Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Temmuz 2014, 13:09
Geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun ama çıkarımlar yapmış olmanız çok güzel. bu tip karışık anlarda ayağımı hemen arka frene atarım ben mesela özellikle yavaş gidiyorsam. Bir kaç sefer benim de başıma geldi abs kaymayı önlemişti o zaman düşündüm bu abs kurtardı ama bunu kitlemeden nasıl önlerim diye, sonra eğirimler aklıma geldi ¨düşük hızlarda kesinlikle arka fren kullanın¨ o zaman dedim bu gibi karışık yerlerde önümü göremediğim yerlerde yavaşta olsan ayağını arka frene koy gerçekten bir kaç denemeden sonra işe yaradığını da test ettim tavsiye ederim.
Reklamlar
-
15 Temmuz 2014, 13:41
architect adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun ama çıkarımlar yapmış olmanız çok güzel. bu tip karışık anlarda ayağımı hemen arka frene atarım ben mesela özellikle yavaş gidiyorsam. Bir kaç sefer benim de başıma geldi abs kaymayı önlemişti o zaman düşündüm bu abs kurtardı ama bunu kitlemeden nasıl önlerim diye, sonra eğirimler aklıma geldi ¨düşük hızlarda kesinlikle arka fren kullanın¨ o zaman dedim bu gibi karışık yerlerde önümü göremediğim yerlerde yavaşta olsan ayağını arka frene koy gerçekten bir kaç denemeden sonra işe yaradığını da test ettim tavsiye ederim.
teşekkür ederim . evet bende zaten ayağa kalkarken daha dedim o ön frene neden bastımm diye. ama dediğim gibi nerdeyse 3500km oldu daha ön freni bukadar sıkmamışımdır.. bence tamamen bedenin oyunu oldu yani.. elime koluma demekki adam gibi hakim olamadım. kontrol bozukluğu
-
15 Temmuz 2014, 13:47
Çok geçmiş olsun, bu son olur inşallah.
-
15 Temmuz 2014, 14:04
geçmiş olsun. ben de aynı sebepten abs li almadığıma pişman oldum demiştim. 99 kere doğru yapsan da bir kere hata yapabiliyorsun zira.
-
15 Temmuz 2014, 14:10
nisa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar su on cam olayını nasıl cozebılırız bana bı yardımcı olsanız yamahanın orjınal camını beğenmedim cok kısa ve pahalı cenkayanın ıkıncı el ılanlarından bırınde gormustum mt7 nın uzernde uzzun bır cam vardı cok hoşuma gıttı ama nerde yaptırlmış oğrenemedım sadece ızmırde bı adamın yaptığını oğrenebıldım ama ısım ve telefon vermedıler yardımlarınızı bekliyorum tabı daha arka demır ve çanta takılacak makınaya
dostum uzun cam, arka çanta derken sen sanki yanlış bi motora yönelmişsin gibi.
-
15 Temmuz 2014, 16:15
abs li mt07 ile xj6 takaslanır...
-
15 Temmuz 2014, 16:17
asomuncu adlı üyeden alıntı
bugun çok komik düştüm.. haftasonu istanbulda geçirdim baya yorgun şekilde.. bugun mü diyim artık pazartesi mi diyeyim işte akşam 18:30 gibi indim hemen eve geldim. gideyim bir traş olayım hem de motoru özledim süreyim dedim..... gerçekten yorgun yorgun aptal bir kavşağa kontrolsüz girdim...
allahtan çok yavaştım.. yani gülebilirsiniz ama 14 falanla düştüm galiba.. sanki düşerken yaptığım frenden daha sert frenlerde yaptım ama işte düştüm.... motor sola yattı . aydınkardeşlerden aldığım takozu test etmiş oldum
bence şuan stoklarda varsa hemen alın ama inşallah test etmezsiniz.
aksesuar olarak aldığım manet koruma azcık zarar gördü. EŞŞEK kafalı olduğum için pantolonumu giymedim.. sol diz zarar gördü birazcık bir de sağ ayak bilekte bişiler var.. mükemmel ders oldu.. ben yorgun değilim diye bindim .. ama beynim durmuş.. kaza kaydı da var atarım birazdan.. nekadar aptalca ve komik bir kaza olduğunu görürsünüz.
YORGUN OLDUĞUNUZ ZAMAN SAKIN MOTOSIKLET SÜRMEYİN.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
buyrun komedi filmim...
http://www.youtube.com/watch?v=423OK...ature=youtu.be
geçmiş olsun. allah korumuş.
