tarzım naked olsaydı kesinlikle mt07-mt09 olurdu tercihim !!!
sport touring ci olarak diversion f den sonra z1000 sx forever 2 yıl sonra
tüm mt07 cilere selam olsun hayırlı olsun kazasız belasız !!!
tarzım naked olsaydı kesinlikle mt07-mt09 olurdu tercihim !!!
sport touring ci olarak diversion f den sonra z1000 sx forever 2 yıl sonra
tüm mt07 cilere selam olsun hayırlı olsun kazasız belasız !!!
hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsın cbr den sonra bunuda bi 20 30 bin km yapıp abisi mt09 u alırsın ismail
hiç acele etmiyorum senede 10000 km yapıyorum; ilk 10000 i çok şükür kazasız bir şekilde atlatmak üzereyim . dediğim gibi 2 sene sonunda 30000 km olucak inşallah sonrada z1000 sx
coming !
allah kaza beladan ve hırsızlardan korusun tüm motosiklet sevdalılarını
kasko düşünücek olursan şair sigorta ya başvur ben oraya kasko yaptırdım aviva sigorta motokasko 1600 tl ye mal oldu 9 taksit. 21000 tllik motor için .
yarın mt09 test gününe katılıcam ve ufak bir gezi arkadaşlarla yanımda tnr660 ve r6 olucak bi kaç resim paylaşırım yarın
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
bu arada şair sigortadan kasko fiyatı aldım 1520 tl 9 taksit full kasko 2000 tl de kask ve mont fiyatı dahilmiş içinde
dün izmoto ile görüştüm. Ben ilk partiden bekliyorum. istediğim renk gelmemişti. varsa abs li alıp dönecektik neyse, senin motor yolda dediler. artık japonyadan yeni mi çıktı, gümrükte mi bilmiyorum. bir hafta 10 güne ikinci parti gelir tahminim.
yoğunluktan yeni gördüm cevabınızı. 370 civarı tuttuğunu öğrenince bende kendim yaptıracam yada daha uyguna yapan bir müşavir bulacam. ayrıntılı bilgiler içinde ayrıca teşekkürler...
yazıcaktım cbf 150 yakıyor bu rakamları uzamasın diye yazmadım genelde şehir içi kullanım baz almak lazım senede bir kaç kere uzun yol yapıyoruz o zamanda ne yaktığına şahsen ben bakmıyorum. 200 km sadece istanbul trafiğinde kullandım km de 50 kuruş yakan bir motordan sonra mt bana iyi geldi
700 cc bir makineden şehir içinde 15-20 kuruş beklemek biraz hayal
beyler ben benzin çubuğunun olayını anlayamadım,20 liralık benzin aldım 4 çubuk atladı
Arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli sanirim mt 07 den vazgeçecegim niyetim ducati monster 696 almak tabiki ikinci el fikirleriniz
kararını değiştiren sebep nedir? nacizane fikrim bu güzel makineden kolay vazgeçme senin kafana takılan ne ise cevap vermeye çalışalım?
1.beklemekten sıkılmam.2 ay oldu
2.hiç bir bayiden tatmin edici bir cevap alamamam.
3.bekleyişin daha nekadar süreceğini bilememem sezon basladi bende motor yok görünüşte belirsiz bizaman daha böyle gedecek gibi görünüyor.
ducati zaten sevdiğim bi makina idi ama ilk tercih olarak düşünmüyordum.ama beklemek beni ducati ye biraz daha yakınlaştırdı.
senin sıkıntın beklemek ile alakalı.Beklemene değicek bir motor!!herhangi bir bayiye kapora verdinmi? istanbulun hangi yakasındasın hangi bayi ile görüştün bazısı isim alıp aramıyor bile?
Daytona ve Tuna bunlara isim yazdirdim.para almiyoruz dediler.Çok istiyordum bu motoru ama şu aptalca izlenen satış politikası beni soguttu motordan işin kötü yanı hicbir bayinin tatminedici bilgi vermemesi.
bayilerin bir suçu yok tamamen yamaha türkiyenin iş güzarlığı organizasyon bozukluğu verirsin belirli bir tarih ve adet beklemek isteyen bekler beklemek istemeyen alternatiflere yönelir. bu iş bu kadar zormu gerçekten garip bir politika izleniyor!
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)