Gelmiiş motorlar...
Gelmiiş motorlar...
değerli arkadaşlar cidden abssiz aldığıma pişmanım. eğer maddi imkanı elveren varsa absli tavsiye ederim. herhalde ben motora acemiliğimi atamadım ama sanki ön fren düşük süratlerde çabuk kilitliyor. aslında 1000 bakımına girince iyi bir ayar çektireceğim.
merhabalar,
ön freni bir kere kilitledim onda da çok afedersiniz öküzün birisi emirgan taraflarında sahil yolunda çelik halat bariyerler varken kapıyı açtı ve durmaya çalışırken ıslak olan serit çizgisi(serit çizgilerini belirten boyalar aşırı kaygan oluyor) tekeri kaydırdığı için oldu ki o da en fazla 5 10 santimdir. Ben pek sorun çekmedim o konuda. isterseniz biraz alıştırma yapın sorunu aşabilirsiniz.
Arkadaşlar motorların kesin gelip gelmediği hakkında net bilgisi olan var mı? mayıs başından beri bekliyorum benim bayi hala aramadı, ona göre başka bayilere gelmişse artık benim bayiye bişeyler yapma vakti geldi.
slm arkadaşlar mt7 mı kasksız bınıyorum su aralar kask konusunda kararsızım butcem 700 1000 tl arasında hangı markayı onerırsınız model olarak ne almalıyım.kapalı kaskta rahat edemıyorum cenesı cıkabılenlerden dusunuyorum fıkırlerınızı beklıyorum.
alakası yok. ilk büyük motorum mt-07. ismail arkdaşımda nasıl sürdüğümü çok iyi bilir ve sürekli görür. daha bir kere ön freni kitledim. o da öküzün biri kırmızıda geçip önümde bittiği için artık asıldım... onun dışında çabuk kitliyor diye bir olay yok. aynı şey arka fren için de geçerli..
bence de fren çalışın.
keşke çenesi açılır almasanız.. ben shark kullanıyorum. bütçenizi bi 100 lira daha artırırsanız sanırım hem çene açılır bulursunuz hemde kapalı.
http://www.motosikletaksesuarlari.co...uncu_8840.html
yada kapalı olarak
http://www.motosikletaksesuarlari.co...ASK_13251.html
http://www.motosikletaksesuarlari.co...eyaz_7868.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
hemde çok.. ankara'da da bol bol varlar.. neresine gitseniz .. zaten video toparlamaya çalışıyorum matrak öküzlerin sayıldığı ankaradaki bütün seçilmişleri yayınlıcam :D plakaları ile birlikte:D
Dogru tespıt +1
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Kask ıcın gayet ıyı bır.butcenız.var ben 600 gıbı agv k3 serısı aldım ılle ceneden.acılır.alıcaksanız sız.bılırsınız ama ne.yazıkkı kaza sonrası uapılan arastırmalra gore cene kısmı kaskın en.cok.darbe alan yerı.bence. Cene acılır ısını.bırdaha dusunun kalıtelı ıyı havalanan bır.kask sıze sıkıntı yaratmaz.dıye.dusunuyorm
şuan Tuna otomotiv deyim 1000 bakımı için 6 ad mt 07 var satılmış hepsi bu nasıl bi delilik arkadaş ve hala bekleyenler vardiyorlar aksesuarlar yakıda gelicekmiş cam koruma demiri vs
Arkadaşlar kafam allak bullak oldu, yamaha merkez üçüncü hafta motorların dağıtımına başlanacak diyor, ankara nazilli eskişehir düzce bayileri kesinlikle gelen giden yok diyor, bu motorları gören arkadaşlar bi sorsun bayilere nerden nasıl almışlar bizde öğrenelim.
merhabalar bende dün motorumu kızıl topraktaki delta motordan teslim aldım mayısın 7 sinde kapora vermiştim 12 haziranda aldım. 4-5 tane üzerinde isim yazmayan motor vardı bi arayın derim...
valla eskisi gibi büyük motora binme hevesim hiç kalmamış. 20li yaşlardaki gaz yok bitmiş. bu saatten sonra çok çalışamam dersime sanırım. bundan sonra motor alırsam sadece konfor odaklı bir maxi scooter düşünürüm herhalde. hele motoru bir yere çektikten sonra kaskı montu taşımak tam işkence oluyor. arkaya çanta da takamıyorum görüntüsü çok itici geliyor. e hız hevesi de tamamen bitmiş 100 ü geçsem en fazla 20 saniyede yine yavaşlıyorum. şimdi o eski 600f le gazlamalar falan hayal gibi geliyor.
görünen o ki son hevesimi de aldıktan sonra sadece scooterla devam edeceğim arabanın yanında.
bir de şöyle bir durum var, eskiden doğru dürüst arabalar 10 litreden aşağı yakmazdı. motor her zaman yakıt olarak avantajlı geliyordu. şimdi dizel jetta 5 lt mazot yakıyor.
valla kafam karıştı.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
koruma demiri dediğiniz şey biri takozun takıldığı şasenin o yuvarlak yere diğeri de motor bloğuna bağlanan takozvari bir cisim
satış fiyatına baktım bugün 580 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.. Ben koruma demirlerini yapmadan önce 350 tl olacak tahminen dediğimde bazı arkadaşlar pahalı demişti fakat fiyatlar ortada. Elimde şu anda 3 tane var, 1 tanesi kendi motoruma takılı, salı-çarşamba günü de 200 adet seri imalata başlıyorum toptan-perakende satışını yapıcaz.. Fiyat daha da aşağıya çekilebilir duruma göre, haberiniz olsun..
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)