Dostum, yağlayıcıdan çıkan hortumun olabildiğince dik olması için öyle konumlandırdık. Ben rahatsız olmadım. Bu kadar işlevsel bir mekanizma için azıcık görsellikten ödün vermek sorun olmadı. Fren hidroliği ile kıyaslayınca büyük görünüyor ancak içindeki yağ sürekli azalacağı için daha küçük kapasiteli bir depo çok da kullanışlı olmayabilir. Büyüklüğü de konumu da hiç aklıma takılmadı açıkçası. Sorun yok bence
Benim rahatsız olduğum kısım da maşadaki plastik cırtlar. İki tane cırt malak gibi duruyor orada. Onun üzerini kapatacak bişe ayarlarsam süper olacak.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Fiyatı yazmayı unutmuşum. Ürün Loobman, fiyatı 70-75 TL.
(Biz arkadaşlarla adetli aldığımız için kişi başı kargo dahil 55 TL ödedik. Tek alınca kargo maliyeti daha yüksek oluyor. )
Bugün autodrom pistinde test sürüşündeydik. 07 harika bir motor. Altınızda boğayla dolaşıyormuşsunuz hissi :D 09 un A modunda gazı açmaya gerek kalmıyo kükrüyo resmen :D bonus olarak super tenere 1200 o ağırlığına rağmen virajlarda çok rahat ve kıvraktı. 07 den şaşmayacaz tabii :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
arkadaşlar,bu gün arka sehpa için takoz alıcaktım fakat bizim motora göre uygun takoz bulamadım, dükkanda çalışanlardan bir tanesi,bu motorun takoz yeri yok,bunu maşadan kaldırıcakın dedi,sadece arka sehpa ile maşadan kaldırmak sıkıntılı olmazmı ?
zincir yağlıyıcam diye fıtık olucam yav,it dur yağla it dur yağla,ömrümü yedi yani
Sevgili MT-07 dostları;
Dün 3.depo benzinimi aldım. Bu forumu başından beri takip ediyorum ve bu motoru almamda çok büyük bir etkisinin olduğunu söylemeliyim. Tecrübe, bilgi ve birikimini paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Buradaki arkadaşların adeta bir aile olduğunu gördüm ve çok sevindim. Motorum ABS li Deep Amoor renk. Bende yaşadığı tecrübeleri çok kısa anlatmak istiyorum.
Bu motor benim neredeyse ilk motorum sayılır. Neredeyse diyorum çünkü daha önce çok kısa süreli küçük hacimli aletleri kullanmıştım. Bu motorun siparişini verdiğimde yaklaşık 1,5 ay bekledim. Bu sırada motosiklet konusunda tecrübeli bir arkadaşım garajında duran Mondial 250 MCT sini apar topar bana verdi ve ‘senin motosiklet gelene kadar bununla biraz tecrübeni arttır ‘ dedi. Daha sonra benim motosiklet geldiğinde ve ben onu kullanmaya başladığımda o arkadaşımın bana nasıl büyük bir iyilik yaptığını anladım. Şu anda çok rahatım, tabiki o dönemi sorunsuz atlatmamda Sevgili Mondial 250 MCT nin ve olabilecekleri önceden tahmin edip motorunu bana veren veren çok sevgili dostumun katkısı büyük.
Şimdilik fazla uzatmak istemiyorum, yaşadığım sorun, sıkıntı ve güzel anları sizlerle paylaşmaya ve sizin paylaştıklarınızı da takip etmeye devam edeceğim, herkese selamlar, saygılar.
Ben gopro black edition 3+ kullanıyorum parasini son kurusuna kadar hakeden bi kamera.
Yamaha mt 07 Yalova yolu: http://youtu.be/BvgmANiBJzs
bende hero 3 + black kullanıyorum. türkiyede çok pahalı ama.. ben biraz şans işi oldu 390 dolara amerikadan getirttim. kargo falan filan hiçbirşey olmadı doğal olarak. 25 dolarını da taxfree olarak geri aldılar
bende gelecek hafta sanırım bikaç aksesuar alıcam. elcik , manet koruma , yan radyatör korumaları ( yamahanın orjinal olanlarından) bi ihtimal zincir koruması. bikaç sticker bastırcam mt logosu çeşitli boy ve renklerde. bu ay biraz güzelleştircem babyblue'yu
MT-07 X-TARMAC
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
Yavru Mt
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Elcik manet koruma bende almak istiyorum beğendiğin bi model varsa link atarsan sevinirim
@asomuncu'nun söylediği ürün: 7/8" Brake Clutch Protect Proguard System Pro Levers Guard CNC Universal Blue
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)