-
15 Temmuz 2014, 17:26
nisa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar su on cam olayını nasıl cozebılırız bana bı yardımcı olsanız yamahanın orjınal camını beğenmedim cok kısa ve pahalı cenkayanın ıkıncı el ılanlarından bırınde gormustum mt7 nın uzernde uzzun bır cam vardı cok hoşuma gıttı ama nerde yaptırlmış oğrenemedım sadece ızmırde bı adamın yaptığını oğrenebıldım ama ısım ve telefon vermedıler yardımlarınızı bekliyorum tabı daha arka demır ve çanta takılacak makınaya
Bence bu hali çok daha güzel.
Ön cam takınca işe yaramasını istiyorsan biraz büyük takmak gerek. O da şekli bayağı bozuyor.
Forumda daha önce cam takıp sevmedim diyerek söktüğünü söyleyen arkadaş hatırlıyorum.
Bence cam takma.
-
15 Temmuz 2014, 17:28
Asomuncu kardeşimin yaptığı hata ve buna bağlı kazası hakkında yapılan yorumları olgunlukla karşılamasını ve bizimle paylaşımını taktir ederek kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum. Bravo.
-
15 Temmuz 2014, 17:36
Asomuncu kardeşim. Büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Durumun farkında olman ve her kes ile bunu paylaşman taktire değer.
Tecrübe böyle bir şey işte. Bazen can yakıcı olabiliyor.
-
15 Temmuz 2014, 17:40
-
15 Temmuz 2014, 17:54
-
15 Temmuz 2014, 18:19
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun sanada Allah bir daha göstermesin
-
15 Temmuz 2014, 20:38
Aydıner adlı üyeden alıntı
Bak simdı oldumu ama bu masrafa sokucaksınız benı :D
-
15 Temmuz 2014, 21:53
#asomuncu geçmişolsun
Kuşadasında olan var mı arkadaşlar tanışalım görüşelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
utk_trn adlı üyeden alıntı
Bak simdı oldumu ama bu masrafa sokucaksınız benı :D
Sakallıyı gordun mu sakallıyı bırak tenereyi bilader )
-
15 Temmuz 2014, 22:46
asomuncu allah beterinden korusun kardeşim tekerin düz bassın
-
15 Temmuz 2014, 23:12
merman adlı üyeden alıntı
#asomuncu geçmişolsun
Kuşadasında olan var mı arkadaşlar tanışalım görüşelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Sakallıyı gordun mu sakallıyı bırak tenereyi bilader
)
O sakalı gezerken kırarım ben aga :D satılık mt 7 var 3553 km olduu km yukselıyo hergunn
-
15 Temmuz 2014, 23:21
Öncelikle Ahmet Somuncu arkadaşım büyük geçmiş olsun.
Allah hepimizi daha büyük kazalardan korusun.
Benim yavru da gelmiş,sandıkta.
Plaka-ruhsat işlemleri için noter vekaletini verdim,yarın akşam 90% hazır olur dediler ama yağış gösteriyor.Muhtemelen perşembeye kalacak.
Aynı zamanda mt07 sahibi bir arkadaş koruma takozu yapıyordu.Onun telefonu var mıdır?Sipariş vereceğim.
Orjinal koruma takozu 595 tl,evlat acısı gibi.Gerçi bir çok markanın after market'i ziyadesiyle pahalı oluyor.
O paraya comfort sele alırım
Biraz bakındım,rüzgarı kesmesi için değil de öndeki kel görüntüyü kapatmak için cam takacağım bir süre sonra.Onda da rizomanınkini çok beğendim.(varsa alternatif paylaşın)
Herkese kazasız,sağlıklı günler...
-
15 Temmuz 2014, 23:45
asomuncu kardeşim gecmış olsun ınşallah bır dahakı sefere yorgun vazıyette bınmezsın makınaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
utk_trn adlı üyeden alıntı
Hüseyin abiden bahsediyorsun sanırım ben camımı ona yaptırdım numarası bu 0531 777 1863
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
az biraz dolaştım geldim mt 07 ci genclik kamyoncu modda sardım yavruya malzemeyi yürüdüm miss
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3397860
ısmını bılmıyorum ama muğladakı gorduğum cam cok hoşuma gıttı sana bıseey sorucam bu camınn başka versıyonları varmı yanı başka cızım olarak senınkı bıraz ufak geldı bana dıkkat ettıysen aydıner arkadaşımızın camı hem şeffaf hemde bayağı bı uzundu bılgı ıcın teşekkür ederım bu arada sakaryadakı festıvale geleceksen mutlaka görüşüp tanısalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Aydıner adlı üyeden alıntı
aydıner arkadaşın makına ben burdayım dıyor bu arada cam cok fena hoşuma gıttı tez vakıt o camdan bende taktırmak ıstıyorum o camın nerden aldıysan bızımle paylaşırmsın
-
16 Temmuz 2014, 00:12
O arkadas dısardan almıs sanırım ben camı burda kendım tasarladım benım ıstedıme gore kısa yapıldı sekıl verıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler