Selam arkadaşlar İstanbul da Yamaha servisi tavsiye edebilirmisiniz ,avrupa yakasında oturuyorum,birde şu stomp grip lerden bende istiyorum,nerden aldınız,radyator koruma ve takoz ,teşekürler
Selam arkadaşlar İstanbul da Yamaha servisi tavsiye edebilirmisiniz ,avrupa yakasında oturuyorum,birde şu stomp grip lerden bende istiyorum,nerden aldınız,radyator koruma ve takoz ,teşekürler
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3389473
arkadaşlar mt 7 ile çıkacağım izinde diyecekleriniz varmıdır
ankara ekibiyle görüşmek te isterim ayrıca
3 gün kalacağım ama denk gelebiliriz umarım
Çok iyi hız
Siyah olan radyatör korumalar hazırmı?
Arkadaşlar motorum bugün itibariyle satılıktır. Fiyatı sitedeki arkadaşlar için uygun tuttum, ilgilenen olursa özelden görüşebiliriz.
Mt-07 245 yapıyo mu yahu???....İyimiş valla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Kardeşler motor-Rami/G.O.PaşaSalim usta iyidir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Breh,breh,az sık müdür-bir yerini yalama yaparsın
The Power of The Dreams.
245 yapan motor Z750
Hazır hocam ben de unutmuşum buraya yazmaya. Sizin sayenizde hatırladım..
Arkadaşlar Siyah Radyatör Korumalar çıktı haberiniz olsun, DKP üzeri elektrostatik toz boya 40 tl. Kromdan olanı 50 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0877616/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
az oku da ondan sonra cevap ver, tek mesajı okuyup da balıklama dalmakla olmuyor
bahsettiğimiz kawasaki z 750 akıllı arkadaş
Eyvallah şimdi oldu-benim 4 silindir(hornet) de anca 247 yapıyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Balık burcuyum Mdr. ne yaparsın işte... Heyecan yaptık biraz 07'nin yapt. zannettim...
The Power of The Dreams.
bu radyatör korumayı ben takabilirmiyim bu gelen alyan lar ile acaba?
felix_bjk1903 KARDEŞİM, siyah radyatör koruma zamanla pas yaparmı,neticede ufak tefek taşlar vuracak,açıkçası siyah tercihim,olabilir dersen,krom isterim ve yan koruma takozları,ne olur bizehaber ver siparişi geçelim(bu arada aylece BJK lıyız)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
Beyler şu güzel stomp grip kim satar bir el atın olaya
Bu da benden gelsin... geldi gelmedi, yok 1 ay sonra gelecek , otobüse koyarız sıkıntı olmaz, polis çevirirse benim ismimi ver muhabbetlerinden bıktım, denizlide güzel bir abimizden ekstralı race blue mt07imi aldım, 1 aylık, 1000 km.deydi direk bakıma gittim, motul yağ alıp onu kullandırdım, toplamda 200 tl para bakıma verdi. Bu ilk yüksek hacimli motosikletim, mutluyuz huzurluyuz.
Hey selam millet. Herkeze iyi akşamlar.
Uzun zamandır forumda burayı takip ediyorum. Hepinize kazasız belasız süsürüşler diliyorum.
2 aydır bu motoru alsam mı almasam mı diye kendimle cebelleşiyordum. Sonunda motorumu geçen hafta sattım.
Hatta gecen ayın sonunda Honda GS2 eğitimine de katıldım.
Bu arada herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka eğitime gitmelisiniz. Gitmeden ne demek olduğunu size anlatmama.
Müthiş bir deneyim ve tecrübe kazanımı süreciydi. Eğitim sonunda CBF 1000 kullandık.
Mutlaka ama mutlaka hepinize tavsiye ederim. Ben Sonbaharda birdaha aynı eğitimi tekrar etmeyi düşünüyorum.
Sonunda Mt07 almak için ciddi girişmlerim başladı. Ancak eğitimde kullandığım CBF 1000 de çok hoşuma gitmişti.
Bundan dolayı CBF seriside çok ilgimi çekiyor. CBF 1000 yakıt bakımından biraz üzer düşüncesi ile CBF 600 e de aklım gidiyor doğrusu.
Bir kaç tane MT07 bayisi ile ve motorunu satak isteyen arkadaşla temasım var.
CBF 600 içnde öyle. Gerçi CBF 2011 model.
CBF in sakin görünümü ve yumuşak ancak kullanıma göre agresif kullanım tarzı sanırım beni cezbediyor.
MT07 hiç kullanmadığımdan kendisini resimlerinden, AEA dan ve sizlerin ifadelerinden tanıyorum.
Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ederim.
hocam krom malzeme gibi ömürlük olmaz, dediğiniz gibi ufak taşlar zamanla boyayı attıracak ve o bölgelerden bir süre sonra pas yapacak,
sahibinden.com üzerinden değil de havale usulüyle alırsanız, sitenin komisyonunu size indirim olarak yansıtırız
madem beşiktaşlısınız, size anında kargo
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)