Daytona çok hızlı valla fuarda sıraya ismimi yazdırmıştım hala arayacaklar ben de motorumu tuna dan aldım 1600 rodajı da bitti hala tık yok daytona dan
Daytona adamı tongaya getiren bir bayi aman aman uzak!!! Geçmiş te yaşadıklarımı hatırladıkça lanet okumak geliyor. Mamay Efendi'ye. ..
Hani 1 ay içinde gelecek der,gelmez anlarım da;heralde motorun yarın veya pazartesi gelecek diye de oyalanıp kapora alınmaz diye tahmin ediyorum.
Benim motoru haftaya teslim etsin yeter.
Sonuçta her bayii aynı fiyata satıyor,kuruş indirim yapmıyorlar.O yüzden ilk kim getirseydi ondan alacaktım.
Bir sorum daha;Deep Armor'un beyaz jant şeridi kendiliğinden mi var?Başka renklerde görmedim ama baktığım bütün deep armorlarda o beyaz şerit vardı jantın kenarında.
Her alan da alıp uygulamış olamaz heralde?
Ben zaten 2 hafta önce isim yazdırdım,kapora vermeden.
Dün de arayıp motor geldi,cumartesi veya pazartesi bana gelecek alacaksan kapora fişekle dedi.Yani uzun süre mağdur olmadım.
Sen hangi bayiiden aldın?
Daha plaka belli olmadığı için hgs alamıyorum,ilk geçiş kaçak olacak sonra hgs yi alınca mı düşecek hesaptan nasıl oluyor?
Önceki motorda hgs vardı ama hgs plakaya kayıt edildiği için hgs değiştirmeden olmuyor diye biliyorum.
Plaka-ruhsat-trafik sigortası 600 tutuyor normal midir?(vaktim olmadığı için ben koşturamayacağım o işlere)
Bi sorum daha vardı ama unuttum şimdi
Sadece köprülerden olmak üzere kaçak geçiş yapsan ve 7 gün içerisinde HGS yi alsan sistem HGS den bu geçişleri "normal geçiş" olarak düşüyor. Burada HGS etiketini bir bankadan almanı ve kredi kartına bağlamanı tavsiye ederim. Böylece HGS ye devamlı para yüklemek derdinden kurtuluyorsun. Ne zaman geçiş yaparsan kredi kartına yansıyor, rahat oluyor. Benimki öyle.
Sadece köprü dedim çünkü otoban gişelerinde bu işi yaparsan en uzak mesafe bedeli ödersin. HGS olmadığından giriş gişesini tespit edemez, çıkış gişesinden çıkarken de en uzak mesafe ücreti ve cezası sana yansıtılacaktır. 7 gün içinde HGS etiketi aldığında sadece en uzak mesafe ücreti sana yansıtılır. Ceza yansıtılmaz.
Plaka belli degilse HGS yle belese gecebilirsin :D
allianz sigorta 950
böyle bır buluşmadan haberım olsaydı sıze katılırdım ben de bu cuma hataydan taşyurek yamahadan gıttım motorumu teslım aldım ve bıne bıne geldım cumartsı aksamı saat 8 gıbı gectım ankaradan hem rodajıda tamamlamış oldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
bu resımlerde tuz golunde cekıldı 30 dk mola vermıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...niz-varmi.html
Merhaba Arkdaşlar bende izmir ankara arasındaMt7 ile geçen yolculuğumun resimlerini ekledim bakmak isteyen olur ise link te
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
Beyler küçük çaplı turlama için hepinize teşekkür ederim. Yüz yüze görüştük çok memnun oldum. Bu ilki olsun, herkese güzel bir hafta diliyorum...
arkadaşlar rodajı tamamladım 1-2 gün içinde servise götürmeliyim bakım için fakat her kafadan bir ses çıkıyor istanbulda daha önce gidip memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir yamaha servisi var mıdır ? Acil..
Merhaba iki teker sever abilerim kardeşlerim aranıza katıldığım için mutluyum.Böyle bi site ve böyle güzel insanların burada neşeli bi şekilde bilgi paylaşımında bulunması gerçekten sevindirici Şöyle konuya gireyim 1-2 aya Yamaha canavarlarından Allah nasip ederse bi tane edinicem. 2 cihaz arasındayım X max 400 veya MT-07 ikisinden biri.Bi tarafta herşeyiyle iyi harmanlanmış scooter,diğer tarafta kendini caddeye sokaklara salmış agresif bi çita! ikisi ayrı dallar biliyorum X max ı düşünmemin sebebi kız arkadaşım yani rahatlık ve konfor 2 kişi için. MT-07 de arkadakinin durumu nasıl? sahibi olan abiler aydınlatırsanız sevinirim. Uzun yolla pek işim yok benim gönlüm çita dan yana süper bi cihaz çıkartmışlar ortaya. Şimdi MT-07 yi aldıktan sonra, keşke Xmax alsaydım diye söylettirirmi iki kişilik kullanım açısından bu konuyu çok düşünüyorum sizin fikirler nedir abiler.
Slm arkadaslar: mt07 bekleyen bulamayan arkadaslar bodrum cenkkaya yamaha bayine 6adet mt07 gelmis bulunmakta bir tanesi şuan satilmistir.5 tane si bosta.iletisime geciniz erken arayan alir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Bodrum yamaha cenkaya0252 313 46 75
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)