astral adlı üyeden alıntı
2011 model abs'li Monster 696'ım vardır,1500km'de sıfır gibi almıştım. 20bin lira verdim 2012 yazında! Yaklaşık 1 sene kullandım ve nokta hatasız olarak 1 haftada 21500 TL'ye sattım,6bin km'de! Bu süre zarfında Leo Vince egzoz taktım motora o egzozları da 1200TL'ye alıp 1500TL'ye sattım. Buradan şu sonucu çıkaralım istedim, bu motorun temizini acayip hızlı bir şekilde ve zararsız satarsınız,bu 2. eli yavaştır-zor gidere cevap...
Görüntü;kusura bakmayın sanat eseridir,oturun karşısına seyredin. Ses ise çok karakteristiktir,hele ki güzel bir egzozla inanılmaz bir senfonisi vardır,sokakta arkasını dönüp ne geliyor diye bakmayanı görmedim.
Ducati markasının imajına zaten denilecek laf yok!
Performans mükemmel,kusura bakmayın mt07 ile kıyas edemiycem. son hız 220-225km/h arası ve tork her devirde canlı! Yüketim 4-4.5 sakin kullanım,köklesenizde 5.5'u geçiremezsiniz.
Malzeme ve donanım derseniz,frenler 320'lik önler çift disk radyal brembo 4 piston kaliber,arka tek piston brembo kaliper,inanılmaz bir frenlemesi var.Süspansiyonlarda aynı şekilde özenli ve bilinen markalar, jantlarda marchesini!Kısaca donanımda dünyanın önde markaları seçilmiş.
Yedek parça yurtdışında zebille,istediğinizi getirirsiniz. Ebay'de bile sayfalarca aksesuar ve seçenek var,inanın yamaha'dan pahalı değil. Çıkma parçalarda bol....Mt07'ye göre bu motorda kötü bir yan bulamazsınız kusura bakmayın. Kendim şuan Fazer8 kullanıyorum,gerçekten kalite olarak farkı görebiliyorsunuz,8'i niye aldınız derseniz,uzun mesafeli yolculuklara çıkmaya başladığımızdan!
Nesi kötü; 2 kişi rahatsız,ebat önceki nesillere göre küçültülmüş(bayanların da kullanması için),berbat bir dağıtıcı ve servisi var,Türkiye'ye Korlas getiriyor,şunu söyleyeyim muhattabınız olmayacak ve yanlız kalacaksınız! Ben parçamı getiririm derseniz hiçbir sıkıntınız yok.