerine korumaya yönelik uzun eldiven ve uzun bot tercih ederseniz olası bir kaza da daha iyi koruyacağını düşünüyorum. Eldiven için birçok marka olmakla birlikte bot için önerebileceğim marka YDS var. YDS, Türk malı ve tüm dünyaya gerek iş gerek askeri gerekse motosiklet botları üreten bir firma bakmanızda fayda var.
http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=283
http://www.yamahabaydar.com/100-DERI-ELDIVEN-MAVI-SIYAH,PR-405.html
Ben bu ürünleri kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim.
Teşekkürler, amin.
Verdiğiniz ürünlere bakacağım. Yds yi askerden biliyorum botları ezip yumuşatmaya az çalışmamıştık
İşim gereği destek verdiğim yerlerde kuryeci gibi görünmek istemiyorum. Bu modeli o yüzden sevdim. Bu görünüme yakın ve ayakkabının beni robocop'a çevirmeyeceği marka ve model önerileriniz olursa sevinirim.
Bunların dışında asıl merak ettiğim 0 km mt07 ile Düzce İstanbul arası oluşabilecek sıkıntılar.
-
16 Haziran 2015, 15:10
1000 bakımı kuruçeşme daytona da 165 TL tuttu. Aklınızda bulunsun
-
16 Haziran 2015, 15:12
Eagle7 adlı üyeden alıntı
1000 bakımı kuruçeşme daytona da 165 TL tuttu. Aklınızda bulunsun
Anadolu yakasındayım ama önceki sayfalara bakılırsa o taraflara uğrayacağım gibi. Maltepe Tuna için olumsuzluk yaşayan varmı.
-
16 Haziran 2015, 17:06
civic adlı üyeden alıntı
Anadolu yakasındayım ama önceki sayfalara bakılırsa o taraflara uğrayacağım gibi. Maltepe Tuna için olumsuzluk yaşayan varmı.
Yanlış hatırlamıyorsam yamaha anadolu'da ortalama bu fiyatlardaydı. Bir sor istersen en azından avrupa yakasından daha yakın sana, ama ille bu taraflara geliceksen buyur gel hem bir çayımıda içersin
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
16 Haziran 2015, 18:10
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Yanlış hatırlamıyorsam yamaha anadolu'da ortalama bu fiyatlardaydı. Bir sor istersen en azından avrupa yakasından daha yakın sana, ama ille bu taraflara geliceksen buyur gel hem bir çayımıda içersin
Önce bir motoru teslim alayım, şu uzun yolu tepeyimde (havalarda bu bikaç gün yağmurlu gözüküyor) elbet çay içmeler gezmeler fazlasıyla olacak
-
16 Haziran 2015, 18:43
Video sonundaki karton gerilim filminden fırlamış gibi çok efsane olmuş motoru ortadan ikiye bölecekmiş gibi geliyo birden
-
17 Haziran 2015, 00:47
civic adlı üyeden alıntı
2:14 deki karton neydi abi öğle :D
polisin tepkiler de efsane :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Deri eldiven bunu iade etmeden ekstra alacağım. Marka tavsiyeniz varmı aşırı terleme yapıp sıkıntı verirmi.
Teşekkürler, amin.
Verdiğiniz ürünlere bakacağım. Yds yi askerden biliyorum botları ezip yumuşatmaya az çalışmamıştık
İşim gereği destek verdiğim yerlerde kuryeci gibi görünmek istemiyorum. Bu modeli o yüzden sevdim. Bu görünüme yakın ve ayakkabının beni robocop'a çevirmeyeceği marka ve model önerileriniz olursa sevinirim.
Bunların dışında asıl merak ettiğim 0 km mt07 ile Düzce İstanbul arası oluşabilecek sıkıntılar.
Gercekte yasayinca daha bi kötü
Ne yapacağımı bilemedim :/ allahtan carpmadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Jrspawn adlı üyeden alıntı
Video sonundaki karton gerilim filminden fırlamış gibi çok efsane olmuş motoru ortadan ikiye bölecekmiş gibi geliyo birden
Son durak film sahnesi gibi direk demi :O
-
17 Haziran 2015, 19:19
-
17 Haziran 2015, 21:16
İzmir Zafer Motor'da 1000 bakımı yağ hariç 90 TL. tuttu (Yağı kendim götürmüştüm, olur verdikleri bir yağ). Yağ filtresi, gevşeyen vida-civata kontrolü, lastik havası kontrolü, zincir temizliği ve yağlanması sonrası zincir germe.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler