Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Nisan 2014, 11:17
İşçilik ücreti almamaları lazım, evet, onu biliyorum.
Ben özellikle yağ filtresinin fiyatını merak ediyorum.
Çünkü yağı Yamalube kullanmak istemediğim için Ipone düşünüyorum, yani yağı kendim götüreceğim gibi görünüyor. Bu durumda sadece yağ filtresinin fiyatı muğlak
Reklamlar
-
30 Nisan 2014, 11:30
Teoride almamaları gerek evet keşke de almasalar, ben de sevinirim. Ancak genelde bişekilde alıyorlar yada almaya çalışıyorlar.
Kendin yağ götürürsen büyük ihtimal kabul etmezler. Ben de aynı şeyi yaşadım. Kabul etmemeleri de bence mantıklı. O yüzden sormadan önce boşu boşuna yağ alma, önce bir ara sor derim.
-
30 Nisan 2014, 11:55
Syanur adlı üyeden alıntı
Teoride almamaları gerek evet keşke de almasalar, ben de sevinirim. Ancak genelde bişekilde alıyorlar yada almaya çalışıyorlar.
Kendin yağ götürürsen büyük ihtimal kabul etmezler. Ben de aynı şeyi yaşadım. Kabul etmemeleri de bence mantıklı. O yüzden sormadan önce boşu boşuna yağ alma, önce bir ara sor derim.
kendin yağ götürürsen motosiklet garantiden çıkar
-
30 Nisan 2014, 12:24
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
30 Nisan 2014, 12:40
başkasının artan yağını motora koyup 0 paket motor yağı alıyorlar,ben ninjayı servise götürdüğüm zaman,1.5 litre yağ koydu adam,benden 2 litre yağ parası aldı, benim artan yağımı da başka bir motora koydu,bende orda izliyorum dehşet içinde,daytona motor yine insaflı,indirim yapın bu ne biçim fatura dediğin zaman indirim yapıyor yani adam,ama kendin söylemen lazım.
kardeşler motorun satış kısmında çok işkence çekmeme rağmen,servis kısmının bu kadar sınıntılı olmayacağını düşünüyorum,adamlar bir kurumsallaşma çabasına girmiş(her nekadar inanılmaz acemilik çekselerde adamlar uğraşıyor ),üst katta bekleme odası falan var, 2-3 tane kamerayla motorunuzun bakımını izleyebiliyorsunuz,veya televizyon izleyebiliyorsunuz,bunlar küçük ama hoş şeyler, ben onlara götürüp deniyicem bakalım nasıl olacak,
-
30 Nisan 2014, 13:30
Syanur adlı üyeden alıntı
Jüpiterde mi Neptünde mi ?? Pulüton??
Eğer öyle bişey olursa buradan yazın, kendimle dalga geçicem
Otomobillerde ve motosikletlerde, rodaj bakımında sadece malzeme parası alınır işçilik alınmaz.
Servisler bu işçilik ücretini, zaten ithalatçı firmadan tahsil ederler.
Aksi bir talep varsa hakkınızı arayın.
Ben de 1-2 hafta içinde 1000 bakımına gider, son durumu söylerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
mt09 adlı üyeden alıntı
kendin yağ götürürsen motosiklet garantiden çıkar
Olur mu öyle şey ?
Ne otomobilde ne de motosiklette yağ yüzünden garantiden çıkılmaz.
Senelerdir hep kendi yağımla servise giderim. Bu konuda, çok servis terbiye etmişliğim vardır.
Servislere kulak asmayın.
Honda Türkiye'ye yazılı olarak sorduğumda bana verilen cevapta bir tek şöyle bir detay vardı : "Aldığınız yağın faturasını, yağın sahte olma ihtimaline karşı bir dahaki değişime kadar saklamını öneririz".
Kitapçıkta yazılı standartlara uygun kullandığınız müddetçe sorun yoktur.
Ben hala gittiğimde "napyonuz la, dandik mineral yağı çakıyonuz mu millete hala iki katı fiyattan" diye takılırım
-
30 Nisan 2014, 14:35
vay be millet motorunu almış servis parası komuşuyor biz hala beklemdeyiz
-
30 Nisan 2014, 15:03
Evet arkadaşlar, hayırlısıyla plakam ve ruhsatım elime ulaştı.
Plaka ve ruhsat için ikametin bulunduğu ilden başvuru yapmak gerekiyormuş. Bu nedenle biraz gecikti. Kocaeli'deki bir arkadaşım vekalet ile benim adıma işlemleri halletti.
