275 TL fakat koruma takoz taktigimizda ayrica bu radyator koruyucuya nekadar ihtiyac olur bilemiyorum.Daha tecrubeli arkadaslardan yorum yapan olacaktir.
275 TL fakat koruma takoz taktigimizda ayrica bu radyator koruyucuya nekadar ihtiyac olur bilemiyorum.Daha tecrubeli arkadaslardan yorum yapan olacaktir.
Radyatör koruyucu genelde ön tekerden vs gelen taş gibi cisimler radyotore zarar verip yolda kalmayasin diye ve estetik nedenlerle kullanildigi icin, islevsel bir aksesuar hala
hocam, ben ilk partiden mor menekşe bekliyordum, gelmedi. Biz morardık Neyse ben 2 günde bir arıyordum izmoto'yu bugün onlar aradı, "motorunuz yola çıktı, cuma teslim ederiz" diyerek. Bu hafta bir parti motor gelecek anladığım kadarıyla, umarım senin motor da bu partinin içindedir. Sana önerim, parasını basıp alabileceğin hazırda motoru olan bir bayii bulmadıkça, kaparonu çekip hakkından vazgeçme. Bu kadar bekledik zaten. Olaya en başından başlamamak lazım. Tabi bu şahsi fikrim.
İzmir'de hava bugün de patlaktı zaten.
Arkadaşlar koruma takozu taktıran var mı varsa nerden temin edebiliriz
Dun yazmistim bugun biraz daha kapsamli sorayim. Alan arkadaslar arasinda taksitle alan vaf mi? Veya uygun taksit imkanli, guvenilir bir yer var midir? Benim Ikamet istanbul. Yakin iller olabilir. Tesekkurler
Gunaydin arkadaşlar tasima demiri ve canta taktiran var mi araniz da varsa bir kac tane foto paylasabilir mi ? Teşekkürler.
Ben bu siteden siparis verdim. http://www.rg-racing.com/browseBike/...4_onwards.aspx
Oldukca saglam markadir
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:58 ----------
Servisi nasil bilmiyorum ama yamaha izmir vasat bir esnaf .ayni numaralar bize de yapildi. Zira bunu öngörüp duzce dadas motordan aldim ben de . Memnunum. Oneririm
Arkadaslar merhaba. İzmirden yazıyorum konuyu baştan.sona kadar takip ettim bilgi veren yorumlayan herkese tesekkur ederim. Geçtiğimiz cuma gunu Manavgat/Antalya Erdem motor ve bır dostumun yardımıyla Mt 07 me kavuştum. Umarım sevkıyat bekleyen tum arkadasla en.kısa surede bebeklerıne kavuşurlar. velahasılkelam Tırın gelıcegı gun olarak cuma demıslerdı sozlerını tam anlamıyla tuttular, sabah 10 itibariyle sevkiyat tır ından mt 07 mın ındırılmesıne yardım ettım, kutusunu ellerımle actım, abi sız oturun bız bıtınce haber verelim diyen servis calısanı arkadasların tepesınde durup ıkı teker ustunde kendı basına durucak hale gelmesını ızledım, aklımdakılerı sordum sagolsunlar sabırla cevapladılar Manavgat bayısı Erdem motor a sonsuz tesekkurler. Ikı gun beklemeden sonra bır turlu travego model otobus bulamadım her ıhtımale karsı halıhazırda tum ekıpmanımla gıtmıstım kı ısabet oldu. Gectıgımız pazar gunu bastım marş a dustum yollara bıraz ıslandım bıraz usudum sag salim 576 km yolu tamamladım. Okudugum kadarıyla bu kdr uzun mesafe yol alan mt 07 mız yoktu. Ilk mesajıma gore cok uzattım sormak.ıstedıklerınızı bıldıgım acıklayabılgım sekılde seve seve paylasırım herkese ıyı gunler. Izmırden.sevgılerle
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Bu arada yagmur,sert ruzgarlar,rodaj ve daha 35 km kullanıp.uzun.yola cıkıp motorun acemısı olmam.sebebıyle gaz koluna.pek yuklenmedım 80-115 arası sakın surusle geldım Gazıemır den aldıgım.ıkıncı yakıt takvıyesıyle 95 TL ye ızmıre ulastım benım tarzımda sakın.kullanacak arkadaslar ıcın 600 km 100 TL gıbı bır rakam.ortaya cıkıyor
Eğer vites düşürürken teker kilitliyorsanız, bu gaz vermediğiniz manasına geliyor. Vites küçültürken mutlaka gaz verip motor devrini uygun şekilde yükseltip vitesi öyle geçirmelisiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
Benim hiç bir şikayetim yok.
Hatta daha önce yazdığım gibi hem yol tutuş, hem fren performansı beklentimin çok üzerinde.
Son 1-2 gündür yağmurda da bol bol fren denedim, lastiklerin ısalk yol performası da gerçekten çok başarılı. (Bridgestone var bende)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Ben geçen gün kışlık mont yerine deri monta geçtim. Deri montum daha sıkıca oturuyor üzerime. Aynalarla ilgili hiç bir sorun kalmadı.
Sanırım bizim montların kol kısımları biraz şişik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Doğal olarak yakıt tüketimi çok merak ediliyor,
750 km sonrası son durum şu.
Rodaj kurallarına uygun kullanıyorum. Nadiren kısa süreli 8000 devirlere geliyorum.
Günde en az 30 km yol yapıyorum.
Akşamları 15 km yolu sıkışık trafikte kullanıyorum. Beşinci vitesi neredeyse hiç görmüyorum. Yolun yarısında iki ve üçüncü viteste 30-60 gibi hızlarda gidiyorum.
Bu şartlarda şu anki tüketimim yüz kilometrede 4.7 litre olarak gerçekleşti.
1000 bakımı ve rodaj sonrası, belki 0.1-0.2 lt kadar tüketim düşer.
Ancak rodaj sonrası devir limiti de kalkacağı için, daha devirli kullanınca tüketim biraz da artacaktır.
Velhasıl benim gibi yoğun trafikte değilseniz, agresif kullanılmazsa 4.5 altında tüketimin gerçekleşmesi mümkün.
Ama ben yüksek devirde gazlarım derseniz, 5 lt'ye yaklaşır.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
105tl yağ+ 45tl filitre+50tl işçilik= 200 tl nedir nasilsir ?
Cbr 250 de 1000 bakimi 56 tl tutmustu peyyy
Aksesuar konusunda yurtdışı sitelerde mevcut daha çok, dün akşam 88 euroya arka çanta taşıyıcı baktım ama 23 euroda kargo ücreti eklenince sonunda vazgeçtim. Biraz daha bekleyeceğim fiyatların daha makul olması için yada kendim imalat ettirme yolu her zaman açık nasıl olsa.
Kirmizi abssiz model galiba dimi
Balikesir bayiisi Motohan elinde 1 Beyaz,1 Kırmızı ve 1Beyaz ABS'li oldugunu soyledi, hemen teslim edilebilir durumda. Bilginize.
Istanbul'da arayan arkadaşlar için,
Aydın motor şirinevler de bir tane ABSsiz race blue bulunmakta arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)