Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Nisan 2014, 21:13
Argadaşlar bana özelden veya bu konu üzerinden MT-07 hakkında birşey sorana çok ağır küfürler edeceğimi blmenizi isterim...rica ediyorum...bu motor veya başka bir detay hakkında soru sormayınız...yabancı forumlardan bilgi alıp bunları sağa sola aktaran dangalaklara sorunuz...anlaştık değil mi...dediğim gibi MT-07 le alakalı herhangi bir soru geldiğinde direkt küfredeceğim...sonra forumdan atılma ihtimalinide göz önüne aldım...yaşımızı başımızı almışız artık... utanmasalar yalancı diyecekler...vitrinlerden bakmaya duyumlarınızı paylaşmaya mış muşlarla oyalanmaya devam edin...haydi selametle..adam olmayan bir kaç kişi yüzünden kimsenin kalbini kırmak da istemiyorum...herkes motoruyla mutluysa gerisi boş...gerginim soru sormayın..lütfen...
Reklamlar
-
19 Nisan 2014, 21:26
Almak isteyenlere haber veryim.marmaris çenkaya motora 3 tane gelmiş iki tanesi satımış ellerinde bir tane absli beyaz varmış pazartesi elimizde olacak dedi bugün itibariyle beyaz absli sahipsiz bekliyor ilgilenenlere duyurayım dedim. Şahsi fikrim kırmızı çok hoş duruyor.
-
19 Nisan 2014, 21:27
Şeker gibi adamı bile çıldırtmışınız ya harbi ruh hastasısı bazılarınız ya
-
19 Nisan 2014, 21:35
dostum her ithamı kabul ederim...aptal dersiniz..IQ düşük dersiniz...salak dersiniz...herşeyi kabul ederim...ama YALANCI ithamını kabul edemem...bana ait olmayan bir motorun yakıt tüketimi için bu ithamı kabul edemem...ha yalancı demişsin ha Şerefsiz demişsin bana aynı derece acı verir...asla bir MT-07 hayal etmedim..benim olsun istemedim...bana ait olmayan hayalini bile kurmadığım bir makina için itham edilemem...kazasız belasız sürüşler...
-
19 Nisan 2014, 21:38
Kullanıclardan ayna gorunusu hakkında fıkır ıstıyorum , naked motorum daha once olmadı aklımda en buyuk soru ruzgar ıstanbul ıcı kullanıcam ama hızı sevıyorum 120de bıle tokatlıcaksa bızı dusunduruyor pffff....
-
19 Nisan 2014, 21:54
Hocam burda n'olmuş ya...
formun yenisiyim ama mete_han hocamızın kimseye bir yalan borcu olduğunu düşünmüyorum doğrusu...
Aynalarda görüş kısıtlı... 120 den sonrası için bişey diyemiycem çünkü daha 120 yi geçmedim Kötü asfalta yonca dediğimiz biraz keskin yonca arka biraz kayar gibi oldu bugün aman dikkat...
-
19 Nisan 2014, 22:47
Evet arkadaşlar, şu gergin havayı yumuşatmak için çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum: Yamaha MT-07 Race Blu
Video da çektim ancak biraz düzenleme yapmam gerekiyor. Hazır olunca onu da aynı sayfaya yükleyeceğim
-
19 Nisan 2014, 23:38
dream_rider adlı üyeden alıntı
Kullanıclardan ayna gorunusu hakkında fıkır ıstıyorum , naked motorum daha once olmadı aklımda en buyuk soru ruzgar ıstanbul ıcı kullanıcam ama hızı sevıyorum 120de bıle tokatlıcaksa bızı dusunduruyor pffff....
Aynalar kısıtlı biraz önce fsm köprü yolunda 125 km hıza çıktım çok sıkıntı bir durum yok ama bu hızdan sonra etkilenicez gibi uzun yolda ön cam şart birazda uzun olmalı umarım alternatifler kısa zamanda çıkar
-
19 Nisan 2014, 23:57
dream_rider adlı üyeden alıntı
Kollarını görüyorsun büyük oranda, ve ben o ayna kollarını en kısa zamanda uzatacağım.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Nisan 2014, 00:18
Evet arkadaşlar, acı bir gerçek: ben de motosikleti aynalarından tatmin olamadım. :(
Tabi ben Cbr 250'deki aynalara alıştığım için zorluk çekiyorum sanıyordum ama sanırsam herkes aynı şeyden şikayetçi ;)
Arkadaşın Cb600 Hornet'i var, ona da oturup deneyeceğim ayna muhabbetini. Bakalım tüm naked modellerde mi böyle yoksa MT-07 mi yetersiz.
Tabi öyle öldürücü bir seviyede değil. Arkadaki herkesi görebiliyorum, sadece açıya alışkın değilim.
-
20 Nisan 2014, 02:46
arkadaşlar dün mat gri mt 07 me trafik sigortası kestirdim bursa plaka 33 yaşındayım ergo sigortadan 65 tl çıktı saygılar sevgiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
kardeş eskişehirde bi tane abs siz race blue olması lazım es moto bayisinde ara bi istersen.
-
20 Nisan 2014, 03:29
arkadaşlar kimse birşey dememiş ama ben tekrar yaziyim, radyatör çok göz önünde olduğu için en ufak ezik,göze batıcaktır, radyatör koruma işini nasıl yapmalıyız bir fikri olan varmı ?
-
20 Nisan 2014, 03:34
Redneck adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kimse birşey dememiş ama ben tekrar yaziyim, radyatör çok göz önünde olduğu için en ufak ezik,göze batıcaktır, radyatör koruma işini nasıl yapmalıyız bir fikri olan varmı ?
Dostum Ebay'da var radyatör koruma. Oradan satın alabilirsin. Link: Yamaha MT-07 Radyator Koruma
---
MT-07 ilk çalıştırma anı videosu: MT-07 First Run
Diğer videoları düzenliyorum
-
20 Nisan 2014, 03:41
hayırlı olsun, ben evrakları yollayabilirse cumartesi motoru almaya gideceğim balıkesirden
madsky adlı üyeden alıntı
Hocam cok sagol aradim motohani, absli mat gri varmis, bursadan gelcekmis pazartesi, istanbula da 250tl ye gonderiyorlarmis. Kaparo yolladim hesaba, sanirim haftaya sali ya da carsamba gelicek. Bir de beyaz abs li gelicekmis pazartesi ellerine. Bilginiz olsun. Şaka gibi
-
20 Nisan 2014, 03:50
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Videolar izlenmiyor :'( gizli diyor..
-
20 Nisan 2014, 03:53
OFG adlı üyeden alıntı
Videolar izlenmiyor :'( gizli diyor..
Düzelttim dostum, Youtube'da yeniyim
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
20 Nisan 2014, 03:56
Düzelttim dostum, Youtube'da yeniyim
^^ Bi gaz vereydin içimde kaldı :D
-
20 Nisan 2014, 04:01
OFG adlı üyeden alıntı
^^ Bi gaz vereydin içimde kaldı :D
Onun videosu da var, az bekle, düzenliyorum
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
20 Nisan 2014, 04:09
tam istediğim türde birşeymiş çok beğendim ama kargo dahil 220 tl gibi bir rakam tutuyor,sanırım biz bu motora aksesuar falan alamiıcaz
-
20 Nisan 2014, 04:11
Bu arada güle güle kullan maşallah çok güzel fotoğraflarıda ayrı beğendim,fotoğraflada uğraşıyorsun zannedersem güzel çekimler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler