Dostum, arkadaşa katılıyorum. Az yakan bir tur motosikleti almış oldunuz. Hayırlı olsun. Bol bol uzun yol yapabilirsiniz.
MT-07 almak isteyenlerden en şanslısı bendim sanırsam. 20 Mart'ta Cbr 250'yi sattım, 1 Nisan'da bayiyi aradım, 15-20 Nisan teslim ederiz dedi ve 19 Nisan'da teslim etti.
Ancak arz konusunda Yamaha bence de çok yetersiz kaldı. Sen bu kadar iyi fiyatla bu kadar güzel bir motosiklet sunuyorsan, talep patlamasını tahmin edebilmen lazımdı. Ki kıçı kırık ABS donanımlı olanları daha az geliyor sanırsam.
Ha, Yamaha tabii ki etkilenmez. Sonuçta Cbr 250 de Türkiye'ye ilk girdiğinde talebi karşılayamamıştı. Şimdi karşılıyor ama bu sefer de fiyat şişti.
Her yeni modelde bu böyle, ya hesabı iyi yapıp beklemek lazım, ya da yeni modeli direkt elemek lazım.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
gençler herkese kazasız belasız sürüşler.
redneck arkadaş ben sorun yaşamadım sele rahat, bacaklarımı kesmiyor. üst bacakların ve popon zayıfsa ve kemikli ise yapabilir ama. biraz squat çalış
bu arada kuyuk iptal edip plakayı kuyruk altı yapmak istiyorum arkadaşlar bence müthiş yakışır o sivri kuyruğa. peglere led sinyaller. tam uzay gemisi vallaa. ama işte garanti kapsamı dışına çıkar diolar sinyalleri sen takarsan falan, elektrik tesisatına dokundun deyu. bence kuyruk iptali şart yaa hiç apaçiliğim yoktur ama bu motor adamı apaçiliği sevk ediyor anasını satayım.
beyler motosikletleriniz hayırlı olsun.2. sevkiyatta eğer gerçekten gecikme var ise mayıs sonu diye söyleniyorsa anlaşılan zam yapacaklar diye düşünüyorum hadi hayırlısı...
hocam hayırlı olsun. race blue ben de siparişi verdim. mayıs sonuna kadar bekliyecez değecek inşallah
Benim arkadaşımda Manisa bayisinden 2. partide motor bekliyor,parasının yarısını yatırdı ve 2 ay geçti hala daha bekliyor.Manisa bayisine sadece 2 adet MT07 geldi ve sahiplerine verildi,şuan garanti şekilde 8 adet siparişleri daha var ve millet beklemede...Diğer taraftan Aydın/Nazilli'de üni. arkadaşım yamaha bayisi açmış,geçen hafta facebook'da fotoğraf koyunca gördüm ve kendisi tam 10 adet(içlerinde 2 adet mor'da var) MT07'yi müşterilerine dağıttı. Bunun yanında 2 MT09,2 Fazer8, 2 Tenere, 1 süper tenere ve birsürü scooter'da getirdi ve sattı. Bizim haberimiz geç oldu ve hala bekliyoruz. Nazilli ilçe bayisi olarak bu kadar motoru çekerken,diğerleri niye alamıyor bence diğer bayilerin yediği bir halt var. Benim arkadaşımda siparişi iptel etmek üzere çünkü Nazilli getirmiş siz niye hala birşey getiremediniz denilince tarih konusunda hiçbir net bilgi veremeyiz diyorlar,artık iş Allah'a emanet oldu. Nazilli'deki arkadaşımı aradık, o da Nisan sonu Yamaha İstanbul'da lansman yapacak,ondan sonra ne olacağı belli olur diyor, o da artık siparişi verirsen şu zaman alırsın demiyor,çünkü onlara da birşey söylenmemiş...Yamaha bir parmak bal çaldı millete o kadar...
dadaş motor düzce ile konuştum şimdi 2.partinin ay sonuna kadar geleceğini söyledi. iptal falan olduğu yok yani...
beyler almak isteyen kaparoyu verip bekleyecek. yamaha sadece Türkiye ye satmıyor motoru üretilen motor adeti belli yapacak bir şey yok.
motorları bekletip zam gelsin satayım zihniyeti yoktur şu süreçte
MERMAN OYLE DIYORSUN AMA DELTA MOTORLA KONUSTUM SABIT FIYAT VERMIYOLAR MOTORA ZAM GELEBILIR DIYO 2.PARTIDE 500 TL CİVARI BİLGİNİZE.
BUGUN KONUSTUM NORMALDE IS CIKISI GIDIP KAPORA VERCEKTIM AMA FIYATTA TUTARSIZLIK VAR ZAM GELEBILIR DIYINCE CAYDIM ACIKCASI SONUNCTA KREDI CEKIP ALICAM O YUZDEN NET RAKAM DEMEDIGI ICIN BIRAZ TEREDDUTE DUSTUM
Plakamı bugün çıkarttım, yarın sabah motoru teslim almaya İzmir'e gidiyorum .
ALAN ARKADAŞLAR TOPLAM MALIYET KACA GELDI MOTORUN
Mayıs ola hayır ola döşemezler fiyatta.
17900 motora
256 halk sigorta
20 dosya parası
162 trafik tescil ruhsat
17,5 plaka basma
Ben bunları verdim daha da vermedim. Teslim alırken izmotodaki arkadaş muhtemelen mayıs ayında zam geleceğinden bahsetti bi 500-1000 arası. Ama 2.parti için değil ondan sonraki partiler için olabilir belki dedi.
bugün 200 km tamamladım 60 tl lik benzin ile sanırım rodaj zamanında oldukça ii bir rakam
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)