Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Argadaşlar bana özelden veya bu konu üzerinden MT-07 hakkında birşey sorana çok ağır küfürler edeceğimi blmenizi isterim...rica ediyorum...bu motor veya başka bir detay hakkında soru sormayınız...yabancı forumlardan bilgi alıp bunları sağa sola aktaran dangalaklara sorunuz...anlaştık değil mi...dediğim gibi MT-07 le alakalı herhangi bir soru geldiğinde direkt küfredeceğim...sonra forumdan atılma ihtimalinide göz önüne aldım...yaşımızı başımızı almışız artık... utanmasalar yalancı diyecekler...vitrinlerden bakmaya duyumlarınızı paylaşmaya mış muşlarla oyalanmaya devam edin...haydi selametle..adam olmayan bir kaç kişi yüzünden kimsenin kalbini kırmak da istemiyorum...herkes motoruyla mutluysa gerisi boş...gerginim soru sormayın..lütfen...
    tr_select bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hititarslanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Almak isteyenlere haber veryim.marmaris çenkaya motora 3 tane gelmiş iki tanesi satımış ellerinde bir tane absli beyaz varmış pazartesi elimizde olacak dedi bugün itibariyle beyaz absli sahipsiz bekliyor ilgilenenlere duyurayım dedim. Şahsi fikrim kırmızı çok hoş duruyor.

35sdk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT09
    Şeker gibi adamı bile çıldırtmışınız ya harbi ruh hastasısı bazılarınız ya
    mete_han, TAYFUNBORA ve HeruNolweo bunu beğendiler.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dostum her ithamı kabul ederim...aptal dersiniz..IQ düşük dersiniz...salak dersiniz...herşeyi kabul ederim...ama YALANCI ithamını kabul edemem...bana ait olmayan bir motorun yakıt tüketimi için bu ithamı kabul edemem...ha yalancı demişsin ha Şerefsiz demişsin bana aynı derece acı verir...asla bir MT-07 hayal etmedim..benim olsun istemedim...bana ait olmayan hayalini bile kurmadığım bir makina için itham edilemem...kazasız belasız sürüşler...
    35sdk89, motokovic, TAYFUNBORA ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

dream_rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14' CBR 650F
    Kullanıclardan ayna gorunusu hakkında fıkır ıstıyorum , naked motorum daha once olmadı aklımda en buyuk soru ruzgar ıstanbul ıcı kullanıcam ama hızı sevıyorum 120de bıle tokatlıcaksa bızı dusunduruyor pffff....

motokovic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Hocam burda n'olmuş ya...

formun yenisiyim ama mete_han hocamızın kimseye bir yalan borcu olduğunu düşünmüyorum doğrusu...

Aynalarda görüş kısıtlı... 120 den sonrası için bişey diyemiycem çünkü daha 120 yi geçmedim Kötü asfalta yonca dediğimiz biraz keskin yonca arka biraz kayar gibi oldu bugün aman dikkat...
    mete_han bunu beğendi.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Evet arkadaşlar, şu gergin havayı yumuşatmak için çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum: Yamaha MT-07 Race Blu

Video da çektim ancak biraz düzenleme yapmam gerekiyor. Hazır olunca onu da aynı sayfaya yükleyeceğim
    Mr.Kowalski, asomuncu, mete_han ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    2014 honda cbr600rr c-abs
    Alıntı dream_rider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanıclardan ayna gorunusu hakkında fıkır ıstıyorum , naked motorum daha once olmadı aklımda en buyuk soru ruzgar ıstanbul ıcı kullanıcam ama hızı sevıyorum 120de bıle tokatlıcaksa bızı dusunduruyor pffff....
    Aynalar kısıtlı biraz önce fsm köprü yolunda 125 km hıza çıktım çok sıkıntı bir durum yok ama bu hızdan sonra etkilenicez gibi uzun yolda ön cam şart birazda uzun olmalı umarım alternatifler kısa zamanda çıkar

ukiran35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı dream_rider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kollarını görüyorsun büyük oranda, ve ben o ayna kollarını en kısa zamanda uzatacağım.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Evet arkadaşlar, acı bir gerçek: ben de motosikleti aynalarından tatmin olamadım. :(

Tabi ben Cbr 250'deki aynalara alıştığım için zorluk çekiyorum sanıyordum ama sanırsam herkes aynı şeyden şikayetçi ;)

Arkadaşın Cb600 Hornet'i var, ona da oturup deneyeceğim ayna muhabbetini. Bakalım tüm naked modellerde mi böyle yoksa MT-07 mi yetersiz.

Tabi öyle öldürücü bir seviyede değil. Arkadaki herkesi görebiliyorum, sadece açıya alışkın değilim.

arkadaşlar dün mat gri mt 07 me trafik sigortası kestirdim bursa plaka 33 yaşındayım ergo sigortadan 65 tl çıktı saygılar sevgiler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------

kardeş eskişehirde bi tane abs siz race blue olması lazım es moto bayisinde ara bi istersen.

Redneck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar kimse birşey dememiş ama ben tekrar yaziyim, radyatör çok göz önünde olduğu için en ufak ezik,göze batıcaktır, radyatör koruma işini nasıl yapmalıyız bir fikri olan varmı ?
    xismailaydin bunu beğendi.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Redneck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kimse birşey dememiş ama ben tekrar yaziyim, radyatör çok göz önünde olduğu için en ufak ezik,göze batıcaktır, radyatör koruma işini nasıl yapmalıyız bir fikri olan varmı ?
    Dostum Ebay'da var radyatör koruma. Oradan satın alabilirsin. Link: Yamaha MT-07 Radyator Koruma

---

MT-07 ilk çalıştırma anı videosu: MT-07 First Run

Diğer videoları düzenliyorum

Redneck bunu beğendi.

numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    st rs
    hayırlı olsun, ben evrakları yollayabilirse cumartesi motoru almaya gideceğim balıkesirden

Alıntı madsky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam cok sagol aradim motohani, absli mat gri varmis, bursadan gelcekmis pazartesi, istanbula da 250tl ye gonderiyorlarmis. Kaparo yolladim hesaba, sanirim haftaya sali ya da carsamba gelicek. Bir de beyaz abs li gelicekmis pazartesi ellerine. Bilginiz olsun. Şaka gibi

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum Ebay'da var radyatör koruma. Oradan satın alabilirsin. Link: Yamaha MT-07 Radyator Koruma

---

http://www.youtube.com/watch?v=Owa-GdF_cSc
    Videolar izlenmiyor :'( gizli diyor..

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı OFG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videolar izlenmiyor :'( gizli diyor..
    Düzelttim dostum, Youtube'da yeniyim
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Düzelttim dostum, Youtube'da yeniyim
    ^^ Bi gaz vereydin içimde kaldı :D

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı OFG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ^^ Bi gaz vereydin içimde kaldı :D
    Onun videosu da var, az bekle, düzenliyorum
    OFG bunu beğendi.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Redneck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

---

http://www.youtube.com/watch?v=Owa-GdF_cSc
    tam istediğim türde birşeymiş çok beğendim ama kargo dahil 220 tl gibi bir rakam tutuyor,sanırım biz bu motora aksesuar falan alamiıcaz

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Bu arada güle güle kullan maşallah çok güzel fotoğraflarıda ayrı beğendim,fotoğraflada uğraşıyorsun zannedersem güzel çekimler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler