kasko harici,plaka ve sigorta 400 liraya yakın tutuyor, kasko parası nerden baksan 2 bin lira isterler.
kasko harici,plaka ve sigorta 400 liraya yakın tutuyor, kasko parası nerden baksan 2 bin lira isterler.
Kasko için Şair Sigorta dan teklif alan oldu mu :?
Grupama kasko + sigorta 2600-3000 arası dedi
defalarca aramasına rağmen mt 07'nin akibetini öğrenemeyip, buna rağmen yılmayıp, heyacanın pik noktasını yaşadıktan sonra teslimat tarihini sorup öğrenebilen var mı aramızda :D
Malların şu anda gümrükte beklediğini söylüyorlar,kesin tarih hala vermemeleri iyice can sıkmaya başladı,her bayi 5 tane motor getiriyor,bunca zamandır biri neden öbüründen önce çekemedi anlamış değilim,bukadar zor olmamalı diye düşünüyorum,motorlar şu anda Türkiyede konteyner içinde bekliyormuş, hayır benim anlamadığım bir diğer nokta,o fuardaki 1 tane mt 07 kimin ? hangi bayinin,onu soktuysanız öbürlerini de sokun yani numune mi o valiz içinde mi soktunuz memlekete
çok mu zormuş gümrükten mal çekmek, ben bayi olsam motoru kullanacak kişilerden daha çok baskı yapardım, 5 motosiklet gelirse ve her biri 18 bin TL olarak hesaplasak 90 bin TL yapar, yüzde kaç alıyorlar bilmiyorum ama garanti satılacak ve iyi bir kâr bırakacak ürünlerin takibini yapmıyorlar mıymış orasını anlamadım, gazoz kapağı vereceğiz sanki.
Bildiğim kadarı ile Gümrükten çekebilmesi için motorların parasını ödemesi gerekiyor... yani yamaha tr yamaha ya paracıkları göndermesi gerekiyor kurun düşmesini yönünde bir beklenti içindeler sanırım....
info@yamaha-motor.com.tr mail attım bakalım ne cevap gelecek
ohooo ilk parti daha gelmediyse, abs'li modellerin gelmesi yaz aylarını bulur.
arkadaşlar,2.parti nisan ortası ve sonunda geliyor,2. partide ABS'liler var.örneğin bana 2 tane gelecek.ürünlerin gümrüğe gelmesi ile birlikte birtakım yasal işlemler başlıyor ve teknik belgeler,uygunluk belgeleri gibi belgelerin hazırlanması biraz süre alıyor.malum 1 gemi dolusu motosiklet zaman alıyormuş.bunları sizi bilgilendirmek için yazıyorum.
ha geldi geliyor diye bekledik
başka bir motora ondan gitmedik
söyle yamaha biz sana ne ettik
komşulara karşı çok ayıp oldu
Beklerken nezle oldum )), neden diye kafa yormayın belediye otobüsleri hapşıran aksıranlarla doldu son günlerde.... Bir gelse de kurtulsam mikrobik oksijensiz ortamda yolculuk yapmaktan...
Peki 2. Parti de kaçar adet gelebilir sizce? Yani ilk partiyi kaçırdık sanırım..bukadar taleple bulabilmemiz mümkün görünmüyor..
Benim kaygım 2. partiden motor ayırtabilecekmiyiz?yoksa yine 3er 5 şer tane getirip ortadamı kalacağım?
Neden ilk partiden isminizi yazdırıp kapora bırakmadınız diye sorabilirsiniz ama henüz motoru göremedim bile..üzerine oturup uygunmudur diye bakıp öyle karar vermek istiyorum..ilginize şimdiden teşekkür ederim..
Selenin üzerindeki özgürlük...Var mı ötesi?
ertuğ kardeş,çok haklısın,görmek,dokunmak,tanımak istiyorsun.benim ilk parti ürünüm haftaya bugün 3 adet geliyor ama daha gelmeden satıldı.2.parti ürünüm,nisan ortası/sonu geliyor,2 ABS'li,2 normal.onunda normalinin 1 ini sattım bile.yine de şunu söyleyeyim,MT-09 sayı olarak 1 er 1 er geliyor.
şuan çalıştıgım şirketin önünde motosiklerin arasında gördüm sanırım tam dikkatli bakamadım çok süper gözüküyor valla
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)