Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Temmuz 2014, 09:42
utk_trn adlı üyeden alıntı
Ustat alta plaka olcusunde ınce krom sac kestırdım 4 delık actım zımba gıbı somunlu cıvatalarım.. Sacın ustune akvaryum slıkonuna abandım bantla ıyıce gerdrıp plakayı sabıtledım tertemız oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Bu arada motordan sıkayetım yok ruzgarın b*ku cıktı sansıma bgnune kdar hıc ruzgardn yNa skıntım olmadı
abi zaten normal rüzgarlarda falan gerçekten öyle abartılacak bişey yok.. ama sanırım sende benim gibi bi pis rüzgara yakalandın.. bende geçenlerde yazdım ya 110le gitmek ne mümkün.. uçuyordum yani o derece... yani saatlerce 150 160 altına düşmeden de sürdük ama en ufak aman rüzgar demedik.
bence bu mt-07 şikayeti değildir yani.. genel sorunlar motorun şikayeti olamaz ki motordan gelen başka bir şikayet yok yani..
Reklamlar
-
04 Temmuz 2014, 10:44
hocaseko adlı üyeden alıntı
mt 07 şikayetleri artıyor...4 silindirli makinama devam edeyim bari...ban givi ön cam taktım şahane oldu...
Abi ne şikayeti, motosikletin hiç bir sıkıntısı yok ki.
Naked motora binip rüzgardan şiakyet eden adam zaten hemen satsın MT-07'yi, çok yanlış bir seçim yapmış çünkü.
Bu paraya hem naked olup, hem rüzgar almayan, hem 700cc, hem 75 beygir hem de bu kadar torku uzun bir aralıkta veren başka ne motosikletler var Türkiye'de, biri söylesin de onlara da bir bakalım madem.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
04 Temmuz 2014, 10:48
mt 07 şikayetleri artıyor...4 silindirli makinama devam edeyim bari...ban givi ön cam taktım şahane oldu...
yagmurda rüzgarda sıcakta her koşulda kullanmak nasip oldu her türlü on numaraaaa
yanlış seçim hocam senın ki o zamn
-
04 Temmuz 2014, 11:26
Resim atın kardeşim. Yazıları okuyup geçiyorum resimsiz pek zevk vermiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
Seko adlı üyeden alıntı
Arkadaþlar,
Ýki gün önce arkamda kýzým da varken dik bir yokuþta sola u dönüþü ile kalkmak gibi bir aptallýk yaptým ve tabi motoru yokuþa dik poziyonda tutamayýp yere devirdim. Daha doðrusu kontrollü olarak býraktým. Yokuþ aþaðý yönde sol tarafa yattýðýmýzdan motordan biraz savrulduk. Çok þükür ufak tefek çizik dýþýnda ikimizde de hasar yok. Motora gelince, yere sadece debriyaj kolu, sol elçiðin ucundaki demirde tek bir nokta, sol aynanýn arka plastiðinin ortasý, sol ayak peginin altýndaki viraj limit çubuðu (pegin çubuk baðlantý yuvasý kýrýldý, çubuk düþtü) ve de o esnada açýk olduðundan, sol yolcu pegi temas etti. Plastik aksamlarýn hiçbiri yere deðmedi. Yani incelenmezse ortada bir þey yok. Ancak ben kýl bir adam olduðumdan ve de bu motorun aksesuarlarýný çok beðendiðimden öncelikle pegleri ve elciklerin ucundaki demirleri deðiþtireyim diyorum. Acaba bunlarý Ebay'den alsam buradakilerin kalitesi nasýldýr ? Mesela þunlar :
http://www.ebay.com/itm/BOBMOTO-Billet-Bar-Ends-Sliders-For-Yamaha-MT-07-2014-/291179091723?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item43cba0570b&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Long-Silver-CNC-Clutch-Brake-Levers-For-YAMAHA-MT-07-MT-09-SR-FZ9-2014-/251530953344?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item3a9069c280&vxp=mtr
Olmadý alýp deneyeceðim, güzele benziyorlar.
---------- Mesajlar birleþtirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamaný 18:15 ----------
Bu arada bugün Çeþme'den Bursa'ya geldim ve yakýt tüketim rekorumu kýrdým. Benzin göstergesinin bir yanýp sönüþünden diðerine kadar 50 TL benzinle (9,8 litre) 288 km gitti. Ortalama 3.4 litre/100 km yapýyor. Tamamý uzun yol ve hýz limitlerine uyarak yapýldý. Tabi göstergeye göre hesaplamak çok saðlýklý deðil ama böyle çýktý. Ortalama tüketim de karýþýk kullanýmda 4.4 litre. Tabi ben ara sýra limitleri yoklamalar hariç, yumuþak kullanýyorum. Denemek için deli gibi rüzgarlý yolda denemek için 165 yaptým, rüzgar neredeyse boynumu kýracaktý.
Büyük geçmiş olsun. Size birşey olmadığına sevindim.
Tüketim değerlerin dukça düşük.
Rüzgar konusunda özellikle yüksek suratlarda genelde şikayet var. Naket motosikletlerin genel dezavantaj ı
Motosiklet değişimden bahsetmissin. Bu saatten sonra seni 125 lik 150 lik motosiklet kesmez. Ama pulsar ı şiddetle tavsiye ederim.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
04 Temmuz 2014, 12:43
Ben Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemek amacı iler, vergi dairesinin sitesine girip, ruhsattaki bilgileri yazınca, böyle bir araç bulunamadı diyor.
Sizlerde durum nasıl ?
Nisan sonu almıştım ben motosikleti, sisteme geçmesi bu kadar uzun sürer mi ?
Ay sonuna kadar sistemde bilgiler olmaz ise, ödemeyi nasıl yaparım ? Ruhsatı cebime koyup vergi dairesine gitmem mi gerekiyor yoksa önce bir trafik şubeye filan mı uğramak lazım ?
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
04 Temmuz 2014, 12:49
Mt07'imi sattım ama vergisini ödemiştim; İstanbuldaysanız Gayrettepedeki vergi dairesine gidip kayıt yaptırmanız gerekiyor.
tuzsuzdeli adlı üyeden alıntı
Ben Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemek amacı iler, vergi dairesinin sitesine girip, ruhsattaki bilgileri yazınca, böyle bir araç bulunamadı diyor.
Sizlerde durum nasıl ?
Nisan sonu almıştım ben motosikleti, sisteme geçmesi bu kadar uzun sürer mi ?
Ay sonuna kadar sistemde bilgiler olmaz ise, ödemeyi nasıl yaparım ? Ruhsatı cebime koyup vergi dairesine gitmem mi gerekiyor yoksa önce bir trafik şubeye filan mı uğramak lazım ?
-
04 Temmuz 2014, 12:51
Arka sehpalar ne oldu arkadaşlar ?
-
04 Temmuz 2014, 13:01
-
04 Temmuz 2014, 19:32
-
04 Temmuz 2014, 21:35
Arkadaslar motorlarimizin kiymetini bilelim.Hala bu paranin alabilecegi en iyi motor MT 07 Her kontagi cevirdigimde biraz daha fazla seviyorum motorumu.
Pazar günü Bursa - Altinoluk yapiyoruz katilmak isteyen arkadaslari bekleriz.
Herkese kazasiz keyifli sürüşler. Allaha emanet olun.
-
04 Temmuz 2014, 22:08
Kosovalī adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motorlarimizin kiymetini bilelim.Hala bu paranin alabilecegi en iyi motor MT 07 Her kontagi cevirdigimde biraz daha fazla seviyorum motorumu.
bende izmir- ayvalık yapmayı planlıyorum cok uzak degil gibi ortada bulussakmı
-
04 Temmuz 2014, 23:24
-
05 Temmuz 2014, 00:39
utk_trn adlı üyeden alıntı
bende izmir- ayvalık yapmayı planlıyorum cok uzak degil gibi ortada bulussakmı
Altinoluktaki selaleye ve Asos u gezdircem diye soz verdim arkadaşlara gunu birlik gelicegimiz icin vakit kalmaya bilir kardesim ama sen musaitsen bekleriz .
Kismet olursa ramazandan sonra görüşürüz.
-
05 Temmuz 2014, 00:46
Kosovalı altınoluğa gelen (grupla) mt07 ci sensin sanırım
-
05 Temmuz 2014, 02:06
Rüzgarli havalarda sikinti yasayanlardan ama yinede naked dan vazgecemeyenlerden biri olarak linkteki cam cok hosuma kaçtı
http://www.jesterstrickbits.co.uk/pr...oduct_id=13781
-
05 Temmuz 2014, 02:50
felix hayırlı olsun motorun...ben sırf yeni ve abs li bir model diye değiştirmek istiyorum...yoksa motorumdan çok memnunum...naked işini çok sevdim...rüzgar olması bence de en güzeli...sadece bir tur binsem iyi olacak...titreşim nasıl anlamak için...birde devir saatini analog seviyorum...o da bence tek kusuru olsun ;)
-
05 Temmuz 2014, 03:07
Altinoluktaki selaleye ve Asos u gezdircem diye soz verdim arkadaşlara gunu birlik gelicegimiz icin vakit kalmaya bilir kardesim ama sen musaitsen bekleriz .
Kismet olursa ramazandan sonra görüşürüz.
Izmır mt den belkı benle gelmek ısteyen olur dıye beklıyorm bıkac arkadas katılırım dedı onlara uyarsa 60 km mesafede olucaksnız ben seve seve gelırım.. Hazır rehber de varken bu tur ısını bı ayarlamaya calısaym
-
05 Temmuz 2014, 09:42
frknyvz17 adlı üyeden alıntı
motorun gorseli okadar guzelki, bu guzellige kiyip o cami nasil takiyorsunuz anlamiyorum. ruzgardan sikayetci arkadaslara benim motoru tavsiye ederim
-
05 Temmuz 2014, 10:30
felix hayırlı olsun motorun...ben sırf yeni ve abs li bir model diye değiştirmek istiyorum...yoksa motorumdan çok memnunum...naked işini çok sevdim...rüzgar olması bence de en güzeli...sadece bir tur binsem iyi olacak...titreşim nasıl anlamak için...birde devir saatini analog seviyorum...o da bence tek kusuru olsun ;)
sağolasın abi teşekkürler.. kawa z800 verelim
Dün aydın-izmir otobanına cıktım benim motorla 245 gördüm, hay masallah dedim valla
-
05 Temmuz 2014, 12:05
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
sağolasın abi teşekkürler.. kawa z800 verelim
Dün aydın-izmir otobanına cıktım benim motorla 245 gördüm, hay masallah dedim valla
245 kmh... İnip ittin mi, ne yaptın yav
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler