Bu motorun yakıt tüketimi bilgisi var mı?
Motoru ABSli 19500 aldık diyelim sigortası ruhsatı plakası zart zurdu bize ne kadara patlar.537 tl mtv si var bide off
Bu motorun yakıt tüketimi bilgisi var mı?
Motoru ABSli 19500 aldık diyelim sigortası ruhsatı plakası zart zurdu bize ne kadara patlar.537 tl mtv si var bide off
Haaaaaaaaayıııııırrr.... O paraya gidip Honda CB500F almalıyım!! Tutmayın beni ...
16bin tl ye bu motoru alma hayallerimiz yalan oldu sanırım
16999 yapsalar kapış kapıştı = )
17900 ne yaaa=/////
Kolayi var abicim, biraz daha para biriktir, 17900 e abs siz mt7 al Ya da krediyi biraz daha fazla cek Yakit tuketimleri arasinda ciddi fark oldugunu sanmiyorum ama gucleri arasinda ciddi fark olur, mt7 bu sene hondayi da kawayi da sarsar bence.
Kisisel zevk algisini bir kenara birakirsak mt7 yerine cb500 almak icin hicbir mantikli sebep goremiyorum, hondanin servis aginin yamaha dan daha genis olmasi disinda ki onun da kalitesi tartisilir, ciddi bir kaza gecirmediginiz taktirde, zaten sarf malzemesi disinda birseye ihtiyaciniz olmayacak uzun sure.
16000 tl dediklerinde euro 2.7080 tl idi.şimdi 3,0727 tl.Bence beklenılen fiyattan geldi.
ben fiyati begendim ;))
650 cc üzeri motosikletlerin maliyetini hesaplarken her sene ödenecek mtv yi unutmayın derim ben.
650 cc altı yıllık 210 tl öderken mt07 gibi birkaç cc ile üst dilime geçen modeller 537 tl gibi bir rakam ödeyecekler.
fiyat tahminleri bitti artık gidip canlı görmek gerek
Koskoca yamaha dolar euro %kaç yerinden oynarsa oynasın fiyatı fısıltıyla piyasaya saldığı şekilde tutmayı becerememiş +2000 şiddetli geçim var
Honda olsa, tanıtım fiyatı der, şukadar adet sınırlı der yinede fısıltıdan yayılan bayilerini, eğitmenlerini... yalanlamaz, profesyonelliğini gösterirdi! Yamahaya hiiiiiç yakıştıramadım
bence çok agresif biz fiyat stratejisi belirlemiş yamaha çok ta iyi olmuş. bu sene naked motosikletlerin senesi olacaktır kesinlikle, umarım yeterince motosiklette getirirler de motosiklet sıkıntısıda yaşanmaz. Ayrıca bu başlık altında tartışma bitmez şimdiki tartışmada ne zaman geleceği, ne kadar geleceği olur sanırım. Ama iyi fiyat bu alınabilir.
Daha ilk sayfada yazmıştım.Resmen geleceği görmüşüm.
689 cc 16 bin!? 2 silndir maliyetleri dusurur ama vergiler sagolsun en az 18 bin diyorum.
yakıt tüketimleri neredeyse aynı, çünkü mt-07 daha hafif.
Mt-07 bir depo menzili 208 mil (345km)
nc700s bir depo menzili 210 mi (348km)
tabi gerçek hayattaki değerler biraz daha düşük olacaktır. nc700s in tüketimini kullanıp test eden arkadaşlar varsa yazabilir
Açıklanan fiyatların fuara mı özel olduğu yoksa liste fiyatı mı olduğu konusu ve bayilerde nezaman göreceğimiz konusunu fuara giden arkadaşlar tarafından öğrenilip bizimle paylaşırsa çok sevinirim..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)