jashuaa sızın eskışehırın yolları hep acık olur ruzgar bır estımı poyranın ordan taaa sana kadar gelır bende senden 10 kg fazlayım bu arada eskışehehıre festtıvale gelınce mutlaka görüşelim eskişehır güzel bı memlket 7 ay çalıştım oraya totalın gaz ıstasyonlarına gaz dağıtıyordum tırla şehır merkezıne cok gırıp çıktım tırla ben kendım bulgarıstan gocmenıyım sızın oraya gelınce dıyorumkı ahada memlekete geldım dıyorum kendıme bu arada GERENLİ dıye bır koy ısmıı duydunmu orda
Jashuaa kiloyla ilgiki diyorsun yani.
Bende maalesef diyerek, sinanin kilosundayim. 95 kg.
Tum istanbuldaki arkadaslarimiz, bu cumartesi gunu sapancaya yolculuk yapacagiz.
Sapancada bir arkadasimizin yeni acilmis mekaninda yemek yiyecegiz.
Kahvalti olayini henuz konusmadik.
Buradan tum arkadaslarima bilgi veriyorum.
Sapanca seyahatimize katilmak isteye tum arkadaslarimiz davetlidir.
Duyduk duymadik demeyin
tam gördüğün gibi takılacak geçen resim istemiştin cam için sabah çektim
http://i.hizliresim.com/0bAQEZ.jpg
buda takılcak şekli
http://i.hizliresim.com/RERqn7.jpg
selamlar herkese..bende mt07 sahibi olarak aranıza yeni katıldım..antalyadan olan arkadaşlar varmı aranızda???
Yok ya düzeldi. sabah biraz daha kurcaladım. benim motorda iki tane averaj şekli varmış. Biri 100 km de kaç litre yaktığı, bir tanesi de 1 km yi kaç litrede gittiğini? (sanırım) gösteriyomuş. Ben km de kaç litre yakıyora bir şekilde geçmişim. Bir şekilde 100km/L ye geçiş yapınca herşey düzeldi.
Selamlar. Yaklaşık 1,5 ay önce ben de mt07 sahibi oldum. Aldıktan 3 hafta sonra 1K tamamlayıp bakımını yaptırdım. Servisten sonra motorda titreşim ve performans olarak olumlu yönde artış oldu. 2 gün sonra 600 km bir seyahat yaptım. Uzun yol sonrasında motorda normalden fazla ses ve titreşim hissettim. Öncelikle bu tarz bir durum başına gelen var mı onu merak ediyorum. 2. konu ise ön ve arka disklerden gelen metal sürtme sesi. Motoru yıkama/yağlama için sehpalara aldığımda lastikleri elimle döndürürken farkettim bunu. Aynı şekilde motoru bir yerden bir yere iterken de duyuyoruö bu sesi.
aksıne motorun sesı ve tıtreşimı olmaması gerekiyor ben ılk yağını 1600 km sonra değıştırmıştım ve kullandığım yağın markasıda castrol gtx magnatec 10/40 tı sesı hemen hemen gıtmıştı ama tıtreşim ıle alakalı ben hıc bır sey hısstemedım dısk ve balata az da olsa her zaman bır bırıne sürterler bu arabalardada boyledır yanı o konuda sıkıntı yapma o ses bende var cunku
Seko selam. Su an Bursadayim. 2 saat kadar once senin evin oradan gectim. Kulaklarini cinlattim haberin olsun.
Arkadaslar 100km/ lt yada tam tersı lt/100 ayarının nasıl yapıldıgı kıtapta yazıyor ben denemıstım ama.su an hatırlayamadım tuş kombinasyonunu 5 snıye fln basılı tutunca oluyrdu sanırım
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)