Millet "motosikleti bayiden plakasız çıkarma" diyordu, ben Ankara'da plakasız 815 KM yol yaptım
Neyse, artık plakamız geldiğine göre rahat rahat gezebilirim
-
30 Nisan 2014, 15:12
Bu sabah Istanbul Anadolu Adliyesi otoparkina Scorpion kaskli bir arkadas girdi Blue Race mt07 ile buradan mi acep:-)
-
30 Nisan 2014, 16:00
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Plaka ve ruhsat için ikametin bulunduğu ilden başvuru yapmak gerekiyormuş. Bu nedenle biraz gecikti. Kocaeli'deki bir arkadaşım vekalet ile benim adıma işlemleri halletti.
Millet "motosikleti bayiden plakasız çıkarma" diyordu, ben Ankara'da plakasız 815 KM yol yaptım
Hayırlı olsun ismail.
815 mi ? ben 8 km yaptım sonra kapalı garaja çektim. faturayı bekliyorum, plakam çıktıktan sonra içim rahat bi şekilde binebilirim ancak. yok yere motoru bağlamasınlar şimdi.
ruhsat işlemleri ile ilgili bişey sorucam, ikametinin kayıtlı olduğu ilçedeki trafik tescile mi gittin yoksa şehirdeki herhangi bir tescile mi? hangi ilçede kayıtlıysan oranın tesciline mi gitmek zorunlu?
-
30 Nisan 2014, 16:10
Evet
madsky adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ismail.
815 mi ? ben 8 km yaptım sonra kapalı garaja çektim. faturayı bekliyorum, plakam çıktıktan sonra içim rahat bi şekilde binebilirim ancak. yok yere motoru bağlamasınlar şimdi.
ruhsat işlemleri ile ilgili bişey sorucam, ikametinin kayıtlı olduğu ilçedeki trafik tescile mi gittin yoksa şehirdeki herhangi bir tescile mi? hangi ilçede kayıtlıysan oranın tesciline mi gitmek zorunlu?
evetevet
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Büyük cesaret,hemde çok büyük.
xismailaydin adlı üyeden alıntı
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
30 Nisan 2014, 16:58
Geçen hafta gelicek denilen motosiklet,bu haftada gelicek gibi gözükmüyor :/
bıktım bu bekleyişten Tuna dan sipariş verdim geldi gelecek, bende aramıyorum artık
-
30 Nisan 2014, 18:13
ben arama işini onbeş gün evvel bıraktım valla her açtığımda işkembei kübradan konuşuyorlar bıktım valla daha aramıyorum bakalım daha nekadar beklicez
-
30 Nisan 2014, 18:52
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
30 Nisan 2014, 20:43
Hayırlı olsun yamaha bayi toplantısında zam kararı aldığını açıklamış,arkadaşım simdi bayiden geliyor! 800TL cik eklemis.
-
30 Nisan 2014, 21:28
astral adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yamaha bayi toplantısında zam kararı aldığını açıklamış,arkadaşım simdi bayiden geliyor! 800TL cik eklemis.
Kur dipte gezerken yamaha tr bu kadar ilgiyi görünce fırsatçılık yapmış
-
30 Nisan 2014, 21:39
Bayin beni de aradı abs siz 1000tl arttı dedi bu nedir ya? Çok kızdım. Daha yılın yarısı gelmedi zam ne yapacaz. Soylediler de inanmadım
-
30 Nisan 2014, 22:20
Kim neye göre yaziyor bunu ?
Kapora verenler ne olacak simdi ?
-
30 Nisan 2014, 22:26
Ben arkadasimla fuarda gordum ve arkadasim ertesi gun 10bin tl verip sıraya girdi,2 ay oldu! Simdi ne oldu aramislar zam geldi fiyat arttı diye! Kapora vs hikaye yani! Arkadasim yamaha bayisi kendisine lojistik vs sorun mu var dedim,biz parayi bastik 10tane aldik dedi,parayi vermeyen bayilerde 1-2 tane alabilmiş durum bu! Bu arada yamaha 600 adet getirecekmis bir senede,300 tanesi simdiden satilmis.
-
30 Nisan 2014, 22:30
astral adlı üyeden alıntı
Ben arkadasimla fuarda gordum ve arkadasim ertesi gun 10bin tl verip sıraya girdi,2 ay oldu! Simdi ne oldu aramislar zam geldi fiyat arttı diye! Kapora vs hikaye yani! Arkadasim yamaha bayisi kendisine lojistik vs sorun mu var dedim,biz parayi bastik 10tane aldik dedi,parayi vermeyen bayilerde 1-2 tane alabilmiş durum bu! Bu arada yamaha 600 adet getirecekmis bir senede,300 tanesi simdiden satilmis.
17900 den satış sozlesmesi yapildiysa nasil yüksek fiyattan satacak ki bayi fiyatta anlaşılmış?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler