Motorunuzu seviyosunuz anliyorum, sinifinda fiyat performans olarak birinci oldugunu dusunuyorum ben de ama mukemmel??
Altin Elbiseli Adam in, viraj kabiliyetiyle ilgili soyledigi korku filmi gibi yorumlarina ne diyeceksiniz o zaman?
Burda soyle bir soz de aklima geliyor, El yumrugu yemiyen kendininkini balyoz sanirmis
Yani daha iyileri de var, onlara bindiginiz de ancak bu farki daha net bir sekilde anlayabilirsiniz.
Daha once de yazdim, motoru olumune savunmak bence mantiksiz, kimse motora tas atmiyor zaten, yag yakiyormus, sesliymis zirtmis birtmis diye soran adamlara, sen git kendi motoruna bak, mt7 alma sen git baska motor al diyeceginize, soyledigin seyler uydurma kardesim, bu sorunlarin hicbiri bizim motorlarimizda yok deseniz bence cok daha saglikli iletisim olur.
Mt7 de dahil olmak uzere hicbi motor mukemmel degil, insallah yarin bigun daha cok imkanin olur da cok daha iyilerini de alirsin. Haa 50 motor kullansan da arada cok sevdigin birkac tane cikacaktir, onlara da mukemmel degil ama benim en cok sevdigim motorlardi diyebilirsin, ya da tam bana goreydi, bana gore mukemmeldi gibi mesela.