Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Mayıs 2014, 13:36
Reklamlar
-
15 Mayıs 2014, 15:00
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
Yarına bir tane mt-07 alıyorummmmmmmm vee en kısa zamanda koruma demirinin imalatına başlıyorummm
Kırmızı mı yoksa beyaz mı sizcee?
Selam ben de Nazilli denim. Renk olarak ikisi arasında kaldıysan beyaz öneririm. Ben sırf renk için bekliyorum deep armor istiyorum. koruma demirine başla hemen ilk siparişi ben verdim say
-
15 Mayıs 2014, 15:12
madsky adlı üyeden alıntı
mantıklı bencede hiçte fena durmuyor
-
15 Mayıs 2014, 15:15
Seko adlı üyeden alıntı
Ben motoru aldığımda İzmir'den Bursa'ya getirdim ve rodaj nedeniyle 5 bin dviri geçirmedim. Bu devirde 6. viteste 120 yapıyordu ve rüzgarın biraz yorması dışında 330 km yolu tek yemek molası ile rahatça geldim. Ne popom ağrıdı ne de başka bir yerim. Tek eksiğim sesi daha iyi kesebilen bir kasktı. Kulaklığım olsa bir o kadar daha rahatça gidierdim.
Motor gerçekten harika ama bu motorun gücünün şehir kullanımı için gereğinden çok fazla olduğunu düşünmeye başladım. Rodaj devirlerinde bile bana fazla fazla yetiyor, rodajdan sonraki sınırlarını denemeye cesaretim olur mu bilemiyorum ? Açıkçası düşük hacimli motorların stressiz kullanımını özlemeye başladım sanki. Pulsar'ı test ettim, gücü bana harika geldi doğrusu... Motoru bir sürü borca girip aldık, acaba satıp küçültsem mi diye düşünüyorum.
valla çok takdir ettim. herkes bu kadar gerçekçi konuşamaz. ben de şunu diyorum büyük cc li motor iyi hoş da, daha önce hayatta binmem dediğim scooterın rahatlığına o kadar alışmışım ki, inan şehir içinde scooterı şimdiden özlemeye başladım. herhalde bu yaz hevesimi alıp seneye bir xmax 400 alırım ben. hakikaten büyük konuşmamak lazımmış, scootera binmem diyordum zamanında sürekli ama yaş ilerledikçe insan değişiyor.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
15 Mayıs 2014, 15:43
motorun güçlü olması artçılı sürüşü daha rahatlatıyor ama artçı depoya uzanmaya çalıştığında kaskı benim kaskıma çarpıyor,adamın yapabileceği pek bir şey yok,ninja 250 kullanırken de sıkıntı yaşıyordum,bu motorda ninjaya göre çok daha rahat ama artçılı sürüş her türlü sıkıntı,daha dün arkadaşla bayağı dolaştık,rodaj devirlerini geçmeden 2 kişi çok rahat kullanılıyor motor.
-
15 Mayıs 2014, 16:19
buyrun çantalı hali
[IMG][/IMG]
sırt dayama pedi de mevcut, henüz takmadım onu.
-
15 Mayıs 2014, 16:48
Vay arkadaş, Top Kase'nin MT-07'si var resmen
-
15 Mayıs 2014, 18:19
-
15 Mayıs 2014, 18:22
evet çanta biraz büyük olmuş kaç litre o çanta,ve tam maliyeti nekadar ?
-
15 Mayıs 2014, 18:29
-
15 Mayıs 2014, 18:37
lastikler nasıl michelin ? acaba benim bayi michelinleri söküp bana bridgestone'u mu verdi ? bende de beyaz var da şaşırdım
-
15 Mayıs 2014, 18:48
bazısında michelin var bazısında bridgestone.
Redneck adlı üyeden alıntı
lastikler nasıl michelin ? acaba benim bayi michelinleri söküp bana bridgestone'u mu verdi ? bende de beyaz var da şaşırdım
-
15 Mayıs 2014, 19:03
evet çanta biraz büyük olmuş
kaç litre o çanta,ve tam maliyeti nekadar ?
çanta aslında fotoğrafta büyük gibi duruyor. 39L olanından aldım. çanta taşıma demiri + sırt dayama pedi + çanta + çanta kilidi = 1000TL gibi bir rakam tuttu.
Bugün ben de mt-07 sahibi oldum
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. beyaz rengi seçmekle doğru yapmışsın, motor daha bi kendini gösteriyor bence bu renkle.
lastikler benim de michelin, beyaz abs'li model.
-
15 Mayıs 2014, 19:18
copycat adlı üyeden alıntı
valla çok takdir ettim. herkes bu kadar gerçekçi konuşamaz. ben de şunu diyorum büyük cc li motor iyi hoş da, daha önce hayatta binmem dediğim scooterın rahatlığına o kadar alışmışım ki, inan şehir içinde scooterı şimdiden özlemeye başladım. herhalde bu yaz hevesimi alıp seneye bir xmax 400 alırım ben. hakikaten büyük konuşmamak lazımmış, scootera binmem diyordum zamanında sürekli ama yaş ilerledikçe insan değişiyor.
Ben Xmax 400 ümu satip mt07 aldim
eger dediginiz gibi birsey yaparsaniz pisman olursunuz benden soylemesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
madsky adlı üyeden alıntı
Grenaji kestiler mi montaj yaparken ?
Birde cantali baska fotolari varsa ekleyebilirseniz cok sevinirim .
Teşekkürler.
-
15 Mayıs 2014, 20:22
Merhabalar
Marmaristen aldık geldik bugün, beyazı tercih ettim ben de, yarına da plakasını falan çıkarırım artık.
Tamamdır hocam, pazartesi ilk iş ona başlamayı düşünüyorum, hazır motor da elimizde
Ilk sen yap burda bekleyeni cok korumanın bir de takoz yapalım motorlara
-
15 Mayıs 2014, 20:26
-
15 Mayıs 2014, 20:55
Beyaz guzel deep armordan sonra en guzeli :p
-
15 Mayıs 2014, 21:06
Teşekkür ederim hepinize, ben de canlı canlı karşılaştırdıktan sonra beyazda karar kıldım. Lastikleri daha test etme şansım olmadı, plaka yarın çıkacak o yüzden pek fazla gezip bakmadım. Fakat motorsiklet çok hoşuma gitti, direk kafa kaldırıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Daha önce hiç takoz yapmadım, o konuda bilgim yok fakat biraz önce ustalarla inceledik nerelere bağlantı verip koruma demiri yapabileceğimize, birkaç fikir edindik pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla..
hayırlı olsun hocam kazasız sürüşler dilerim.
forumdan birileri para kazansın
-
15 Mayıs 2014, 23:35
Ben Bodrumdan buldum aldım arkadaşlar ABS siz
-
16 Mayıs 2014, 00:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler